Εθνικό έγκλημα ιστορικών διαστάσεων συνιστά η γενική παραλυσία ενώπιον της εν εξελίξει εισβολής λαθροεποίκων!

 

Απολύτως απελπιστική η κατάσταση! Γενικευμένη παραλυσία χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία η οποία παρακολουθεί εντελώς μοιρολατρικά την, δια της μαζικής πληθυσμιακής εισβολής ασιατών λαθροεποίκων, ραγδαία μεταβολή του πληθυσμού της Ελλάδος, ήτοι το οιονεί τέλος της ιστορικής πορείας του ελληνικού έθνους! Μοναδική ελπιδοφόρα εξαίρεση η «θερμή» υποδοχή με …ρίψη αυγών και μπουκαλιών που επεφύλαξαν κάτοικοι της Κω στον (συ-)Καμμένο που θέλησε με περισσό θράσος να πραγματοποιήσει (προεκλογική) επίσκεψη στο νησί. Μακάρι εφεξής να μην μπορούν να εμφανιστούν πουθενά οι τσαρλατάνοι πολιτικάντηδες δίχως να κινδυνεύουν με λιντσάρισμα.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τους πιο συντηρητικούς υπολογισμούς (του ΟΗΕ!), εισέρχονται – ή σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια «διασώζονται» – κατά τους τελευταίους μήνες (μετά την ανοικτή πρόσκληση που έλαβαν από την εγκληματική ελλαδική κυβέρνηση) άνω των 3.000 λαθρομεταναστών, καθημερινώς!!! Κανείς δεν ξέρει πόσοι από αυτούς είναι πρόσφυγες (ή μάλλον λιποτάκτες του συριακού στρατού) από εμπόλεμες περιοχές της Συρίας, πόσοι άλλοι (η συντριπτική πλειονότης, όπως προκύπτει από τις μεταδιδόμενες εικόνες) είναι λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και απ’ όλη γενικώς την απειράριθμη ανθρωποθάλασσα της κεντρικής Ασίας και πόσοι είναι ενδεχομένως, αν όχι πιθανότατα, μακελάρηδες του ISIS που διεισδύουν ως «πρόσφυγες» για να μεταφέρουν το τζιχάντ επί ευρωπαϊκού εδάφους.
Τα σύνορα της χώρας, για την υποτιθέμενη προστασία των οποίων το ελληνικό κράτος δαπανά εδώ και δεκαετίες αμύθητα ποσά, συντηρώντας έναν από τους πιο δαπανηρούς στρατούς και μια από τις πολυαριθμότερες παγκοσμίως, αναλογικά με το σύνολο του πληθυσμού της χώρας, αστυνομίες, όχι μόνο έχουν πάψει να φυλάσσονται και μπορεί να εισέρχεται όποιος θέλει, αλλά, σε εναρμόνιση με την επίσημη εθνοκτόνο κυβερνητική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (που ακολουθεί την ομοίως μακρόθεν εθνοκτόνο πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), στρατός, λιμενικό και αστυνομία, διευκολύνουν τον εποικισμό της χώρας από τις ασιατικές μουσουλμανικές ορδές, που περιλαμβάνουν γυφτοόχλους στους οποίους κυριαρχούν απεχθείς οριενταλικές φυσιογνωμίες, όμοιες με εκείνες των υπανθρώπων που επιδίδονται σε αποκεφαλισμούς στην Συρία και το Ιράκ και μεταξύ αυτών και μαντιλοφορούσες με υπερσύγχρονα κινητά και tablet.
Την ίδια ώρα το (ανθ-)ελληνικό κράτος φροντίζει για την ασφαλή διεκπεραίωση των λαθροεποίκων στην ηπειρωτική Ελλάδα (τους οποίους σκίζεται να εφοδιάσει με επίσημα έγγραφα) και βασικά στην Αθήνα, που όλο και περισσότερο θυμίζει πια μεσανατολική χαβούζα… Εκεί τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες οι διάφοροι «αλληλέγγυοι» κοπρίτες των ΜΚΟ για να τους ενημερώσουν για τα δικαιώματά τους…
Για τους λαθροεποίκους η ανθελληνική κυβέρνηση εξασφάλισε bungalows με όλες τις ανέσεις (free internet, air-condition, κλπ) την ίδια ώρα που αποφασίστηκε να κοπεί η από παλαιά καθιερωμένη διανομή κάποιων τροφίμων σε φτωχούς Έλληνες πολυτέκνους. Η σίτιση και στέγαση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών αποτελεί προτεραιότητα για τις κυβερνήσεις των ανθελλήνων.
