Απαράδεκτη πολυπολιτισμική προπαγάνδα για την Ιθαγένεια.

Απαράδεκτη πολυπολιτισμική προπαγάνδα για την Ιθαγένεια.

Μετά το προεκλογικό σποτ με τα παιδάκια στο σχολείο, φαίνεται πως η ΝΔ έχει βρει το κόλπο ώστε να κατευθύνει το κοπάδι των ψηφοφόρων. Αυτή τη φορά όμως τα ελληνάκια της τάξης αντικαταστάθηκαν με παιδιά μεταναστών, τα οποία δεν διστάζουν να τα εκθέσουν με τα ονόματά τους. «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» λέει ο λαός, οπότε όταν πρόκειται για αντιρατσιστική προπαγάνδα, τα δικαιώματα των παιδιών έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Το κατάπτυστο διαφημιστικό σποτάκι της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (άλλη μια ΜΚΟ που κατασπαταλάει τα χρήματα του ελληνικού λαού εν καιρώ κρίσεως) που παίζεται τις τελευταίες μέρες στα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως είναι ακόμα ένα μελανό σημείο των καιρών. Με το αριστερό άλλοθι της συγκυβερνήσεως έχουν πλέον το δικαίωμα να επιστρατεύουν μέχρι και παιδιά προκειμένου να περάσουν τις εντολές των Βρυξελλών στις συνειδήσεις των αποχαυνωμένων πολιτών. Σε μία χώρα που κάθε μήνα σπάει τα ρεκόρ ανεργίας, που κάθε μέρα τα σύνορά της παραβιάζονται από στεριά και από θάλασσα, που κανένας δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό των λαθρομεταναστών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, που κάθε χρόνο γεννάει 10.000 λιγότερα ελληνόπουλα σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, η Νέα Τάξη κατάφερε να παίζει στις τηλεοράσεις των σπιτιών μας αισχρά βίντεο όπως αυτό.

Με την αγορά να έχει σχεδόν καταρρεύσει, οι μοναδικές που έχουν την πολυτέλεια να αγοράζουν τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο είναι οι ΜΚΟ. Πρωτοεμφανιζόμενες αλλά και παλιές οργανώσεις, αφού εδώ και αρκετά χρόνια απομυζούσαν τα κρατικά και τα ευρωπαϊκά αντιρατσιστικά κονδύλια, επένδυσαν τα εκατομμύριά τους σε ακριβές προπαγανδιστικές μεθόδους. Παραγωγές φτιαγμένες από επαγγελματίες προπαγανδιστές, βγαίνουν στην τηλεόραση σε ώρες τηλεοπτικής αιχμής, ειδικά στην βραδινή ζώνη όπου σε λίγα λεπτά προβάλλονται μόνο τέτοιου είδους διαφημίσεις.

Λεφτά υπάρχουν λοιπόν, αλλά μόνο για τους αντιρατσιστές και αυτούς που προωθούν την Σοβιετικού τύπου προπαγάνδα της Νέας Τάξης.