«Ολοκαύτωμα»® : Η αυτοκρατορία του ψεύδους κλυδωνίζεται!

Τεράστιο πανικό στις δυνάμεις της «πολιτικής ορθότητος» προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του καθολικού επισκόπου Ρίτσαρντ Γουίλιαμσον, ο οποίος είχε το σπάνιο θάρρος να διατυπώσει δημοσίως (σε συνέντευξη που παρεχώρησε σε Σουηδικό τηλεοπτικό δίκτυο) κάποιες αυτονόητες, αν και παρ’ όλα αυτά απολύτως «απαγορευμένες», ιστορικές αλήθειες, όπως π.χ. ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να πιστοποιούν ότι κατά τη διάρκεια του 2ου Π.Π. λειτούργησαν «θάλαμοι αερίων» και ότι στο Άουσβιτς δεν πέθαναν περισσότεροι από 300.000 Εβραίοι. «Πιστεύω ότι τα ιστορικά στοιχεία δεν δικαιώνουν σε καμιά περίπτωση τον ισχυρισμό ότι έξι εκατομμύρια Εβραίοι δολοφονήθηκαν εσκεμμένα από το ναζιστικό καθεστώς και ότι ο Χίτλερ είχε σχεδιάσει τη γενοκτονία τους», είχε ισχυριστεί ο επίσκοπος Γουίλιαμσον.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο και είχαν ως αποτέλεσμα τον αφηνιασμό του διεθνούς εβραϊσμού καθώς και των κατά τόπους ανδρεικέλων και φερεφώνων του, προεξάρχουσας της γερμανίδος καγκελαρίου Α. Μέρκελ η οποία σε μια έκρηξη γενιτσαρισμού του χειρίστου είδους απαίτησε σε αυστηρό τόνο από την παπική εκκλησία την καταδίκη και τιμωρία του επισκόπου. Το Βατικανό είχε υποστηρίξει ότι ο Πάπας Βενέδικτος δεν γνώριζε τις απόψεις του εν λόγω επισκόπου για το Ολοκαύτωμα και όταν ενημερώθηκε σχετικά τον κάλεσε να ανακαλέσει. Το Σαββατοκύριακο (8-9/2/09) και ενώ είχε προηγηθεί η σύσταση του Πάπα, ο επίσκοπος Γουίλιαμσον αρνήθηκε να συμμορφωθεί, υποστηρίζοντας ότι θα ανακαλέσει στο μέλλον, αν και εφόσον προκύψουν «αδιάσειστα» ιστορικά στοιχεία για το Ολοκαύτωμα. Δήλωσε συγκεκριμένα στο γερμανικό «Der Spiegel» ότι θα ανακαλέσει μόνο αν προκύψουν ιστορικές αποδείξεις και εξέφρασε, μάλιστα, την εκτίμηση ότι «θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός» πριν συμβεί κάτι τέτοιο. Χθες, ωστόσο (9/2/09), η Υπερσυντηρητική Κοινότητα Αγ. Πίος Ι στην οποία ανήκει ο επίσκοπος, κατέστησε σαφές ότι οι απόψεις του επισκόπου Γουίλιαμσον δεν την εκφράζουν και γι’ αυτό είναι υποχρεωμένη να τον παύσει από τα καθήκοντά του ως διευθυντή της ιερατικής σχολής στο Λα Ρέχα στην Αργεντινή…

Δεν υπάρχει βέβαια τρανότερη απόδειξη της ορθότητος των ισχυρισμών του Άγγλου επισκόπου από τη λύσσα και το μένος με τα οποία οι Εβραϊκές δυνάμεις ασκούν πιέσεις και εκβιάζουν με κάθε τρόπο (τρομοκρατία, απειλές, ποινικοποίηση, χολιγουντιανή προπαγάνδα, κλπ) την συντήρηση αυτού του τερατώδους – πλην άκρως επωφελούς και προσοδοφόρου για τον Εβραϊσμό – ψεύδους. Είναι γνωστό ότι το «Ολοκαύτωμα»® αποτελεί το μοναδικό ίσως ιστορικό ζήτημα του οποίου η επιστημονική διερεύνηση δεν είναι ελεύθερη αφού οιοσδήποτε επιχειρήσει να το εξετάσει ακόμα και από καθαρά επιστημονικής απόψεως, ως ειδικός, διατυπώνοντας αμφιβολία για κάποια από τις πτυχές ή για τις διαστάσεις του, κινδυνεύει σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες με φυλάκιση έως και πέντε ετών!! Είναι γνωστό ότι ουκ ολίγοι ερευνητές έχουν υποστεί μεταπολεμικώς τα πάνδεινα στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν την ιστορική αλήθεια γύρω από αυτό το ζήτημα – ταμπού.

Η αυτοκρατορία του ψεύδους δείχνει πια ετοιμόρροπη.

Δια μέσου της νυκτός στο φώς!