Για την κυβέρνηση δύο είναι τα μεγάλα προβλήματα: μην τυχόν και ξεσπάσει «ρατσιστική» αντίδραση από τον αποχαυνωμένο ντόπιο πληθυσμό, ιδίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου, λόγω της αδυναμίας του υπουργείου να ναυλώσει περισσότερα βαπόρια για την ταχύτερη μεταφορά των συνωστιζόμενων λαθρομεταναστών (καθώς συνεχώς νέες καραβιές καταφθάνουν από τουρκικά παράλια, με τις ευλογίες της Τουρκίας που έχει κάθε λόγο να «βοηθήσει» στην διαδικασία εξισλαμισμού της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης), τείνουν πλέον να ξεπεράσουν σε αριθμό τους ντόπιους κατοίκους (οι οποίοι βέβαια οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι εισέπραξαν τα επίχειρα της επιπόλαιας ψήφου των, για «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση, όταν ψήφισαν συντριπτικά ένα κόμμα καίτοι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι επρόκειτο για μαρξιστικό-μπολσεβικικό κόμμα ιδεοληπτικών διεθνιστών που δεν έκρυβαν ποτέ τις διακηρύξεις και προθέσεις τους για εφαρμογή πολιτικής «ανοικτών συνόρων» και μετατροπή της Ελλάδας σε πολυφυλετική χαβούζα, με την εισαγωγή μεσανατολικών ανθρωπομαζών και την εν συνεχεία την νομιμοποίηση και μόνιμη εγκατάστασή τους, όπερ και έσπευσαν αμα τη αναλήψει της εξουσίας να υλοποιήσουν.
Υπάρχει μήπως κάποια αντίδραση σε όλα αυτά; Προς το παρόν καμία (αν εξαιρέσει κανείς την επίθεση κατά Καμμένου στην Κω). Όλοι βρίσκονται υπό την επήρεια της παραλυσίας του Αυγούστου; Η πατρίδα χάνεται και οι υπήκοοι του Ελλαδιστάν απολαμβάνουν απαθείς «τα μπάνια του λαού»; Υπάρχει βεβαίως και το πλήθος από έμφορτα αγανακτήσεως σχόλια που δημοσιεύονται στις διάφορες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που αποτελούν ενδείξεις φόβου και απελπισίας του λαού για όσα συμβαίνουν, χωρίς όμως δυστυχώς αυτή η δυσαρέσκεια να μπορεί να εκδηλωθεί με δυναμισμό. Ούτε κάποια συγκέντρωση, ούτε κάποια διαδήλωση, ούτε κάποια διαμαρτυρία, οργανωμένη ή έστω ανοργάνωτη αλλά αυθόρμητη και μαζική δεν εκδηλώνεται. Ούτε επίσης κάποια ελάχιστη έστω αντίδραση ή δυναμική καταγγελία ΄η παράιτηση ευθιξίας από κάποιον θεσμικό παράγοντα! Πού είναι η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας, του λιμενικού; Πού είναι οι ανώτατοι δικαστικοί; Πού είναι οι αρχιερείς – ιδίως εκείνοι που το παίζουν με περισσή όπως αποδεικνύεται υποκρισία – εθνικόφρονες; Που είναι οι ακαδημαϊκοί; Πού είναι οι παράγοντες της τοπικής αυτοδιοικήσεως; οι δήμαρχοι των νησιών; ΠΟΥ;;; Απόλυτη σιωπή! Ένοχη σιωπή! Όλη η κοινωνία είναι συνένοχη, ακόμα και δια της αδρανείας και της σιωπής της, για το δράμα που συντελείται με θύμα τον Ελληνισμό, για τον εν εξελίξει ανεμπόδιστο πληθυσμιακό κατακλυσμό από την ανθρωποθάλασσα της Ασίας και της Αφρικής.
