Η άγνωστη στο ευρύ κοινό συντελούμενη γενοκτονία των ευρωπαϊκής καταγωγής αγροτών της Νοτίου Αφρικής (Boers), από το καθεστώς του αρχιεγκληματία Μαντέλα.

Σε συνέχεια της προηγούμενης αναφοράς μας σχετικά με την πρόσφατη κηδεία του «αγωνιστή» Μαντέλα θα θέλαμε να θυμίσουμε ορισμένες «λεπτομέρειες» της επιμελώς αποσιωπουμένης στο ευρύ κοινό (εκ μέρους των κρατούντων μ.μ.ε.) συντελουμένης γενοκτονίας εις βάρος των εναπομεινάντων λευκών ευρωπαϊκής καταγωγής αγροτών της Ν. Αφρικής, με ανεξέλεγκτες συμμορίες νέγρων εγκληματιών κατσαπλιάδων που λυμαίνονται την χώρα στον ρόλο των φυσικών αυτουργών…
Από το 1994, δηλαδή μετά την πτώση του απαρτχάιντ, οι Λευκοί και κυρίως οι λευκοί αγρότες (Boers) υφίστανται φρικτές ρατσιστικές δολοφονικές επιθέσεις απίστευτης κτηνωδίας. Περίπου 50 άνθρωποι δολοφονούνται καθημερινώς στην Νότιο Αφρική από τους οποίους οι 20 περίπου είναι Λευκοί -το ποσοστό δολοφονιών μαύρων κατά λευκών αγγίζει το 95%! Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς πως το ποσοστό των λευκών που ζούν στην ΝΑ σε σχέση με τον συνολικό πληθυσμό αγγίζει μόλις το 9%, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το ποσοστό δολοφονιών λευκών από μαύρους είναι ιδιαιτέρως υψηλό.
Η παγκόσμια κοινότητα με τρόπο προκλητικό κλείνει τα μάτια σε αυτήν την γενοκτονία, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενα λευκών Νοτιοαφρικανών, αναμένεται να ενταθεί τόσο σε αριθμούς όσο και σε αγριότητα, ιδίως τώρα πια, με τον θάνατο του Μαντέλα. Είναι προφανές επίσης, ότι και η ίδια η κυβέρνηση της χώρας δεν προτίθεται να κάνει το παραμικρό για να αποτρέψει την γενοκτονία των λευκών, αφού, όπως αποδεικνύεται από οπτικό υλικό που παρατίθεται σε προηγούμενη ανάρτηση, ο τωρινός πρόεδρος της ΝΑ φαίνεται να παροτρύνει ευθέως τους μαύρους κατοίκους της χώρας να σκοτώσουν τους λευκούς (τραγουδώντας: “kill a Boer, kill a farmer”)!
Από το 1994 και έπειτα έχουν δολοφονηθεί περισσότεροι από 70.000 (!!!) λευκοί από τους οποίους οι 4.000 ήταν αγρότες.Τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι τα ποσοστά δολοφονιών αγροτών στην ΝΑ είναι τα υψηλότερα παγκοσμίως όσον αφορά δολοφονίες με βάση το επάγγελμα. Επίσης, ο δείκτης δολοφονιών ανέρχεται στο 310/100.000 όσο περίπου (όλως τυχαίως) στην πιο «μαύρη» πόλη των ΗΠΑ, το Ντιτρόιτ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην ΝΑ δολοφονούνται ετησίως περισσότεροι αγρότες απ’ότι στρατιώτες σε εμπόλεμες περιοχές! Ακριβείς αριθμοί δεν υπάρχουν καθώς δεν καταγράφονται από τις αστυνομικές αρχές όλες οι περιπτώσεις δολοφονιών. Πρόκειται λοιπόν για μία πολύ συντηρητική εκτίμηση της καταστάσεως που επικρατεί…
