«Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες»!

«Η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες». Η παραπάνω δήλωση δεν προέρχεται από κάποιον κινδυνολόγο «ξενοφοβικό ρατσιστή» αλλά από τον νέο αριστερό υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, Γιάννη Πανούση – ναι, αυτόν που άνοιξε τα κέντρα προσωρινής κρατήσεως λαθρομεταναστών και μετέφερε τους τριτοκοσμικούς με τουριστικά λεωφορεία στο κέντρο της Αθήνας όπου απλώς τους αποβίβασε κατά εκατοντάδες! Παραδέχτηκε μάλιστα ότι, μόλις την προηγουμένη των δηλώσεών του ημέρα, μπήκαν στην Μυτιλήνη 800 νέοι μετανάστες κι ότι αναμένεται αύξηση της εισροής μεταναστών το καλοκαίρι, επισημαίνοντας ότι τα θαλάσσια σύνορα της χώρας είναι δύσκολο να φυλαχτούν!
Με βάση τις καθημερινές αναφορές από τις λιμενικές αρχές, οι οποίες κάποιες φορές μεταδίδονται από ορισμένα μ.μ.ε., χωρίς ωστόσο να τους δίδεται η δέουσα έμφαση, τις τελευταίες ημέρες (και ενώ ακόμα βρισκόμαστε στον χειμώνα οπότε, λόγω της κακοκαιρίας, η εισροή λαθρομεταναστών είναι συνήθως μειωμένη) καταγράφεται είσοδος ομάδων λαθρομεταναστών που κατά μέσο όρο αριθμούν άνω των 400 ατόμων ημερησίως, που σημαίνει ότι η πραγματική καθημερινή εισροή είναι πολύ μεγαλύτερη!
Είναι να απορεί κανείς με την απροσμέτρητη ηλιθιότητα των πολιτών αυτής της χώρας όταν παραμένουν απαθείς ενώπιον του συντελούμενου μαζικού εποικισμού, που οδηγεί με βεβαιότητα σε ραγδαία μεταβολή του πληθυσμού της χώρας. Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε ότι η πλειονότητα, αν όχι το σύνολο, των λαθροεποίκων αυτών προέρχεται από μουσουλμανικές χώρες της Μ. Ανατολής και της Β. Αφρικής και μεταξύ τους πιθανότητα διεισδύουν και υπάνθρωποι παρόμοιοι με τα ανθρωποειδή τέρατα που στο όνομα του Αλλάχ και του τζιχάντ αποκεφαλίζουν ανθρώπους, προκειμένου να επιβάλλουν την απεχθή πίστη τους και να υλοποιήσουν τα εγκληματικά σχέδιά τους και σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Δυστυχώς, μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας φαίνεται ότι όχι μόνο δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κινδύνου, αλλά, υπό την επήρεια διαφόρων ψευδοανθρωπιστικών ιδεοληψιών και αντι-φυσικών δογμάτων όπως ο μαρξισμός από τον οποίο εμφορούνται τα στελέχη του κόμματος που ασκεί πλέον την εξουσία, έχει πειστεί ότι το μόνο πρόβλημα της κοινωνίας είναι ο …«ρατσισμός».
Με βάση τον αριθμό των καθημερινώς εισερχομένων λαθρομεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα, όπως προκύπτει από τις επίσημες αναφορές που επιβεβαιώνονται πλέον και από υπουργικά χείλη, αν επιχειρηθεί ένας απλός υπολογισμός, καθίσταται σαφές ότι στην Ελλάδα θα εισέλθουν μέσα σε ένα χρόνο από τουλάχιστον 50.000 έως και πάνω από 200.000 λαθρομετανάστες! Δηλαδή αριθμός μουσουλμάνων εποίκων ίσος με τον αριθμό μίας μεγάλης ελληνικής πόλης, κάθε χρόνο!!!
