Ἔξαρσις παιδοφιλίας καὶ σεξουαλικῶν διαστροφῶν: συμπτωματολογία μιᾶς παρηκμασμένης κοινωνίας

Το πρόσφατο περιστατικό παιδεραστίας που συγκλόνισε την κοινή γνώμη με πρωταγωνιστή έναν σιχαμερό γυφτόμορφο υπάνθρωπο, καταδεικνύει με τον πιο αποκρουστικό τρόπο την βαθύτατη σήψη και την παθογένεια που μαστίζει εδώ και πολλά χρόνια την ελληνική κοινωνία αλλά και τις κοινωνίες των δυτικών χωρών εν γένει.
Η χυδαιότης και η αποκρουστική, πορνογραφικού τύπου, ακαλαισθησία είναι παρούσες, σε κάθε πτυχή και έκφραση της συγχρόνου κοινωνικής πραγματικότητος, τα μ.μ.ε. μονίμως διαφημίζουν-προωθούν τα κάθε είδους προϊόντα με όρους τσόντας, το δε διαδίκτυο έχει εξελιχθεί σε εξόχως βολικό όχημα εκδηλώσεως της κάθε είδους ανωμαλίας και των αρρωστημένων ορέξεων και παθών των κάθε λογής διεστραμμένων!
Όσον αφορά την έκφραση του ερωτισμού (και τον «σεξουαλικό προσανατολισμό», όπως αρέσκονται να λέγουν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης), ζούμε την αποθέωση του «εφήμερου» και της «συλλογής εμπειριών». Κάθε νεαρός/νεαρά γαλουχείται από την παιδική ηλικία ακόμα, με βάση την έμμονη ιδέα ότι όσες πιο πολλές και διαφορετικές ερωτικές εμπειρίες βιώσει, τόσο πιο «γεμάτος» και «ολοκληρωμένος» θα νοιώσει… Η ματαιότης σχετικά με την εκπλήρωση τέτοιου είδους φαντασιώσεων μοιραία συντείνει στην ιδιάζουσα κατάσταση σεξουαλικού υπερκορεσμού των δύο φύλων, που, ενδεχομένως, σε συνδυασμό μάλιστα με την κατακλύζουσα τα πάντα και υπερπροβαλλόμενη από τα μ.μ.ε. ανωμαλία, καθιστά πολλούς νέους πιο ευάλωτους σε εξεζητημένες, διεστραμμένες, έως και απολύτως αρρωστημένες τάσεις (π.χ. κιναιδισμό, κτηνοβασία, παιδοφιλία). Ακραίο παράδειγμα του είδους αυτού αποτελεί το πρόσφατο συμβάν.
Όσο σε αξιακό επίπεδο υπερτερεί ο εφήμερος υλισμός με ό,τι συνεπάγεται (καταναλωτισμός, αποθέωση του «εδώ και τώρα», αχαλίνωτα πάθη κ.ο.κ), τόσο φαινόμενα ανωμαλίας και διαστροφής όχι μόνο θα αυξάνουν, αλλά θα αποτελούν τον κανόνα στον βίο των εκφυλισμένων νεοελλήνων. Δυστυχώς τα ευρωπαϊκά κράτη-παρωδία όχι μόνο δεν λαμβάνουν τα απαιτούμενα μέτρα κοινωνικής καθάρσεως και εξυγιάνσεως αλλά φθάνουν στο σημείο να υποθάλπουν, να προστατεύουν – αν όχι και να προωθούν με τον τρόπο τους – τέτοιες τάσεις, με άξονα τις γνωστές ψευδοαξίες περί «σεβασμού στην διαφορετικότητα» και την «προσωπική ζωή» του εξατομικευμένου ατόμου-καταναλωτή.
Μόνο η αποκαθήλωση του μαμμωνικού κοσμοειδώλου και η δημιουργία-αναγέννηση ενός νέου (όσο και αρχαίου) πολιτισμού μπορεί να εξασφαλίσει την κοινωνική αποτοξίνωση και την επί το υγιέστερο αλλαγή νοοτροπίας του συγχρόνου λευκού ανθρώπου. Τα κροκοδείλια δάκρυα των σοκαρισμένων τηλεθεατών-καταναλωτών και ο «καταγγελτικός λόγος» – μεταξύ τυρός και αχλαδίου – των διαφόρων περισπούδαστων τηλεπερσονών, μόνο οργή προκαλούν, καθώς όλοι αυτοί οι υποκριτές είναι στην πραγματικότητα οι ηθικοί αυτουργοί και σταθεροί, άμεσοι ή έμμεσοι, προωθητές της κατακλύζουσας τα πάντα γενικευμένης ανωμαλίας και διαστροφής, η οποία ιδίως από τα ένοχα-διεφθαρμένα και άκρως εκμαυλιστικά μ.μ.ε. εκπορεύεται, όπως προκύπτει από την παρατήρηση και μόνο της θεματολογίας – ακόμη δε περισσότερο, της ανθρωπολογικής συνθέσεως και ταυτοποιήσεως των παρουσιαστών και θαμώνων των διαφόρων “ψυχαγωγικών” (κουτσομπολίστικων) εκπομπών-αφοδευτηρίων, που καταλαμβάνουν μέγιστο μέρος του καθημερινού προγράμματος όλων των τηλεοπτικών σταθμών-τηλεπορνείων! Και που, κατόπιν, διαρρηγνύουν τα ίδια κραυγαλέως, επιδεικτικώς και φαρισαϊκώς τα ιμάτιά τους για την … ηθική κατάπτωση!!!