Tὸ χαλιφᾶτο ἐπεκτείνεται KAI στὴν Σκανδιναβία!!!

Το απύθμενο θράσος των μουσουλμάνων – εποίκων μεν, αλλά κανονικότατα νομίμων – ανά την Ευρώπη δεν έχει τέλος, και πως θα μπορούσε άλλως τε; ‘Ετσι, λοιπόν, μια τρομοκρατική οργάνωση με την ονομασία Ansar al-Sunna’, σε επιστολή που απέστειλε στην νορβηγική εφημερίδα VG, απειλεί με χτύπημα ανάλογο με εκείνο της 11ης Σεπτεμβρίου, εάν οι νορβηγικές Αρχές δεν επιτρέψουν την δημιουργία ενός ανεξαρτήτου τμήματος εντός της χώρας και συγκεκριμένα στο κέντρο του ‘Οσλο στην περιοχή Grønland, όπου θα επικρατεί ο νόμος της Σαρίας!!!
Ανάμεσα στα άλλα παρανοϊκά που αναφέρει η επιστολή αναγράφονται και τα εξής: «Δεν επιθυμούμε να είμαστε κομμάτι της νορβηγικής κοινωνίας. Δεν θεωρούμε, επίσης, απαραίτητο να φύγουμε από την χώρα, καθώς έχουμε γεννηθεί και ανατραφεί εδώ πέρα. (Σημ.συντ.: διαψεύδοντας συντριπτικά αυτό που υποτίθεται προωθούν οι παρανοϊκοί απανταχού αριστεροί και δημοκράτες ως “ενσωμάτωση”, που αποδεικνύεται φυσικά αδύνατη !) H γη του Αλλάχ ανήκει σε όλους. Αφήστε την περιοχή Grønland να γίνει δική μας. Αποκλείστε το κομμάτι αυτό της πόλεως και αφήστε μας να το ελέγχουμε όπως εμείς θέλουμε. Αυτό είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ».
Είναι σαφές πια σε όλους ότι ο δρόμος της επικρατήσεώς των, στρωμένος με «ροδοπέταλα πολυπολιτισμικής ανοχής» και λοιπά συναφή φούμαρα της μαζικής πλύσεως εγκεφάλων, έχει προλειανθεί διά μέσου δεκαετιών από όλους όσοι απεργάζονται τον αφανισμό του λευκού ανθρώπου.
Οι άλλοτε Ευρωπαίοι σταυροφόροι πλέον είναι καθηλωμένοι και θανασίμως ναρκωμένοι στην παθητική θέση “υποδοχής μεταναστών” εξ Αραβίας κ.λπ., προετοιμάζοντας οι ίδιοι τον ταχύτατο αφανισμό τους· οι δε πάλαι ποτέ φύλακες των Ευρωπαϊκών συνόρων, οι Έλληνες που ανέκαθεν απέκρουαν τις Ασιατικές εισβολές, πλέον ασχολούνται με “τον άρτον τον επιούσιον” – αλλά είναι πλέον ζητούμενον το κατά πόσον, πράγματι, είναι ‘Ελληνες ουσιαστικώς…
Σε αυτήν την ταραγμένη Ευρώπη ψυχονοητικῶς εντελώς διαταραγμένων ευρωπαίων, ανδρώνεται σε Ευρωπαϊκό έδαφος η μουσουλμανική “τζιχάντ” και το αραβικό χαλιφάτο, απαιτώντας πλέον απροκάλυπτα από τους Ευρωπαίους να συμμορφωθούν με τις επιταγές του!
Ασύλληπτα και πρωτοφανή δρώμενα, τα οποία όμως ίσως, έστω και την τελευταία στιγμή, αφυπνίσουν τα καταπιεσμένα ένστικτα ενός βαθμηδόν αφυπνιζομένου και συνειδητοποιουμένου Λευκού Ευρωπαίου…ΠΗΓΗ