Για τα εθνικά θέματα της χώρας μας δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει η ίδια! Έτσι ανακοίνωσαν οι Σιωνιστές που κατέχουν την Ευρώπη αναγνωρίζοντας την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”!


Η επιτροπή υπουργών του συμβουλίου της “Ευρώπης” την 24η Οκτωβρίου 2012, αποφάσισε…να αναγνωρίσει η Ελλάδα την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”! Στο έγγραφο αναφέρεται ότι ακυρώνονται όλες οι σχετικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου, με τις οποίες ακυρώνεται η εγγραφή της στα Ελληνικά μητρώα και υποχρεώνει την Ελλάδα να την εγγράψει!Η συγκεκριμένη ένωσις δρα στην Θράκη ως προπαγανδιστικό εργαλείου του ακραίου Τουρκικού επεκτατισμού.

Είναι λοιπόν σαφές ότι αφαιρείται από την χώρα μας οποιοδήποτε δικαίωμα να αποφασίζει η ίδια για τα εθνικά της θέματα ενώ ακόμη και ο Άρειος Πάγος χάνει κάθε δικαιοδοσία νομικών αποφάσεων για σοβαρότατα εθνικά θέματα!

Είναι επίσης σαφές ότι οι Παγκόσμια Σιωνιστική κλίκα που κατέχει την Ευρώπη, σκοπεύει να διατηρεί ζωντανό σχέδιο πιθανής μετατροπής της Θράκης σε Κόσοβο, ώστε να απειλούν τους Έλληνες ότι θα το πυροδοτήσουν σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν με τις επιταγές τους όπως π.χ. τις κατευθύνσεις των “μνημονίων” και τις καταβολές των “τόκων” στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Ενώ έχει περάσει μια εβδομάδα περίπου από την κοινοποίηση της αποφάσεως, η είδησις δεν έχει δημοσιευθεί σχεδόν πουθενά και δεν μιλάμε μονάχα για τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. αλλά και για τις ιστοσελίδες διαφόρων αυτοαποκαλούμενων ως “εθνικιστικών” και “πατριωτικών” κομμάτων. Παρότι οι συγκεκριμένοι κύκλοι ασχολούνται τακτικά με το θέμα αυτών των ενώσεων που προωθούν την Τουρκική προπαγάνδα, αυτήν την φορά απέκρυψαν πλήρως το θέμα για να μην στραφούν οι αναγνώστες τους ενάντια στην “Ευρωπαϊκή” Ένωση! Εξακολουθούν να εμφανίζουν ως τάχα “φιλοευρωπαϊκό” “πατριωτισμό” και “εθνικισμό” την συνέχιση της υποταγής της χώρας μας στις κατευθύνσεις της Σιωνιστικής κλίκας που προωθεί την καταστροφή ολόκληρης της Ευρώπης και εμφανίζεται με το ψευδεπίγραφο όνομα “Ευρωπαϊκή” Ένωσις. Στην πραγματικότητα ο μόνος πραγματικά πατριωτικός και εθνικός αγών είναι αυτός που έχει σαφή στόχο και δυνατότητα να οδηγήσει στην απελευθέρωση των Ευρωπαϊκών εθνών και ολόκληρης της Ευρώπης από τα δεσμά της Σιωνιστικής Σκλαβιάς με στόχο μια Ελεύθερη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη υπό την κυριαρχία του αυθεντικά Ευρωπαϊκού, Αρίου και Ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού.