Μέρκελ, αντιρατσιστές, εκκλησία, Εβραίοι και Τούρκοι εναντίον PEGIDA

  Η τρομερή αύξηση των συμμετεχόντων στις ανοιχτές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της PEGIDA για τον εξισλαμισμό της Δύσεως έχει φέρει το Γερμανικό κράτος, μετά τις γνώριμες πρόθυμες παρακρατικές εφεδρείες των «αντιφασιστών», να χρησιμοποιεί πλέον κάθε μέσο ενάντια στο ρεύμα αυτό διαμαρτυρίας. Με έκπληξη διαβάσαμε πως θα λάβει χώρα στις 5 Ιανουαρίου, ημέρα κατὰ την οποίαν η PEGIDA έχει προγραμματισμένη πορεία στην Δρέσδη, συγκέντρωση Τούρκων και λοιπών ισλαμιστών εποίκων στην Κολωνία. Επίσης ο καθεδρικός ναός της Κολωνίας θα σβήσει όλα του τα φώτα για τρείς ώρες, επίσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στις αντι-ισλαμικές εκδηλώσεις. Σε μία χώρα όπου Κούρδοι και Σαλαφιστές συγκρούονται στα στενά του Αμβούργου, όπου η τουρκική κοινότητα πανίσχυρη επηρεάζει σοβαρά την γερμανική κυβέρνηση, όπου οι χιλιάδες μετανάστες και συρρέοντες “πρόσφυγες” λυμαίνονται τις δημόσιες παροχές, θεωρείται αδιανόητη κι απαράδεκτη μία συσπείρωση 12 προσωπικοτήτων που καλούν σε εγρήγορση έναντι της εξελισσομένης αυτοκτονίας της Δύσεως.

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε πρόσφατη δημοσκόπηση ένας στους τρεις Γερμανούς βλέπει θετικά την PEGIDA χωρίς να το κρύβει. Ας σημειωθεί ότι από την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της PEGIDA την 1η Δεκέμβρη, όπου συμμετείχαν περί τους 7.500 πολίτες, έφθασε στις 22 Δεκέμβρη να συμμετέχουν 20.000 Γερμανοί. Κωμικοτραγική μπορεί να θεωρηθεί και η έκθεση της αστυνομίας, η οποία κατόπιν κάθε εκδηλώσεως εκδίδει λίστα με πόσα ακροδεξιά «στοιχεία» από νεολαιίστικους ή πολιτικούς χώρους διέκρινε…

 

Ο νέος προκαθήμενος του Κεντρικού Ιουδαϊκού Συμβουλίου της Γερμανίας Josef Schuster διεκήρυξε ότι το Συμβούλιο λαμβάνει υπό την προστασία του τους μουσουλμάνους της Γερμανίας!

 

Από κοινού δε έχουν συνασπίσει εναντίον της PEGIDA κοινό μέτωπο οι θρησκευτικές αρχές του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλάμ στην Γερμανία, όλες δηλαδή οι Αβρααμικές θρησκείες – καθώς, φυσικά, και όλες οι παραφυάδες του Μαρξισμού, επίγονοι του γόνου, ομοίως, ραββινικής οικογενείας Μαρντοχάι…

 

  Από ΕΚΕΙ, λοιπόν, θα έπρεπε ακριβώς να ξεκινήσει μία ριζική αναίρεση των δογμάτων και ψυχασθενειών που οδηγούν την λευκή ανθρωπότητα στον έσχατο εκφυλισμό, ευνουχισμό και, εν τέλει, αυτοχειριασμό! Δυστυχώς, όμως, το αντίθετο συμβαίνει:

 

  Διότι, ταυτοχρόνως, πρέπει να υπογραμμισθεί ότι εξ αρχής η όλη κίνηση είναι ναρκοθετημένη κι εμφατνιωμένη μέσα σ᾿ ένα ασφυκτικό πλαίσιο αυστηράς πολιτικής ορθότητος, με τρόπο που δεν δικαιολογείται καν από κάποια τήρηση προσχημάτων εν όψει της γνωστής τρομοκρατικής ατμοσφαίρας στην σημερινή Γερμανία. Έτσι στην διακήρυξή τους των 19 σημείων κάνουν λόγο περί επιδιωκομένης ενσωματώσεως των αλλοφύλων, ενώ διακηρύσσουν τις “αντιρατσιστικές” τους πεποιθήσεις και την … προσήλωσή τους στις θεμελιώδεις χριστιανικές και ιουδαϊκές αξίες!

 

Εγνωσμένοι αστέρες της “πολυπολιτισμικής” προπαγάνδας, όπως ο Heiner Geissler του κυβερνώντος CDU και ο Εβραίος Henryk M. Broder, ετάχθησαν ανεπιφυλάκτως στο πλευρό τους, ενώ το Σύστημα και τα ΜΜΕ του το προέβαλαν από την πρώτη στιγμή, ενώ θα μπορούσαν κάλιστα να το είχαν αγνοήσει και καταδικάσει στην αφάνεια.