Καθώς ο λευκός πληθυσμός της ΝΑ ανερχόταν σε 4.434.697 άτομα, (σύμφωνα με επίσημες καταγραφές του 1996) και με δεδομένη την μετανάστευση περισσοτέρων από 400.000 λευκών, μπορεί κανείς να εκτιμήσει ότι περίπου το 2% του λευκού πληθυσμού της ΝΑ έχει δολοφονηθεί σε αυτά τα 19 χρόνια της μαύρης «δημοκρατίας». Συγκρινόμενα αυτά τα νούμερα με τους 7.518 μαύρους (περίπου το 0,02% του συνολικού πληθυσμού μαύρων) οι οποίοι «εδολοφονήθησαν» κατά την διάρκεια 50 ετών της κυβερνήσεως διαχωρισμού, μπορεί κανείς να μιλήσει για μία πραγματική γενοκτονία η οποία βρίσκεται εν εξελίξει και η οποία αναμένεται να ενταθεί.
Το 1980 στην ΝΑ ζούσαν περίπου 128.000 λευκοί αγρότες. Σήμερα παραμένουν, ηρωικώς, περί τους 40.000, από τους οποίους, όπως προανεφέρθη, έχουν δολοφονηθεί περίπου 4.000, ενώ είναι ανυπολόγιστος ο αριθμός αυτών οι οποίοι έχουν πέσει θύματα κτηνωδών επιθέσεων, βιασμών και απανθρώπων βασανιστηρίων, αποφεύγοντας να προβούν σε καταγγελίες στις αρχές φοβούμενοι το ενδεχόμενο αντιποίνων όπως έχει συμβεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις μετά την δημοσιοποίηση των εγκλημάτων.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες συμμορίες μαύρων εισέβαλαν σε φάρμα δολοφονώντας τους λευκούς γονείς ενός δίχρονου παιδιού ενώ το ίδιο το παιδί το δολοφόνησαν ρίχνοντάς το σε καυτό λαδί, καθώς επίσης και η περίπτωση εκείνη κατά την οποία μαύροι δολοφόνησαν τους γονείς ενός 12χρονου αγοριού, αφού προηγουμένως βίασαν την μητέρα και στη συνέχεια έπνιξαν τον 12χρονο σε βραστό νερό(http://www.dailymail.co.uk/news/article-2179171/Walkerville-family-murders-Horrific-death-boy-12-drowned-boiling-water-robbers-raped-mother.html)! Στις περισσότερες περιπτώσεις επρόκειτο για στυγνές δολοφονίες, οι οποίες δεν συνοδεύονται από ληστείες που εν μέρει θα «δικαιολογούσαν» τις αποτρόπαιες και κτηνώδεις αυτές πράξεις. Η «δικαιολογία» των οικονομικών διαφορών για οποιαδήποτε δολοφονία λευκού αγρότη είναι η πιο συνήθης, όπως συνέβη και στην περίπτωση της δολοφονίας του Eugene Terre’Blanche, ιδρυτού και ηγέτου του Κινήματος της Αντιστάσεως των Αφρικάνερ , AWB(Afrikaner Weerstandsbeweging),ο οποίος αφού βασανίστηκε και ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς, κατακρεουργήθηκε με τσεκούρι από μαύρους εργάτες.

