Εβραϊκές εκδηλώσεις στην Μπουταροκρατούμενη Θεσσαλονίκη.


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για τα 70 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού προς το Άουσβιτς, ο δήμος Θεσσαλονίκης οργάνωσε 3ήμερο εκδηλώσεων σε διάφορα μέρη της πόλης. Πραγματοποιήθηκε συμβολική αναπαράσταση της πορείας των εβραίων από την «πλατεία Ελευθερίας» μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό, πλήθος εκδηλώσεων από το ΑΠΘ και φυσικά η Δημοτική Συμφωνική Ορχήστρα του πιο φιλοεβραϊκού δήμου στην Ελλάδα δεν παρέλειψε να δώσει Συναυλία Σεφαραδίτικης μουσικής (λαντίνο) υπό την τίτλο «The Jewish Soul». Όχι, όλα αυτά δεν συνέβησαν στο Τελ-Αβίβ αλλά στην Θεσσαλονίκη του Μπουτάρη και του Μαρδοχάι Καπόν.
Ο αλκοολικός δήμαρχος με τις ξεκάθαρες ανθελληνικές και φιλοεβραϊκές θέσεις του, δεν έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Οκτώβριο, δεν επέτρεψε στην Παμποντιακή Ομοσπονδία να πραγματοποιήσει την εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης του ποντιακού ελληνισμού πριν από 10 μήνες, δεν παρίσταται σε καμία εκδήλωση για τις εθνικές επετείους, αλλά για τους εβραίους της Θεσσαλονίκης οργανώνει 3ήμερες εκδηλώσεις και παρίσταται σε όλες τις ομιλίες, πορείες και δεξιώσεις. Είναι τόσο μεγάλο το πάθος του κυρίου Μπουτάρη για τον εβραϊκό λαό, που ξεπέρασε τον εαυτό του και κατάφερε να περπατήσει για 2 χιλιόμετρα ηγούμενος της πορείας, την ώρα που δεν μπορεί να κρατηθεί ξύπνιος στα δημοτικά συμβούλια για 2 ώρες. Μακάρι οι δημοτικές αρχές της Θεσσαλονίκης να έδειχναν τον ίδιο ζήλο και πατριωτισμό στις εθνικές εορτές.
Η άκρως προκλητική αυτή στάση της εβραϊκής συμμορίας υπό την ονομασία «Δήμος Θεσσαλονίκης» δεν ενεργεί από μόνη της βέβαια. Οι αντιρατσιστικές και αναρχικές οργανώσεις της πόλεως, οι καταλήψεις και τα αναρχικά στέκια που λειτουργούν υπό την ανοχή (πολλές φορές και την στήριξη) των δημοτικών και κρατικών αρχών, η «ΔΡΑΣΗ» του Στεφάνου Μάνου, οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ, και όλοι οι αυτοί οι γνωστοί σε εμάς πλέον κύκλοι, συνεργάζονται αρμονικά προκειμένου να καταστεί ξανά η Θεσσαλονίκη η «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων»…