H Δανία στο στόχαστρο του ΙΚΙΛ (ISIL).

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε 27χρονος «Δανός», τουρκικής καταγωγής, πολεμιστής της τρομοκρατικής αυτής οργανώσεως, η Δανία θα αποτελέσει στο εγγύς μέλλον στόχο ενός χτυπήματος, αφού αποτελεί πλέον “εχθρό του ισλάμ”. Δηλώνει επίσης πως “πλέον η οργάνωση είναι παγκόσμια” στον αγώνα για την “τζιχάντ” καθώς και “όλοι οι άπιστοι πρέπει να εξολοθρευτούν” αναφερόμενος σε όλους τους Ευρωπαίους μη μουσουλμάνους.
Ενδιαφέρον έχει πως οι πολυπληθείς μουσουλμάνοι που ζουν διασκορπισμένοι ανά την Ευρώπη εξακολουθούν να προκαλούν την κοινή λογική, προάγοντας μία φανταστική και ωραιοποιημένη εκδοχή της αιμοδιψούς θρησκείας των, αποκαλώντας την “θρησκεία της αγάπης”, προβάλλοντας τέτοιου είδους διαφημίσεις, με ιστοσελίδες-βιτρίνες (http://islamispeace.org.uk) που προφανώς αποτελούν τον προθάλαμο για τον προσηλυτισμό νέων μαχητών, που δυστυχώς καθώς φαίνεται, έχει απήχηση και σε πολλούς μουσουλμάνους που ζουν σε ευρωπαϊκά κράτη.
Ο νεαρός «Δανός» με τα αρχικά Α.Ο. οδηγώντας ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο, έγινε “μάρτυρας” της οργανώσεως πέφτοντας πάνω σε ένα κομβόι του Ιρακινού στρατού στην Μοσούλη.
Εκτιμάται από τις δανικές αρχές πως ενενήντα περίπου «Δανοί» πολίτες μετέβησαν τον Ιανουάριο στη Συρία για να πάρουν μέρος στον εμφύλιο πόλεμο, όπου έγιναν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες για τη δημιουργία του «χαλιφάτου», γεγονός που σημαίνει πως ενώ έζησαν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους ως μετανάστες σε ευρωπαϊκό έδαφος απέρριψαν αυτό τον τρόπο ζωής -ενώ υποτίθεται ότι ήρθαν ψάχνοντας ένα “καλύτερο μέλλον”, όπως ακούμε επαναλαμβανόμενα από τους υστερικούς αντιρατσιστές δημοσιογράφους κάθε φορά που έρχεται ένα πλοίο υπερφορτωμένο με λαθρομετανάστες.

ΠΗΓΗ