Ο δολοφονηθείς ηγέτης του AWB, Eugène Terre'Blanche.
Ο δολοφονηθείς ηγέτης του AWB, Eugène Terre’Blanche.

Στο βιβλίο,με τίτλο Blood Sisters (http://www.bookland.com/eng/books/1292498), που έχουν συγγράψει δύο λευκές νοτιοαφρικανές αδελφές η Roelien Schutte και η Eileen de Jager, οι οποίες έχουν ως επάγγελμα τον καθαρισμό τόπων εγκληματικών ενεργειών, αναφέρουν ότι κατά συντριπτική πλειονότητα, οι δολοφονίες των λευκών έχουν χαρακτήρα εκδικήσεως. Οι δύο γυναίκες περιγράφουν με πολύ παραστατικό τρόπο τις εικόνες που αντιμετωπίζουν καθημερινά στους τόπους δολοφονιών. Σε μία περίπτωση, σε φάρμα στην περιοχή του Limpopo ένα ζευγάρι 80χρονων δολοφονήθηκε με απίστευτα βάναυσο τρόπο. Τα σώματα και των δύο γερόντων ήταν γεμάτα κοψίματα και η γυναίκα είχε βιαστεί, πριν τις κόψουν τον λαιμό. Ιατροδικαστικές έρευνες απέδειξαν ότι οι δολοφόνοι είχαν αναγκάσει τον άνδρα να γονατίσει πριν τον εκτελέσουν. Σε μία άλλη περίπτωση μία τριμελής οικογένεια δολοφονήθηκε με διαφορά μιας εβδομάδος για το κάθε μέλος της. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο πατέρας είχε διαμελιστεί και τα μέλη είχαν επανασυρραφεί, με το άψυχο σώμα να έχει τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται σαν να έχει σταυρωθεί. Υπάρχουν επίσης αποδείξεις απίστευτων βασανιστηρίων που ούτε το πιο νοσηρό χολυγουντιανό μυαλό θα μπορούσε να φανταστεί, όπου γυναίκες έχουν βιασθεί με την χρήση σκουπόξυλων ή μπουκαλιών, άλλοι έχουν καεί με πυρακτωμένες μεταλλικές ράβδους ενώ σε πάμπολλες περιπτώσεις είναι αδύνατη η αναγνώριση των προσώπων καθώς αυτά είναι πολτοποιημένα. Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι τα ΜΜΕ αλλοιώνουν και υποβαθμίζουν την αγριότητα των εγκλημάτων καθώς παρουσιάζουν τα γεγονότα με τέτοιον τρόπο ώστε ο κόσμος να θεωρεί ότι οι δολοφόνοι απλώς εισβάλλουν στις οικίες και ληστεύουν αφού πυροβολήσουν σκοτώνοντας τους ιδιοκτήτες. Η πραγματικότης ,όμως, είναι εντελώς διαφορετική αφού οι εισβολείς-δολοφόνοι περνούν πολλές ώρες βασανίζοντας τα άτυχα θύματά τους ενόσω τρώνε και πίνουν. Πουθενά δεν γίνεται αναφορά στις ατελείωτες ώρες βασανιστηρίων, για γυναίκες που βιάζονται μπροστά στα μάτια των συζύγων τους, των οποίων οι βάρβαροι δολοφόνοι έχουν κόψει τους αχίλλειους τένοντες για να μην μπορούν να περπατήσουν!
Οι μαύροι δολοφόνοι δεν δείχνουν το παραμικρό έλεος ούτε καν στα ζώα αφού πολλές φορές έχουν βρεθεί μικρά ζώα με κομμένους λαιμούς και ξυλοκοπημένα μέχρι θανάτου. Είναι λες και το κάνουν γιατί διασκεδάζουν με αυτόν τον αρρωστημένο τρόπο, αναφέρουν οι δύο γυναίκες.

Nelson Mandela και Yossel Slovo.

Η αλήθεια είναι ότι αφανίζοντας είτε εξανγκάζοντας τους λευκούς σε φυγή από την χώρα την οποία οι Ευρωπαίοι πρόγονοί τους δημιούργησαν και μετέτρεψαν σε οικονομική υπερδύναμη, οι μαύροι ηγέτες θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα πολυετή σχέδια τους για την ίδρυση ενός σταλινικού κράτους στο οποίο θα κρατικοποιηθούν όλες οι μεγάλες εκτάσεις γης που κατέχουν νομίμως οι λευκοί αγρότες. Σε αυτήν την προσπάθεια εκριζώσεως των λευκών από την περιοχή, έχει συμβάλει τα μέγιστα το Κομμουνιστικό Κόμμα της ΝΑ του οποίου πρωτεργάτες υπήρξαν τα περισσότερα μέλη της εβραϊκής κοινότητος της ΝΑ. Βεβαίως, τα αποτελέσματα, όπως όλα δείχνουν, είναι αντίστοιχα με αυτά της Ζιμπάμπουε, όπου ο «μεγάλος ηγέτης» και εγκληματίας Μουγκάμπε κατάφερε να διαλύσει μια ακμάζουσα αγροτική οικονομία σε χρόνο ρεκόρ, οδηγώντας την χώρα σε ακραία επισιτιστική κρίση, αφού η πολιτική της αρπαγής της γης την οποία είχαν αγοράσει και κατείχαν νομίμως οι λευκοί γαικτήμονες και ο διαμοιρασμός σε μαύρους αγρότες είχε τραγικότατες συνέπειες.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, εφόσον τα θύματα δεν θα ήταν Λευκοί, όπως στην περίπτωση της Ν. Αφρικής, είναι βέβαιο ότι θα είχε υπάρξει άμεση κινητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης, των θεσμών διεθνούς αλληλεγγύης και των διαφόρων παγκοσμίων οργανισμών για την αντιμετώπιση γενοκτονιών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως ακριβώς επειδή τα θύματα είναι Λευκοί, θεωρούν, καθώς φαίνεται ότι δεν συντρέχει απολύτως κανένας λόγος για οποιουδήποτε είδους επέμβαση, ούτε καν λόγος δημοσιοποίησης αυτών των εγκλημάτων…

Wiehan Botes, 5 μηνών, αιτία θανάτου:στραγγαλισμός.
Οι τραγικοί γονείς Wiets και Rita Botes.

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