Το Ισραήλ απαγορεύει στις κοπέλες να συνάπτουν σχέσεις με μη Εβραίους.

Όριο δείχνει να μην έχει η υποκρισία των απανταχού Σιωνιστών, αφού στην Ευρώπη μέσω των χρηματοδοτούμενων Μ.Κ.Ο. και των “παρατηρητηρίων” “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” προωθούν τον “αντιρατσισμό” και την ενσωμάτωση των νομίμων και παρανόμων μεταναστών με σκοπό όπως οι ίδιοι έχουν κατά καιρούς δηλώσει να αλλοιώσουν την λευκή φυλή και εισάγοντας την γηραιά ήπειρο σε κατάσταση “πολυπολιτισμού”.

Την ίδια στιγμή όμως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στο Ισραήλ,οι ίδιοι έχουν οργανώσει ένα άκρως “εθνικιστικό” κράτος,με ομάδες πολιτοφυλακής των οποίων το κύριο μέλημα είναι η διασφάλιση της “τιμής” για νεαρές εβραιοπούλες και η μη συναναστροφή τους με μουσουλμάνους και ξένους, με εικοσιτετράωρη γραμμή καταγγελιών για την αναφορά τέτοιων συμβάντων,με την εκδίωξη εγχρώμων από το ισραήλ, ακόμη και με την υποχρεωτική χορήγηση αντισυλληπτικών στις μαύρες γυναίκες!

Αυτές οι ομάδες τρομοκρατούν και επιτίθενται σε κοπέλες που τολμούν να συναναστραφούν με μη Εβραίους και μάλιστα με την ανοχή του κράτους,ενώ οικογένειές τους τις αντιμετωπίζουν συνήθως ως ένοχες για προδοσία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της δίκης ενός Άραβα και της καταδίκης αυτού σε 18 μήνες φυλάκισεως,για “βιασμό μέσω εξαπατήσεως”, επειδή υποκρίθηκε τον Εβραίο για να συνάψει σχέση με νεαρά Εβραία ενώ το δικαστήριο τον καταδίκασε ως επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο.

Παρότι οι Εβραίοι είναι ένας λαός που προήλθε από συνεχείς φυλετικές επιμειξίες , στρέφονται στο εσωτερικό τους προς τις ιδέες της εθνικής καθαρότητος και της βαρύτητος της διατητήσεως των παραδόσεων,της ταυτότητος και της κουλτούρας τους καθώς και της μη αλλοίωσης των παραπάνω με ξένα στοιχεία,ενώ την ίδια στιγμή προπαγανδίζουν στον λευκό άνθρωπο έχει τις “αξίες” του “αντιρατσισμού” και του “πολυπολιτισμού”. Μάλιστα πλέον δεν χρειάζεται να κηρύττουν οι ίδιοι στους λευκούς τις φυλετικά προδοτικές αυτές ιδέες αφού οι τελευταίοι τις έχουν ενστερνιστεί σχεδόν πλήρως και τις διδάσκουν ακόμη και στα σχολεία τους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ οι Άραβες αποτελούν το 1/5ο του πληθυσμού του ισραήλ, εξαιρετικά σπάνια συνάπτουν σχέσεις μεταξύ τους, ενώ αυτό έχει γίνει μόδα στις Ευρωπαϊκές χώρες.