Η γειτονιά μας είναι πιο κοντά από την Μοσούλη…

Μετά τους αποκεφαλισμούς αλλοθρήσκων και ομήρων, τις μαζικές δολοφονίες παιδιών, γυναικών και αμάχων, το εμπόριο οργάνων, τους μαζικούς βιασμούς γυναικών σε πλατείες και άλλα ειδεχθή εγκλήματα, άλλη μία φρικαλεότητα έρχεται να εμπλουτίσει την δράση του υποκινούμενου και χρηματοδοτούμενου εδώ και χρόνια από τις Η.Π.Α. και τους λοιπούς συμμάχους της, ISIS.
Τελευταίο «κατόρθωμα» των υπανθρώπων του ISIS που αποτελεί μνημείο βαρβαρότητος ήταν η μαγνητοσκόπηση της καταστροφής του αρχαιολογικού μουσείου στην Μοσούλη του Β. Ιράκ, πράξη που θύμισε την ανάλογη πρακτική μίας άλλης, παλαιάς, επίσης χρηματοδοτούμενης από τις Η.Π.Α. σποράς, των Ταλιμπάν, οι οποίοι ανατίναζαν το ένα μετά το άλλο τα βουδιστικά αγάλματα και άλλα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, προ ολίγων ετών στο Αφγανιστάν. Βοηθούν οι ίδιες εικόνες να φανταστεί κανείς τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι σκοταδιστές μισέλληνες μίας άλλης εποχής, οι φανατισμένοι ιουδαιοχριστιανοί του πρώιμου μεσαίωνα, κατέστρεφαν με μανία τα μνημεία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού εν ονόματι της «μάχης εναντίον της ειδωλολατρίας»…
Ο σκοταδισμός του εξτρεμιστικού σουνιτικού Ισλάμ, η εγκληματική μανία των οπαδών του «Χαλιφάτου», φαίνεται ότι δεν έχει κανένα όριο. Κανένα όριο, όμως, δεν έχει και η υποκρισία της διεστραμμένης «Δύσεως», η οποία όχι μόνο ανέχεται τις φρικαλεότητες των βαρβάρων του ISIS αλλά επίσης φροντίζει, διά της πλύσεως εγκεφάλων των μ.μ.ε., να αποκρύπτει την «λεπτομέρεια» της αποστασιοποίησης του Ισλαμικού Χαλιφάτου από κάθε εχθροπραξία με το Ισραήλ, την επί μακρόν υποστήριξη και χρηματοδότησή του από τις Η.Π.Α. και από συμμάχους των αμερικανοσιωνιστών στις Αραβικές χώρες, καθώς – κυρίως – και τα συνεχή εγκλήματα των ισλαμικών ορδών που εποικίζουν τις ευρωπαϊκές χώρες και καταλαμβάνουν στις γειτονιές των ευρωπαϊκών πόλεων. Από το συγκλονιστικό έγκλημα ενάντια στην Λευκή Φυλή το οποίο αποκαλύφθηκε στο Rotherham, μέχρι τους χιλιάδες φρικιαστικούς βιασμούς στην Σουηδία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ελλάδα, το Ισλάμ επιτίθεται. Δυστυχώς, τα ένοχα και προδοτικά καθεστώτα των εξουσιαστών στις χώρες της «Δύσεως» υποθάλπουν την γιγάντωση του Ισλάμ στην Ευρώπη, όπως ακριβώς και στην Μέση Ανατολή.
Είναι συγκλονιστικό και εξοργιστικό να παρακολουθεί κανείς από την οθόνη του την βεβήλωση όσων αγαλμάτων είχαν μείνει, μετά το πλιάτσικο διαφόρων αρχαιοκαπήλων που συνόδευαν τον «απελευθερωτικό» στρατό των Αμερικανών. Ουδείς ενοχλήθηκε για όσα συμβαίνουν στο Ιράκ εδώ και 20 χρόνια. Από τις βεβηλώσεις, την αρχαιοκαπηλία και τα εκατομμύρια τα οποία διακινούνται σε δημοπρασίες, κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι αν κάτι κυρίως μας εκπλήσσει δεν είναι τόσο το ίδιο το βίντεο και οι εικόνες των ισλαμιστών υπανθρώπων, οι οποίοι βιντεοσκοπήθηκαν να καταστρέφουν μερικά αγάλματα. Είναι ένα ακόμη από τα πολλά, διαδεχόμενα το ένα το άλλο, προπαγανδιστικά βίντεο των ισλαμιστών. Είναι βέβαιο ότι «άνθρωποι» οι οποίοι χάριν των χρημάτων έφθασαν στο σημείο να αναγκάζουν ιατρούς να αφαιρούν όργανα από τα εκτελεσθέντα θύματά τους, θα έχουν ήδη βρει τον τρόπο να διοχετεύσουν (με το αζημίωτο) μεγάλο μέρος από τις λεηλατημένες αρχαιότητες που βρίσκονται στην επικράτεια του μορφώματός τους, σε ιδιωτικές συλλογές που κοσμούν τα σαλόνια των καπιταλιστών της «Δύσεως». Εκείνο που κυρίως μας εκπλήσσει είναι η ύπνωση, η αμεριμνησία και η δειλία των λευκών Ευρωπαίων μπροστά στον ραγδαίο εξισλαμισμό της Ευρώπης, μπροστά στην συντελούμενη κατάληψη των πόλεων και των γειτονιών των ευρωπαϊκών πατρίδων από επελαύνοντα μουσουλμανικά στίφη τα οποία αργά ή γρήγορα θα φέρουν την «Μοσούλη» έξω από την πόρτα του σπιτιού μας!

Ιδού απόσπασμα από προπαγανδιστικό βίντεο του ISIS όπου με ανατριχιαστικό τρόπο οι ισλαμιστές υπάνθρωποι καμαρώνουν για την καταστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών της Μ. Ανατολής …στο όνομα του Αλλάχ!

http://youtu.be/JEYX_CbwAD8