Θερινά μαθήματα Μίσους με δίδακτρα και με Κρατικό πιστοποιητικό!


Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος η Σχολή “Ανθρωπιστικών” Επιστημών θα προσφέρει στις εγκαταστάσεις της, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης αυτό το καλοκαίρι κατά την περίοδο 1-12 Ιουλίου θερινά μαθήματα μίσους ενάντια στα έθνη και τις θρησκευτικές παραδόσεις της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα με τίτλο “Εθνικισμός, Θρησκεία και Βία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη” απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και αποφοίτους Σχολών Πολιτικών “Επιστημών”, “Ιστορίας”, “Ανθρωπολογίας”, Διεθνών Σχέσεων, Διεθνούς “Δικαίου”, “Δημοσιογραφίας” και άλλων συναφών κλάδων. (Οι κλάδοι που επιλέχθηκαν δεν είναι καθόλου τυχαίοι!)

Οι υποψήφιοι που θα πληρώσουν το ποσο των 550 Ευρώ για να αποκτήσουν το πιστοποιητικό, θα “επενδύσουν” στο μέλλον τους καθώς θα αποτελεί επιπλέον “προσόν” και διαβατήριο για να προσληφθούν και να στελεχώσουν κρατικούς και παρακρατικούς οργανισμούς , “Μη” Κυβερνητικές Οργανώσεις , Διεθνή Ιδρύματα όπως το ίδρυμα Σόρος, “συμβουλευτικές” επιτροπές κρατικών και παγκόσμιων καθεστωτικών οργανισμών, καθώς και τα Μ.Μ.Ε, διαχέοντας μέσα από αυτά την προπαγάνδα του Μίσους.

Ακόμη οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν θα λάβουν ένα διαπιστευμένο πιστοποιητικό παρακολούθησεως και θα έχουν μια έκπτωση για τα επόμενα μαθήματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Πράγα το καλοκαίρι του 2014.

Στο σεμινάριο αναμένονται να συμμετέχουν και αρκετά μέλη από αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες που φέροντας (σχεδόν μόνο στα “χαρτιά”) την φοιτητική ιδιότητα λυμαίνονται εδώ και χρόνια τα πανεπιστήμια, προτρέποντας τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε δολοφονικές ρατσιστικές επιθέσεις Βίας και Μίσους ενάντια σε όσους πολίτες θα τολμούν να αυτοπροδιορίζονται ως Ελληνικής εθνικής καταγωγής.

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός που συνέβη πριν από μερικά χρόνια την Θεσσαλονίκη, όταν μια από αυτές τις συμμορίες έστειλε στο νοσοκομείο μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της (ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι), επειδή το ένα από τα δυο παιδιά φορούσε μπλούζα με την Ελληνική σημαία. To 2008 22χρονος στρατιώτης ενώ περπατούσε στον δρόμο εντελώς ανύποπτος, δέχθηκε επίθεση από 15 τέτοιους συμμορίτες και κατέληξε με βαριά τραύματα στο Γ.Σ.Ν.Α. 401 επειδή είχε στο μπράτσο του τατουάζ με την Ελληνική σημαία. Και οι δολοφονικές επιθέσεις εξολοθρεύσεως των Ελλήνων συνεχίζονται με δεκάδες θύματα κάθε μήνα και δράστες τους ξενόφερτους τριτοκοσμικούς εγκληματίες αλλά και εγχώριους γενίτσαρους συμμορίτες, ελάχιστα από αυτά τα περιστατικά δημοσιεύονται στα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως και μονάχα στα “ψιλά γράμματα”.

Τα παραπάνω σεμινάρια είναι ένα ακόμα δείγμα του παρακρατικού ρόλου αυτών των συμμοριών , αυτών των Ταγμάτων Εφόδου εναντίων των Εθνών και Μηχανισμών Καταστολής ύπέρ της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Νέας Τάξεως καθώς όχι μόνο οι διαδικτυακές ιστοσελίδες τους π.χ. Ιντυμίντια λειτουργούν με κρατικά κονδύλια που υποτίθεται ότι προορίζονται για την πρόσβαση των Πανεπιστημίων στο διαδίκτυο, όχι μόνο διαφημίζονται μέσα στα Κρατικά σχολικά βιβλία και από την Κρατική τηλεόραση, αλλά μάλιστα η “ιδεολογία” τους διδάσκεται αυτούσια από το ίδιο το ανθελληνικό Κράτος του Ολοκληρωτικού καθεστώτος της Γενοκτονίας και του Ολοκαυτώματος του Ελληνικού έθνους και μάλιστα με την παροχή Κρατικών πιστοποιητικών…