Ο μαζικός ασιατικός εποικιστικός κατακλυσμός κλιμακώνεται. Η πατρίς σε θανάσιμο κίνδυνο!

«Εκρηκτική» η κατάσταση στο Αιγαίο λόγω μεταναστών

Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τις τελευταίες ημέρες, ο ρυθμός εισροής μουσουλμάνων λαθροεποίκων στην ελληνική επικράτεια, μέσω των νήσων του ανατολικού Αιγαίου. Η μαζικότης της ελεύσεως των εξ ανατολών ασιατικών ορδών, έχει λάβει εμφανώς τον χαρακτήρα εισβολής, ωστόσο, ο υπνωτισμένος ελλαδικός πληθυσμός αγρόν (εξακολουθεί να) αγοράζει! Δυστυχώς ούτε καν οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών – όπου οι εγκατεστημένοι λαθροεισβολείς αριθμούν πλέον πολλές χιλιάδες, έχοντας μάλιστα αποθρασυνθεί σε τέτοιο σημείο ώστε να πραγματοποιούν ακόμα και πορείες διαμαρτυρίας (!) απαιτώντας την άμεση διεκπεραίωσή τους στην ηπειρωτική Ελλάδα – δείχνουν κάποια σημάδια της φυσιολογικώς αναμενομένης αντιδράσεως και αγανακτήσεως, αν όχι εις βάρος των εισβολέων, τουλάχιστον εις βάρος της προδοτικής κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ανοιχτά προσεκάλεσε όλους αυτούς τους τριτοκοσμικούς στην Ελλάδα, άμα τη αναλήψει της εξουσίας!
Ενώπιον της εικόνας πλήρους καταρρεύσεως κάθε εννοίας εννόμου τάξεως και της καταργήσεως και της στοιχειώδους ακόμα αποπείρας φρουρήσεως των συνόρων, ο (επικίνδυνα ανεύθυνος και προκλητικά χαζοχαρούμενος) πρωθυπουργός, περιστοιχιζόμενος από την ανεκδιήγητη μούμια που έχει τον βαρύγδουπο τίτλο της «υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής» (και τον ουσιαστικό ρόλο της με κάθε τρόπο διευκολύνσεως της αλώσεως της χώρας από τα στίφη των λαθροταλιμπάν) καθώς και από άλλα μέλη του ανεκδιηγήτου κυβερνητικού τσίρκου, εξέφρασε την «αγωνία» του για το «μεταναστευτικό φαινόμενο» που έχοντας «ξεπεράσει» τις δυνατότητες της χώρας να το διαχειριστεί, «απαιτεί» (οικονομική) βοήθεια από την €.€. για την διευκόλυνση «υποδοχής» των τριτοκοσμικών και την εν γένει «διαχείριση των μεταναστευτικών ροών». Κανένας λόγος ασφαλώς δεν γίνεται για την ανάγκη φρουρήσεως των συνόρων και για την υποχρέωση αμέσου απελάσεως των λαθροεποίκων, κατ’ αρχάς στην Τουρκία, απ’ όπου, με την διευκόλυνση της τελευταίας, προωθούνται – για ευνόητους λόγους επιδιώξεως ανατροπής της εν Ελλάδι πληθυσμιακής-δημογραφικής ροπής υπέρ των μουσουλμάνων και της εν γένει κοινωνικής αποσαθρώσεως, με απώτερο στόχο τον εξισλαμισμό και τον εκτουρκισμό της Ελλάδας, που αποτελεί γνωστό παλαιόθεν σχέδιο της τουρκικής, έναντι της Ελλάδος, αναθεωρητικής-επιθετικής πολιτικής, δημοσίως αποκαλυφθέν, σε ανύποπτο χρόνο και από τον αποβιώσαντα πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας, Τουργκούτ Οζάλ.
Δυστυχώς το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα διογκώνεται μέρα με την μέρα, καθιστώντας προϊόντος του χρόνου, την επίλυσή του σχεδόν αδύνατη (τουλάχιστον με μη αιματηρό τρόπο).
Τα ένοχα μ.μ.ε. κάνουν το παν για να καλλιεργήσουν τεχνηέντως αισθήματα οίκτου προς τους «ταλαίπωρους και αναξιοπαθούντες Σύρους πρόσφυγες», εστιάζοντας επιλεκτικά στα γυναικόπαιδα τα οποία στην πραγματικότητα δεν αποτελούν παρά ισχνή μειονότητα μεταξύ των λαθροεποίκων οι οποίοι στην πλειονότητά τους δεν είναι καν Σύροι αλλά Πακιστανοί, Μπαγκλαντσιανοί και Αφγανοί, κυρίως τουρανικής καταγωγής (π.χ. Χάζαροι και άλλα ουραλοαλταϊκά, συγγενή των πρωτοτούρκων κεντροασιατικής προελεύσεως φύλα). Ελάχιστοι μεταξύ αυτών είναι όντως Σύροι «πρόσφυγες του πολέμου». Οι πλείστοι των λαθρομεταναστών είναι άνδρες, είτε λιποτάκτες οι οποίοι αντί να πολεμήσουν τους μακελάρηδες του ISIS, ως θα όφειλαν, τασσόμενοι στον αγώνα υπέρ της πατρίδος των στο πλευρό του, υπό τον Άσαντ, Συριακού στρατού, προτιμούν να δραπετεύσουν στην Δύση, είτε ενδεχομένως κάποιοι εξ αυτών να είναι και κρυπτοτζιχαντιστές -πράκτορες του ISIS που βρίσκουν ευκαιρία να περάσουν στην Ευρώπη προκειμένου να μεταφέρουν το τζιχάντ επί ευρωπαϊκού εδάφους, με την διενέργεια τρομοκρατικών επιθέσεων. Ήδη, ακόμα και κάποια μ.μ.ε. αρχίζουν να ψελλίζουν ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο!
Επείγει γενικός παλλαϊκός ξεσηκωμός και σάλπισμα αντιστάσεως στον συντελούμενο εποικισμό και αφελληνισμό, όσο ακόμα υπάρχει κάποιο περιθώριο σωτηρίας της πατρίδος από τα αλλεπάλληλα κύματα του αφροασιατικού πληθυσμιακού κατακλυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη.