Συμπαράσταση στον Horst Mahler

Τα 74α γενέθλιά του θα εορτάσει σύντομα ο έγκλειστος συναγωνιστής Horst Mahler. Ας δείξουμε όλοι ότι είμαστε δίπλα του εμπνεόμενοι από το παράδειγμα και την αγωνιστικότητα του αγέρωχου αυτού εθνικοσοσιαλιστή Ήρωα.

Horst Mahler – Offener Brief an die Soehne des Bundes (Im August 2009)

Ο κορυφαίος διωκόμενος αγωνιστής Horst Mahler, του οποίου το ελεύθερο φρόνημα αυτήν την φορά κοστολογήθηκε σε 12ετή κάθειρξη από την δημοκρατική Μπανανία που έχουν εγκαθιδρύσει στην Γερμανία οι δυνάμεις Κατοχής των υπό Εβραϊκήν ηγεσίαν και πρωτοβουλίαν συγκροτηθέντων “Συμμάχων” και των γελοίων τους αχυρανθρώπων, που μανιωδώς διαγκωνίζονται προς διατήρησιν της “Κοσμιωτάτης” Διαγωγής από τους επιτηρούντας ραββίνους και ζηλωτάς, διά της ακολούθου επιστολής του προς την πρόεδρο του Κεντρικού Ιουδαϊκού (Ισραηλιτικού) Συμβουλίου της Γερμανίας (ως κατά τεκμήριον καθ᾿ ύλην αρμοδίου!), τους ξεσκεπάζει ακόμη μία φορά με την χαρακτηριστικήν του ανδρεία και οξυδερκεστάτη ματιά, που και πάλι σχίζει και καταρρακώνει τα ψευδή προπετάσματα ευπρεπείας των πειθηνίων δούλων του Συστήματος! Εκ της εισαγωγής του μεταφράζουμε προς το παρόν ένα μικρό απόσπασμα: “Ο Διεθνής Ιουδαϊσμός, όπως από σας τους ίδιους προσδιορίζεται, έχει μέσω μιας εν τη εχθρική χώρα ΗΠΑ διοργανωθείση διακοινώσει την 24ην Μαρτίου 1933 κηρύξει τον κατά του Γερμανικού Ράιχ μονομερή πόλεμον. Ο οποίος πλέον ήδη, μετά την στρατιωτικήν καθυπόταξιν της Γερμανικής Δυνάμεως Αμύνης (Wehrmacht) υπό της “Αντι-Χιτλερικής Συμμαχίας”, εξακολουθεί να διεξάγεται υπό μορφήν ψυχικής δολοφονίας του Γερμανικού Λαού υπό του ως άνω Διεθνούς Ιουδαϊσμού, δι᾿ όπλων τα οποία επενεργούν επί της Ψυχής και του Πνεύματος του Λαού μας – μετά σταθερώς, μάλιστα, αυξούσης εντάσεως. Αι κατόπιν ιδικής σας αναθέσεως εναντίον μου αποφάσεις ελήφθησαν κατόπιν θεατρικών “δικαστικών” συνεδριάσεων “δικαστηρίων” ενός υφ᾿ υμών συσταθέντος Καθεστώτος-ανδρεικέλου (μαριονέτας). Αι υπ᾿ εκείνων ανασυρθείσαι διατάξεις ουδόλως αποτελούν νόμους του Γερμανικού Δικαίου – αλλά επιταγάς επιβεβλημένας υπό των Εχθρών του Γερμανικού Λαού. Αι οποίαι προσέτι, προσκρούουσαι εις το άρθρον 43 του περί ηπειρωτικού πολέμου από 1917 Κανονισμού της Χάγης, είναι άκυροι και άνευ αξίας.” ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ, Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΚΑΤ᾿ ΟΥΣΙΑΝ, ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΣ!!!

Απορρίφθηκε η αίτηση εφέσεως του Horst Mahler

Την Τρίτην 11 Αυγούστου το ομοσπονδιακό εφετείο της Καρλσρούης απέρριψε την έφεση του Horst Mahler επί της καταδίκης του από δικαστήριο του Μονάχου τον περασμένο Φεβρουάριο, επικυρώνοντας την υπ᾿ εκείνου προσμετρηθείσα ποινή της εξαετούςκαθείρξεως, για το αδίκημα της δημοσίας αμφισβητήσεως του Ολοκαυτώματος!

Νέα δικαστική απόφαση για τον Horst Mahler (11η Μαρτίου 2009)

Tην 11ην Μαρτίου 2009, τα δικαστήρια της Γερμανικής δημοκρατίας καταδίκασαν με 5 ακόμη χρόνια και 2 μήνες ποινή καθειρξης τον Horst Mahler, ποινή που θα συγχωνευθεί με την προηγούμενη 6ετή καταδίκη της 25ης Φεβρουαρίου 2009. Το «έγκλημα» γνώμης το οποίον διέπραξε, ήταν το ότι είχε το θάρρος να εκφράσει τεκμηριωμένα τις αμφιβολίες του για την

Ποινή καθείρξεως 6 ετών για τον Horst Mahler

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου δικαστήριο του Μονάχου επέβαλλε ποινή φυλακίσεως 6 ετών στον πρώην συνήγορο του NPD Horst Mahler με την κατηγορία της διαδόσεως «αντισημιτικού και ρατσιστικού λόγου», κατ’ ουσίαν λόγω της ηρωικής πια αρνήσεώς του να αναγνωρίσει «την ιστορικότητα του εβραϊκού ολοκαυτώματος» το οποίο και χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο ψεύδος στην ιστορία.. Εναντίον του Horst Mahler εκκρεμούν πρόσθετες συναφείς κατηγορίες οι οποίες είναι δυνατόν να του επιφέρουν 6 επιπλέον χρόνια καθείρξεως, δηλαδή συνολικά 12, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι ο 73 χρονος σήμερα Mahler, ενδέχεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στις σιωνιστικές φυλακές της Γερμανίας!