Ακόμα και αν δεν υπήρχε το ζήτημα της ασιατικής ή αφρικανικής καταγωγής του συνόλου των λαθρομεταναστών που εισρέουν, στοιχείο που αντικειμενικά συνεπάγεται υπονόμευση και αλλοίωση της εθνολογικής υποστάσεως του Ελληνισμού, που δημογραφικώς καταρρέει με εντεινόμενους μάλιστα ρυθμούς, δεδομένου του δραματικού δείκτη γεννήσεων (για τέταρτη συνεχή χρονιά οι θάνατοι στην Ελλάδα υπερβαίνουν τις γεννήσεις!), ακόμα και αν δεν υπήρχε το τεράστιο πολιτισμικό χάσμα μεταξύ των Ελλήνων και των μεσανατολιτών μουσουλμάνων λαθροεποίκων, που αναπόφευκτα θα εντείνει τα κοινωνικά προβλήματα και τις συγκρούσεις, ακόμα και αν κανείς τα παραβλέψει όλα αυτά και περιοριστεί στο να αντιμετωπίσει το θέμα ψυχρά και ουδέτερα, ας πούμε τεχνοκρατικά, ως ζήτημα διαχειρίσεως των διογκούμενων μαζών ανέστιων, απελπισμένων, πειναλέων, φορέων μεταδοτικών ασθενειών, κλπ, που θα περιφέρονται ανεξέλεγκτοι σε μια οικονομικώς καθημαγμένη χώρα, όπως έχει καταντήσει η Ελλάς, με ποσοστά ανεργίας ήδη που αγγίζουν το 30%, σε φρικτά υποβαθμισμένα αστικά κέντρα όπου ήδη βασιλεύει η εγκληματικότητα και οι ασύμμετρες απειλές για την ασφάλεια των πολιτών, θα συνειδητοποιήσει ότι οι προοπτικές για την χώρα, ως αποτέλεσμα της διογκούμενης μεταναστευτικής ροής από την Μ. Ανατολή, καθίστανται απολύτως εφιαλτικές. Δυστυχώς οι αποχαυνωμένες μάζες των νεοελλήνων τελούν υπό την επήρεια πολυετούς οπτικοακουστικού προπαγανδιστικού σφυροκοπήματος από τα μ.μ.ε. και τα ανθελληνικά κόμματα με κεντρικό σύνθημα: «αποδέξου τον μετανάστη» γι’ αυτό αδυνατούν ή αρνούνται να αντικρύσουν κατάματα το πρόβλημα και να συνειδητοποιήσουν το μέγεθός του. Οι ένοχοι του εθνικού μας ξεπεσμού φρόντισαν να καλλιεργήσουν στον ελληνικό λαό ένα νοσηρό αυτοενοχικό σύνδρομο του τύπου: «αν στραφείς ενάντια στους μετανάστες είσαι κακός ρατσιστής και ναζί», παγιδεύοντας έτσι ψυχολογικά μεγάλες μάζες πολιτών και παράλληλα γαλουχώντας στρατιές ανθελλήνων νέο-γενιτσάρων οι οποίοι, υπό τις παντιέρες του αριστερισμού και του αναρχισμού, πρωτοστατούν σε κάθε ενέργεια που οδηγεί στην πλήρη εκμηδένιση και εξόντωση και των τελευταίων στοιχείων εθνικής ταυτότητος που έχουν απομείνει.
Κάθε μέρα που περνά χωρίς να ξεκινήσει κάποια διαδικασία δραστικής αντιμετωπίσεως του προβλήματος της εξ ανατολών εποικιστικής εισβολής, οδηγεί στην εδραίωση μίας καταστάσεως πού στο μέλλον θα είναι αδύνατον να επιλυθεί! Πρώτο αυτονόητο βήμα δεν μπορεί παρά να είναι το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ και κατά βάσιν με την κινητοποίηση του στρατού, ώστε επιτέλους και αυτός να εκπληρώσει τον πρώτιστο αντικειμενικό σκοπό της υπάρξεώς του που είναι η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. Δεύτερο αυτονόητο βήμα είναι η αναγκαστική απέλαση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών είτε στις πατρίδες τους, είτε στην Τουρκία μέσω της οποίας (και με την ενθάρρυνση και διευκόλυνση της τελευταίας,διά ευνοήτους λόγους) προέρχονται. Άλλως δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα. Η δημογραφική μεταβολή είναι αδυσώπητη και το μέλλον για την πατρίδα μας απελπιστικά θλιβερό.