Αυστριακός εθνικιστής συγγραφεύς και φίλος του Άρματος νέο θύμα της σιωνιστικής δικτατορίας!

Ένας ακόμη ευρωπαίος συναγωνιστής και άνθρωπος του πνεύματος βρίσκεται εσχάτως στο στόχαστρο του σιωνοκρατούμενου Συστήματος, της μέγγενης που περισφίγγει και καταδυναστεύει την Ευρώπη από το ‘45 και μετά.

Πρόκειται για τον αυστριακό εθνικιστή συγγραφέα Gerd Honsik ο οποίος κρίθηκε – την Δευτέρα – ένοχος με την κατηγορία της … «εξύμνησης της ναζιστικής περιόδου». Κατεδικάσθη, δηλαδή για ένα αδίκημα γνώμης (χαίρε δημοκρατία, με τον πλουραλισμό σου…). Κατεδικάσθη σε πενταετή φυλάκιση!
Ο
Honsik, 67 ετών, κρίθηκε ένοχος για “Wiederbetätigung” — που σημαίνει
“επανενεργοποίησις” των πεποιθήσεων της ναζιστικής περιόδου. Το «έγκλημα» αυτό επισύρει φυλάκιση μέχρι και 20 ετών!

Ο Honsik ο οποίος, σημειωτέον, είναι φίλος του Άρματος αφού υπήρξε προσκεκλημένος στις κλειστές συναντήσεις που περιοδικά διοργάνωνε η αλησμόνητη κ. Florentine Rost van Tonningen, είχε γράψει βιβλίο με τον εύγλωττο τίτλο ‘Freispruch für Hitler’? (=αθώωσις για τον Χίτλερ;), στο οποίο προσπάθησε να ανασκευάσει την τερατώδη εικόνα που κατασκεύασε μεταπολεμικώς η εβραϊκή προπαγάνδα.

Παλαιότερα, το 1992, είχε καταδικαστεί για «νεοναζιστικές» δραστηριότητες με αφορμή
κείμενά του υπερασπιστικά του Γ΄ Ράιχ και του Αδόλφου Χίτλερ. Κατέφυγε στην Ισπανία όπου όμως οι αρχές τον συνέλαβαν, τον Οκτώβριο του 2007 και στη συνέχεια τον εξέδωσαν!!

Μεταξύ 1986 και 1989, ο Honsik είχε δημοσιεύσει εμπεριστατωμένες εργασίες που αμφισβητούσαν την άποψη ότι οι Ναζί σκότωσαν 6 εκατομμύρια Εβραίων στο Auschwitz και σε άλλα στρατόπεδα συγκεντρώσεως κατά τη διάρκεια του 2ου παγκόσμιου πολέμου.

Σύμφωνα με τις αυστριακές αρχές εθεωρείτο ύποπτος για την τέλεση παρόμοιων παραβάσεων αφότου θεσπίστηκε νόμος – ορόσημο το 1992, σύμφωνα με τον οποίο αποτελεί έγκλημα και μόνο η άρνηση του ολοκαυτώματος® (!) καθώς και η προώθηση “ναζιστικής προπαγάνδας”.

Είναι φανερό ότι η Ευρώπη διολισθαίνει τάχιστα σε μια κατάσταση που δεν απέχει από την επιβολή ιδιότυπης σιωνιστικής δικτατορίας. Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα. Το μεγάλο Ψεύδος του ολοκαυτώματος ® έχει αρχίσει να εμφανίζει ρωγμές. Το σιωνιστικό θηρίο είναι γέρικο, είναι λαβωμένο, γι’ αυτό ίσως και πιο επικίνδυνο τώρα.