Οι σιωνιστές τρομοκράτες συνεχίζουν ανεμπόδιστοι την γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα.

Απτόητος συνεχίζει ο ισραηλινός στρατός τον βομβαρδισμό της λωρίδος της Γάζας στην Παλαιστίνη, παρά τους εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες – κυρίως αμάχους, γυναίκες και παιδιά – στο πλαίσιο μίας δυσαναλόγου κλίμακος στρατιωτικής επιχειρήσεως εκφοβισμού και γενοκτονίας, ως απάντηση στον συμβολικό και κατ’ ουσίαν αναίμακτο βομβαρδισμό ισραηλινών εδαφών από την Χαμάς, με μικρού και μέσου βεληνεκούς πυραύλους μικρής ισχύος, που σπανίως επιφέρουν ανθρώπινες απώλειες. Γιατί όχι, διερωτώνται οι εβραίοι στο Ισραήλ και ανά τον κόσμο. Η αντίδραση της διεθνούς κοινότητος απέναντι στις φρικαλεότητες των σιωνιστών υπήρξε, ως συνήθως χλιαρή, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπως π.χ. με την απαγωγή των μαθητριών στην Νιγηρία από την Ισλαμική Μπόκο Χαράμ που προκάλεσε παγκόσμια κινητοποίηση παρά την αναλογικά μικρότερη σημασία του περιστατικού εκείνου σε πολιτικό, στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο. Όσον αφορά τις απάνθρωπες σιωνιστικές δολοφονικές επιθέσεις στη Γάζα, οι ποικιλώνυμες ανά την υφήλιο «ανθρωπιστικές» οργανώσεις, οι τόσο «ευαίσθητες» για άλλα θέματα, επέδειξαν ένοχη σιωπή… Όσο για τα διεθνή μ.μ.ε., επιμένουν να παρουσιάζουν τα γεγονότα ως άλλη μία περίπτωση των συνήθων περιοδικών «αναταραχών» στην Μέση Ανατολή.
Την υποκρισία των διεθνών οργανισμών, των οργανώσεων των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των μ.μ.ε. και των πολιτικών τους φερέφωνων, την γνωρίζουμε καλά και ουδόλως μας εκπλήσσει η στάση τους εγκλωβισμένοι καθώς είναι μεταξύ του φόβου των γενικότερων κυρώσεων που οι σιωνιστές πάτρωνες τους μπορούν να επιβάλουν εις βάρος τους, εάν τολμήσουν να ασκήσουν οποιαδήποτε κριτική και του παραλυτικού πνευματικού δηλητηρίου της πολιτικής ορθότητας που απαιτεί την παράβλεψη κάθε σιωνιστικού εγκλήματος. Καταλαβαίνουμε, επίσης, χωρίς φυσικά να την δικαιολογούμε, την αδιαφορία του μέσου πολίτου του δυτικού κόσμου που άγεται και φέρεται βομβαρδιζόμενος καθημερινώς από την προπαγάνδα περί της «τρομοκρατικής» Χαμάς και του δήθεν δικαιώματος του Ισραήλ να «αμύνεται» εξαπολύοντας εκατοντάδες πυραύλους εντός μίας εκ των πιό πυκνοκατοικημένων περιοχών του πλανήτη και εκτελώντας αθώους.
Δυσκολευόμαστε να προβλέψουμε πού θα οδηγήσει το ανηλεές σφυροκόπημα των Παλαιστινίων. Ίσως στην εκκένωση των εδαφών που κατέχουν εντός του κράτους του Ισραήλ, μέσω της εξοντώσεώς των και του εξαναγκασμού των προς μαζικής μετανάστευση στο εξωτερικό. Το Ισραήλ αποσκοπεί στην εκκαθάριση της λωρίδος της Γάζας και της δυτικής όχθης καθώς έχει πολύ ορθώς συνειδητοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια πως είναι αδύνατος ο έλεγχος του Παλαιστινιακού πληθυσμού μέσω του γεωγραφικού αποκλεισμού, της υπονομεύσεως ή και απαγορεύσεως της ροής απαραιτήτων προμηθειών και της συστηματικής τρομοκρατίας που έως και σήμερα δεν έχει επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντιθέτως και από ό,τι φαίνεται συμπεραίνουμε ή τουλάχιστον υποψιαζόμαστε, ότι οι σιωνιστές εφαρμόζουν σχέδιο πλήρους εξοντώσεως των Παλαιστινίων, βιβλικών διστάσεων, όσο ακόμη οι δυνάμεις που μπορούν να αντισταθούν κατά της υπερεξοπλισμένης στρατιωτικής του μηχανής, κοιμούνται! Ανάλογα σχέδια είχαν ετοιμάσει και κατά του Γερμανικού λαού στην μεταπολεμική Γερμανία αλλά μόνον τώρα είναι οι συνθήκες ώριμες και τα μέσα διαθέσιμα ώστε να τα εφαρμόσουν με επιτυχία. Παλαιά, ξεχασμένη ιστορία το Παλαιστινιακό κράτος, μουδιασμένη η διεθνής κοινότητα, αδιάφορος ο δυτικός κόσμος, υπεραποτελεσματικά τα πολεμικά μέσα και οι Παλαιστίνιοι εύκολος στόχος. Ας ελπίσουμε πως η αφύπνιση έπεται και πως η απάντηση στους σιωνιστές τρομοκράτες θα είναι ισχυρή και εξουδετερωτική προτού αρχίσουν να εκκαθαρίζουν την Παλαιστίνη με τακτικά πυρηνικά οπλά. Έως τότε ας αναζητήσουν οι αναγνώστες φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο νεκρών βρεφών που σκοτώθηκαν στον ύπνο τους από ισραηλινά πυρά ακριβείας και ας αναλογιστούν ποιοί είναι τα θύματα και ποιός ο θύτης!