 

Είναι δεδομένο ότι πάντοτε το Σύστημα φροντίζει να “καπελώνει” και να επιλέγει τις εναντίον του αντιδράσεις, βάσει της αρχής του ελαχίστου κακού, δημιουργώντας τέτοιες που να απορροφούν μεν το ωστικό κύμα της αντιδράσεως, να είναι όμως εκ προοιμίου χτυπημένες στην φύτρα τους, ώστε ποτέ να μη μπορέσουν να γίνουν αυτό που θα φοβόταν το Σύστημα. Κατ᾿ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν, τουλάχιστον, το μικρότερο γι᾿ αυτούς κακό, στην χειρότερη περίπτωση – ακόμη δε και κάτι τελείως οξύμωρο και τραγελαφικό, που μάλλον εκθέτει την εκ βάθρων αμφισβήτηση του Συστήματος παρά το ίδιο το Σύστημα, στην καλλίτερη γι᾿ αυτούς εκδοχή – κάτι που βλέπουμε τελευταίως έντονα και στην χώρα μας. Κι έτσι όμως ακόμα, δίδεται η δυνατότητα κάποιας εκφράσεως δυσαρεσκείας και αντιδράσεως εκ μέρους μαζικών μερίδων του πληθυσμού, αντί των ελαχίστων εξαιρέσεων που άλλως θα εκινούντο στους χώρους των αντιδρώντων υπό εθνοκεντρικά λάβαρα – κατά όποιον τρόπο, με όποιες ποιότητες και σε όποιο επίπεδο.

 

Σε τέτοιες επιλογές προβαίνει το Σύστημα κυρίως όταν, εν όψει μιας κρισίμου καμπής, διακυβεύεται η αδιατάρακτη συμμόρφωση των μαζών, ίσως δε και κάποιων επιλέκτων, οπότε σπεύδουν να τους προωθήσουν/φορέσουν οι ίδιοι ένα εκ προοιμίου φαλκιδευμένο όχημα/πλαίσιο αντιδράσεως, ώστε να ελαχιστοποιηθεί το κόστος , ο κίνδυνος και, κυρίως, το βάθος και το εύρος των επαπειλουμένων μεταβολών καθώς και η συνεκτικότητα, θεμελιακότητα και σοβαρότητά τους.

 

Και στην μεν χώρα μας αυτοί οι όροι προέκυψαν διά της κορυφωθείσης κρίσεως, στην δε Γερμανία διά της κορυφώσεως του ρεύματος και της αποδοχής προσφύγων, κυρίως εκ Συρίας, και των πρωτοφανών αντιδράσεων νεολαίων εκτός του στενού εθνικιστικού χώρου στην Κολωνία, αρχικώς, την 26η Οκτωβρίου, οπότε και διεκηρύχθη η πρόθεσή τους να συνεχίσουν και σε άλλες πόλεις.

 

  Εν τούτοις η κατάσταση αυτή στην μεταπολεμική ευνουχισμένη Γερμανία είναι μάλλον πρωτόγνωρη, καθώς για πρώτη φορά καθίσταται σε πιο “φιλήσυχα” και κοινά άτομα δυνατόν να βγουν και να διαδηλώσουν για τα προφανή, όπως του να μη παραδώσουν την χώρα και το μέλλον τους όχι μόνον στα εκατομμύρια των, πλέον, εγχωρίων αλλοφύλων και μουσουλμάνων, αλλά και στα εκατομμύρια όσων αναμένουν προ των πυλών, προϊδεασμένοι από την κυβερνώσα κλίκα προδοτών και τα συναφή της δόγματα, να εισβάλουν επίσης, σφραγίζοντας γρήγορα κι οριστικά τον θάνατο της λευκής Ευρώπης. Εναντίον αυτών των τελευταίων, λοιπόν, κυρίως θα ώφειλε μία σοβαρά Κίνησις να στρέφεται και όχι κυρίως εναντίον των ταλαιπώρων ατομικών προσφύγων, που απλώς χρησιμεύουν ως πιόνια και στρατιωτάκια στο ανόσιο παιχνίδι που τα προδοτικά στελέχη του Συστήματος παίζουν εις βάρος των λαών της Ευρώπης. Αντ᾿ αυτού σπεύδουν εξ υπαρχής να δηλώσουν ακριβώς σ᾿ αυτά υποταγή και σεβασμό…

 

  Είναι χαρακτηριστικό ότι στις αντιδιαδηλώσεις των προασπιστών του Συστήματος (Αντι-φα και παρατρεχάμενοι παλιάτσοι) κυριαρχούν, ορθότατα, σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που ακριβώς σημαίνει τον οριστικό θάνατο της Ευρώπης…

 

  Αυτό που αποτελεί την ικανή και αναγκαία συνθήκην ώστε η δυναμική αυτή να καρποφορήσει σε ένα δένδρο που θα έχει αληθινές προοπτικές αναγεννήσεως του ψυχορραγούντος λαού είναι η εξεύρεση και ανάδειξη κατάλληλης ηγεσίας· το οποίον και είναι αδύνατον να προβλεφθεί – αλλά το ευχόμαστε ολοψύχως στην μαχομένη και βαθμιαίως αφυπνιζομένη, φυσικώς και ψυχοπνευματικώς υπόδουλη κι εξαθλιωμένη, Γερμανία!
… Καθώς, φυσικά, και σ᾿ ολόκληρη την δεινότατα χειμαζομένη Ευρώπη…

Πηγές :

https://akivoegwerner.wordpress.com/2015/01/03/pegida-wachst-weiter-die-evangelische-kirche-schrumpft-compact/

http://en.haberler.com/turks-muslims-to-protest-anti-islam-group-in-620213/

http://gulfnews.com/news/world/other-world/survey-finds-one-in-three-germans-supports-pegida-anti-islamisation-marches-1.1435434″

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/germany-antiislam-protests-cologne-cathedral-to-switch-of-lights-in-protest-against-pegida-9955119.html