Και αν κάποιο κλαψουρίζουν απέναντι στην κεντρική διοίκηση, π.χ. κάποιο τοπικοί δήμαρχοι ακριτικών περιοχών, είναι διότι απαιτούν …ευρωπαϊκά κονδύλια για την …καλύτερη περιποίηση των λαθρομεταναστών!
Και αν επίσης κάποιοι ψελλίζουν δημοσίως κάτι σαν «λύση», το μόνο που τολμούν να σκεφτούν είναι η προώθηση των λαθροεποίκων στα βόρεια με την ελπίδα ωθούνται να προχωρούν σε άλλες χώρες, ώστε να καταλήξουν σε κάποια «γη της επαγγελίας» ήτοι Γερμανία, Σουηδία, Βρετανία, κλπ, όπου αναλόγως αντεθνικές κυβερνήσεις με νοοτροπία ΣΥΡΙΖΑ «υποδέχονται» και εκεί τους μουσουλμάνους εποίκους, δίδοντάς τους μάλιστα και ιδιαίτερα προνόμια που στερούνται οι γηγενείς αναξιοποθούντες: σπίτια, επιδόματα, κλπ, την ίδια ώρα που οι λαοί των ιδίων χωρών δημογραφικώς μαραζώνουν και οι χώρες τους σταδιακώς εξισλαμίζονται! Είναι κανείς τόσο αφελής και τόσο ηλίθιος ώστε να πιστεύει ότι το πρόβλημα θα λυθεί για την Ελλάδα, αν θα φύγουν μερικές χιλιάδες για την Ευρώπη, την ώρα που συνεχώς καταφθάνουν νέα κύματα λαθροεποίκων; Και είναι κανείς τόσο αφελής και τόσο ηλίθιος ώστε να πιστεύει ότι αν ολόκληρη η Ευρώπη μεταβληθεί σε μια πολυφυλετική χαβούζα, είναι δυνατόν να υπάρξει κάποιο μέλλον για τους λαούς όλης της Ευρώπης, της Ελλάδος συμπεριλαμβανομένης;
Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα ορισμένες χώρες που στοιχειωδώς νοιάζονται για την προστασία των συνόρων τους από την λαθροεισβολή. Η Ουγγαρία, ως γνωστόν, ολοκληρώνει την κατασκευή τεραστίου φράκτη κατά μήκος των συνόρων της με την Σερβία, ενώ ακόμα και το κρατίδιο των Σκοπίων έστειλε αστυνομικές δυνάμεις με βαρύ εξοπλισμό στήνοντας οδοφράγματα και τσακίζοντας με γκλόπς, βομβίδες κρότου λάμψης, ακόμα όπως λέγεται και με πλαστικές σφαίρες τον όχλο των τριτοκοσμικών που η (ανθ-) ελληνική κυβέρνηση αφού προσεκάλεσε και υπεδέχθη στα νησιά, στην συνέχεια τον διευκολύνει να προωθηθεί προς βορράν, στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, για να περάσει απέναντι. Το κρατίδιο των Σκοπίων όπυ ζει η τεχνητή εθνότητα των ψευτομακεδόνων δείχνει λοιπόν πιο υγιή αντανακλαστικά αυτοπροστασίας από το θλιβερό Ελλαδιστάν! Συνέπεια αυτού είναι ότι ο γυφτοόχλος των τριτοκοσμικών έχει πια εγκλωβιστεί, όπως ήταν εξ αρχής αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα συνέβενε, επί ελληνικού εδάφους!
Δυστυχώς, όσο περνούν οι μέρες και ο κόσμος συνηθίζει αυτήν την εξωφρενική κατάσταση, τόσο λιγοστεύουν η πιθανότητες γενικής αντιδράσεως και εξεγέρσεως των Ελλήνων, διότι σε αυτά τα κοινωνικά φαινόμενα λειτουργεί πάντα ένας ιδιότυπος εθισμός, ένας μιθριδατισμός που παγιώνει τελικώς την αδράνεια και την παθητικότητα…
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η ΕΛΛΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ! Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!