Πολύνεκρη επίθεση ισλαμιστών στην καρδιά της Ευρώπης! Η αμεσότητα της απειλής των ισλαμιστών και ο προσδιορισμός του διφυούς εχθρού.

Πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση με χρήση πολεμικού οπλισμού (πολεμικά τυφέκια, ρουκετοβόλα, κλπ) πραγματοποιήθηκε σήμερα, 7-1-2015, στο Παρίσι, την κάποτε θεωρούμενη καρδιά της Ευρώπης, την «πόλη του φωτός». Όσο και αν η «πολιτικώς ορθή» δημοσιογραφία προσπαθεί τις πρώτες ώρες να κρατήσει χαμηλούς τόνους, η επίθεση, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί έργο ισλαμιστών τρομοκρατών, δεδομένου ότι στόχος της ήταν οι εγκαταστάσεις ενός σατυρικού περιοδικού που προσφάτως είχε δεχθεί απειλές λόγω της δημοσίευσης σκίτσων που θεωρήθηκαν από τους ισλαμιστές προσβλητικά για το Ισλάμ. Η επίθεση αποτελεί το πιο αιματηρό συμβάν μετά από σειρά άλλων που συνέβησαν σε δυτικές χώρες, τα οποία παρουσιάστηκαν από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης (και καλλιεργητές του αυτοκτονικού δόγματος της «πολυπολιτισμικότητας»), ως «μεμονωμένα» περιστατικά ή ως ενέργειες «παραφρόνων» (θυμίζουμε την επίθεση στο καναδικό κοινοβούλιο, την επίθεση σε καφέ στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, τα αυτοκίνητα που έπεσαν σε ομάδες ανυποψίαστων πεζών σε γαλλικές πόλεις με τους οδηγούς να φωνάζουν «Αλλάχ-ου-ακμπάρ», τον περσινό σφαγιασμό με ματσέτες, Βρετανού στρατιωτικού σε κεντρική περιοχή του Λονδίνου, για να περιοριστούμε μόνο στα πρόσφατα περιστατικά που έλαβαν κάποια δημοσιότητα, χωρίς να απαριθμήσουμε παλαιότερα περιστατικά όπως την επίθεση στον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης, τις επιθέσεις σε ρωσικές πόλεις, κλπ).
Τι άλλο πρέπει να συμβεί λοιπόν για να συνειδητοποιήσουν οι ναρκωμένοι Ευρωπαίοι ότι η αθρόα συρροή μουσουλμάνων από Ασία και Αφρική, που έχει λάβει χαρακτήρα μαζικού εποικισμού της Ευρώπης, γεννά όλα αυτά τα φαινόμενα; Και αν είναι δύσκολο στους Ευρωπαίους (λόγω της παρατεταμένης αποβλακώσεως και του, από βρεφικής ηλικίας, συνειδησιακού αποπροσανατολισμού-ευνουχισμού που υφίστανται, από το 1945 και μετά) να αντιληφθούν τις μεσομακροπρόθεσμες προοπτικές της εποικιστικής εισβολής των αλλοφύλων μουσουλμάνων που καθίστανται ολέθριες σε επίπεδο δημογραφικής-εθνολογικής αλλοιώσεως οδηγώντας στον βέβαιο αφανισμό των ευρωπαϊκών εθνών, σε βιολογικό επίπεδο, τί άλλο χρειάζεται να συμβεί για να αντιληφθούν την αμεσότητα της απειλής – σε επίπεδο δημοσίας ασφαλείας – που συνιστά η παρουσία μουσουλμανικών πληθυσμών (που ριζοσπαστικοποιούνται και εσχάτως αποκτούν πολεμική τεχνογνωσία εκπαιδευόμενοι στις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας, του Ιράκ, της Λιβύη, της Τσετσενίας, κ.α.), ώστε επιτέλους να αφυπνιστούν;
Η πολιτισμική σύγκρουση είναι δεδομένη. Η ανοικτή σύγκρουση (και) σε ευρωπαϊκό έδαφος είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει. Το κρίσιμο ερώτημα είναι, όταν αυτή η σύγκρουση θα ξεσπάσει, αν θα έχει απομείνει στους ραγδαία εκφυλιζόμενους ευρωπαϊκούς λαούς κάποια ελάχιστη ικμάδα, κάποια δύναμη ικανή για αντίσταση, κάποια μικρή δυνατότης αμύνης, διότι οι αντιστάσεις κάμπτονται όλο και περισσότερο, χρόνο με το χρόνο, εκτός των άλλων και ως αποτέλεσμα της συνήθειας! Πώς, επί παραδείγματι, έφθασαν οι Έλληνες (οι οποίοι, λόγω της τραυματικής ιστορικής μνήμης της οθωμανικής περιόδου, που δεν απέχει χρονικά παρά μόνο μερικές γενιές, θα ήταν αναμενόμενο να έχουν πιο οξυμμένα αντανακλαστικά απέναντι στη ισλαμική διείσδυση, σε σύγκριση με άλλους Ευρωπαίους) έχοντας μεσολαβήσει πολυπολιτισμική προπαγάνδα ολίγων ετών, να ανέχονται πλέον ως φυσιολογική κατάσταση την πραγματοποίηση μαζικών συγκεντρώσεων και πορειών από οπαδούς του Ισλάμ στο κέντρο της Αθήνας και να μην αντιδρούν ούτε σε επίπεδο διαμαρτυρίας;!!! Εικόνες όπως η παρακάτω ανατριχιατική θα ήταν πριν από 20-25 χρόνια απολύτως αδιανόητες! Τώρα, ούτε καν σχολιάζονται από τα ένοχα μ.μ.ε. τα οποία φέρουν την κύρια ευθύνη για την καλλιέργεια της εθνοκτόνου ανεκτικότητας και αμεριμνησίας.
Επειδή όμως υπάρχει και η κατηγορία των εθελότυφλων οι οποίοι κοντόθωρα αναγνωρίζουν μόνο τον άμεσο παράγοντα κινδύνου, το εξτρεμιστικό Ισλάμ, αδυνατώντας να δουν μακρύτερα από την μύτη τους, ώστε να αντιληφθούν τον πραγματικό, αν και κάπως δυσδιάκριτο, παράγοντα που ευθύνεται για τον μεθοδικά προωθούμενο ηθικό ευνουχισμό των ευρωπαϊκών λαών, για την δραστική καταστολή των ενστίκτων επιβιώσεώς των, για την άμβλυνση κάθε εσωτερικού αμυντικού μηχανισμού, ακόμα και του στοιχειώδους αισθήματος υπερηφάνειας για την εθνική καταγωγή και την πολιτισμική ταυτότητα, αξίζει να δει κανείς το παρακάτω απόσπασμα ενός πολύ διαφωτιστικού βίντεο παραγωγής του ο γνωστού λευκού αμερικανού αγωνιστού David Duke, όπου, πολύ περιεκτικά γίνεται προσδιορισμός του κυριοτέρου εχθρού (επίσης μεσανατολικής προελεύσεως) που, λειτουργώντας σε επιτελικό επίπεδο, χρησιμοποιεί τον ισλαμισμό, καλλιεργώντας παράλληλα την “πολυπολιτισμικότητα” για την προώθηση των δικών του αφανών επιδιώξεων εις βάρος της Ευρώπης και των λευκών εθνών.