“Πολυπολιτισμικότητα” στην εκπαίδευση: Μαθητής στην Ελβετία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο επειδή οι 14 Ισλαμιστές συμμαθητές του (από σύνολο 19 μαθητών στην τάξη) τον υπέβαλαν σε ψυχολογικά και σωματικά βασανιστήρια.

Η “πολυπολιτισμική” εκπαίδευση έχει τουλάχιστον ένα θετικό στοιχείο… Τα παιδιά μαθαίνουν από μικρή τους ηλικία την αλήθεια για το τι εστί “πολυπολιτισμός” αφού υποχρεώνονται να τον βιώνουν στην καθημερινότητά τους. Όμως η συγκεκριμένη γνώση έχει και αρνητικές παρενέργειες που συχνά είναι πολύ σοβαρές. Πολλά παιδιά αποκτούν ανεπανόρθωτα ψυχολογικά τραύματα καθώς υποχρεώνονται να βιώσουν την φρίκη του “πολυπολιτισμού” στις πιο ευαίσθητες ηλικίες.

Ο Peter, μαθητής της έκτης δημοτικού στην Ελβετία, υποβάλλονταν καθημερινά σε ψυχολογικά και σωματικά βασανιστήρια από τους 14 Ισλαμιστές συμμαθητές του που ήθελαν να τον αναγκάσουν να ασπαστεί το Ισλάμ! Καθώς ο Peter δεν δεχόταν, δεν είχε άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψει το σχολείο. Πλέον παρακολουθεί μαθήματα στο σπίτι από την μητέρα του και καθώς έχει υποστεί σοβαρά και ανεπανόρθωτα ψυχολογικά τραύματα παρακολουθείται και από ψυχίατρο.

Στην τάξη του Peter μονάχα 4 παιδιά και ο Peter δεν ήταν Ισλαμιστές , αλλά ακόμα και αυτά τα 4 παιδιά δεν ήταν Ελβετοί.

Τον μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Peter ήταν ότι στην τάξη υπήρχε και γιος ισλαμιστή κληρικού που διακινούσε φυλλάδια του γερμανού προσήλυτου στο Ισλάμ Perre Vogel στο οποίον η Ελβετική κυβέρνηση είχε απαγορεύσει την είσοδο στην χώρα επειδή προπαγανδίζει ανοιχτά την ανατροπή του πολιτεύματος και την εγκαθίδρυση Ισλαμικού καθεστώτος με κεντρικό άξονα την Σαρία , στην Γερμανία και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στα φυλλάδια αυτά έγραφε :

“Αν πεθάνεις, χωρίς να αποδεχθείς το Ισλάμ, για πάντα θα είσαι στην κόλαση και θα υποφέρεις εκεί από βάσανα, πιο τρομερά από ότι μπορείς να φανταστείς”.

Οι συμμαθητές του Peter απαιτούσαν από αυτόν να ασπαστεί το Ισλάμ και προσπαθούσαν να τον τρομοκρατήσουν λέγοντάς του συνεχώς για αυτά τα βασανιστήρια που τον περιμένουν εάν δεν δεχθεί.

Όταν η τάξη επισκέφτηκε (υποχρεωτικά και με απόφαση των υπεύθυνων του σχολείου) ένα τζαμί κατά τη διάρκεια της «θρησκευτικής διδασκαλίας», απαίτησαν από τον Peter να προσευχηθεί στον Αλλάχ. Καθώς δεν δέχθηκε και δήλωσε ότι δεν πρόκειται ποτέ να ασπαστεί το Ισλάμ και οι συμμαθητές του απάντησαν ότι “έχει καταληφθεί από τον διάβολο”! Δυο συμμαθητές του τον ακινητοποίησαν κρατώντας τον σφιχτά και οι υπόλοιποι πετούσαν πάνω του μπαλάκια του πίνγκ πόνγκ, φωνάζοντάς του “Πέθανε”.

Ο Peter ξεκίνησε να υποφέρει από πονοκεφάλους και στομαχικές και ανεπτυγμένες αγχώδεις διαταραχές.

Ο ψυχίατρος επιβεβαιώνει ότι τα ψυχοσωματικά συμπτώματα προκλήθηκαν από το «φόβο του για τους συμμαθητές του». «Εξαιτίας της διαταραχής προσαρμογής με άγχος και καταθλιπτικές αντιδράσεις, ο Peter σήμερα είναι σοβαρά εξασθενημένος στην προσωπική και εκπαιδευτική του ανάπτυξη», γράφει ο γιατρός στην γνωμάτευσή του. «Τα τελευταία τρία χρόνια έχω δει πολλές παρόμοιες αντιδράσεις σε μαθητές και βασίζονται σε συγκρούσεις που προκλήθηκαν κυρίως από τις κοινωνικού περιεχομένου διαφορές ».

Καθώς ο εποικισμός της Ευρώπης από τριτοκοσμικούς προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς, είναι πλέον πολλά τα σχολεία όπου οι λευκοί μαθητές αποτελούν πλέον μειονότητα και είναι υποχρεωμένοι να ζουν μέσα σε ένα ξένο και άκρως εχθρικό περιβάλλον που προκαλεί άγχος και ψυχικές διαταραχές όχι μόνο σε παιδιά, αλλά ακόμη και σε ενήλικες. Στις Η.Π.Α. μελέτες Πανεπιστημίων έχουν αποδείξει ότι το ποσοστό των ψυχικών διαταραχών ενηλίκων που ζουν σε “πολυφυλετικές” περιοχές είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτούς που ζουν ανάμεσα σε άτομα που προέρχονται από την δική τους φυλή και συμπεραίνουν ότι οι συγκεκριμένες διαταραχές δημιουργούνται από την “πολυπολιτισμικότητα” και ότι ο άνθρωπος είναι γενετικά φτιαγμένος ώστε να μπορεί να νιώθει ευτυχής μονάχα όταν βιώνει ανάμεσα σε φυλετικά και πολιτιστικά ομοίους του.

Στην σημερινή “Ελλάδα” εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά λαθρομεταναστών φοιτούν δωρεάν (με χρήματα που πληρώνουν οι Έλληνες) σε Ελληνικά σχολεία , ενώ σε αρκετά σχολεία οι Έλληνες μαθητές αποτελούν πλέον μειονότητα.

Όμως όπως φαίνεται αυτό το πρόβλημα δεν είναι αρκετό για κάποιους που προσπάθησαν να το επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο εισάγοντας και τα παιδιά των αθίγγανων. Μάλιστα στον καθεστωτικό τύπο υπήρξαν πλήθος δημοσιευμάτων που έβριζαν τους γονείς που αντιστάθηκαν υποστηρίζοντας την “ισότητα” και τον “αντιρατσισμό”.
Στα δημοσιεύματα αυτά δεν ανέφεραν όμως ούτε για τα περιστατικά φυματιώσεως και άλλων μολυσματικών ασθενειών που είχαν διαγνωστεί σε αθίγγανους της περιοχής, ούτε το ποια εμπειρία υπάρχει από τις προηγούμενες “αντιρατσιστικές” προσπάθειες του να φοιτήσουν αθίγγανοι σε Ελληνικά σχολεία. Πριν από μερικά χρόνια και υπό την πίεση κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, είχαν εισάγει σε κάποια σχολεία αθίγγανους ηλικιών 12 έως και 16 ετών , τοποθετώντας τους στην Α Δημοτικού μαζί με Ελληνόπουλα 6 και 7 ετών (η Α δημοτικού επιλέχθηκε διότι ήταν όλοι εντελώς αναλφάβητοι). Τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:

-Οι αθίγγανοι καθυστερούσαν οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς παρότι ήταν μεγαλύτεροι, η μαθησιακή τους ικανότητα ήταν πολύ μικρότερη από αυτή των 7χρονων συμμαθητών τους.
-Τις περισσότερες ώρες ήταν αδύνατον να γίνει μάθημα και υπήρχε κατάσταση χάους μέσα στην τάξη. Οι αθίγγανοι αρνούνταν να κάτσουν ακόμη και στις καρέκλες. Την ώρα του “μαθήματος” κυνηγιόταν μέσα στην τάξη και προπηλάκιζαν ή έβριζαν χυδαία τους καθηγητές όταν τους έκαναν παρατήρηση.
-Καθότι ήταν σωματικά δυνατότεροι από τα 7 χρονα Ελληνόπουλα (λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας) οι αθίγγανοι βρήκαν ως “παιχνίδι” τον βασανισμό τους. Ασχολιόταν περισσότερο με τα 7χρονα κορίτσια, τα οποία τα τραβούσαν από τα μαλλιά, τα χτυπούσαν και συχνά προσπαθούσαν να τα γδύσουν και να τα βιάσουν! Υπήρχαν Ελληνόπουλα που είχαν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ το σχολείο (σε αντιστοιχία με τον Peter) δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουν εάν δεν αποβληθούν οι αθίγγανοι, κάτι που έγινε σύντομα όταν οι αθίγγανοι έφθασαν στο σημείο να παρενοχλούν σεξουαλικά ακόμα και τις δασκάλες!

Κατά την δεκαετία του 80 , το “σοσιαλιστικό” ΠΑΣΟΚ είχε επίσης επιχειρήσει να δημιουργήσει ειδικά απογευματινά τμήματα σε σχολεία για τα παιδιά των αθίγγανων (τότε είχαν τοποθετηθεί σε ξεχωριστές τάξεις, ώρες και προγράμματα διδασκαλίας από τα Ελληνόπουλα). Και τότε όμως το πρόγραμμα είχε διακοπεί μετά από τις συνεχείς παραιτήσεις των δασκάλων , που επηρεασμένοι από την Μαρξιστική προπαγάνδα είχαν αρχικά αντιμετωπίσει το θέμα με ενθουσιασμό ενώ τελικά διαπίστωσαν ότι όχι μόνο ήταν εντελώς αδύνατη και ανώφελη η οποιαδήποτε προσπάθεια να κάνουν μάθημα στα γυφτόπουλα, αλλά επιπλέον κινδύνευε ακόμα και η ζωή τους από τους προπηλακισμούς , τις ύβρεις , τις κλοπές και τις σεξουαλικές επιθέσεις από τους…”μαθητές” της…Α δημοτικού!

Πηγές για την είδηση από την Ελβετία:

http://islamversuseurope.blogspot.gr/2012/11/switerland-pupil-bullied-out-of-school.html

και το ιστολόγιο : “Κόκκινος Ουρανός”.