Ισραήλ: Έστειλαν τους λαθρομετανάστες από την Ερυθραία πίσω στην Αίγυπτο!

«Είναι σημαντικό όλοι να καταλάβουν ότι το Ισραήλ δεν είναι πλέον προορισμός για όσους θέλουν να διεισδύσουν σε αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι να τους σταματήσουμε, όπως έγινε εδώ», ανέφερε η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου του Ισραήλ αναφορικά με 21 λαθρομετανάστες από την Ερυθραία που επιχείρησαν να περάσουν στο Ισραήλ μέσω Αιγύπτου.

Το Ισραήλ δεν επέτρεψε στους λαθρομετανάστες να περάσουν στο έδαφός του και έμειναν εγκλωβισμένοι επί μια ολόκληρη εβδομάδα ανάμεσα στα σύνορα Ισραήλ και Αιγύπτου!

Οργανώσεις “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” προσέφυγαν στα δικαστήρια του Ισραήλ απαιτώντας να τους επιτραπεί η είσοδος στην χώρα. Το Ισραήλ όμως ανέβαλλε σκοπίμως την εκδίκαση της υποθέσεως και φρόντισε να “τελειώσει το θέμα” δίχως αυτό να προλάβει να φθάσει ποτέ στα δικαστήρια. Για να αποφύγει τα σχόλια από τις “ανθρωπιστικές οργανώσεις” δέχθηκε προσωρινά στο έδαφος του (για λόγους υγείας) δύο γυναίκες και ένα παιδί και ανάγκασε όλους τους υπόλοιπους να επιστρέψουν στην Αίγυπτο.

Αντιθέτως με ότι συμβαίνει στο Ισραήλ, στην Ελλάδα όταν εντοπίζονται βάρκες σε χωρικά ύδατα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, το Ελληνικό λιμενικό δεν τους στέλνει πίσω στην Τουρκία, αλλά τους μαζεύει και τους μεταφέρει σε Ελληνικό έδαφος, όπου σχεδόν όλοι πάντοτε κάνουν αίτηση για πολιτικό άσυλο δηλώνοντας ως χώρα προελεύσεως κάποια που να βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Ακόμη και όσοι δεν κάνουν αίτηση αφήνονται ελεύθεροι με ένα χαρτί που τους δίνει την εντολή “να εγκαταλείψουν από μόνοι τους την χώρα” κάτι βεβαίως το οποίο κάνουν μονάχα στις λίγες περιπτώσεις στις οποίες αφού πρώτα συγκεντρώσουν παράνομα από την χώρα μας μεγάλα χρηματικά ποσά στην συνέχεια οι ίδιοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους δίχως να πληρώσουν ούτε ένα Ευρώ … αλλά λαμβάνοντας και επιπλέον το χρηματικό ποσό των 300 Ευρώ τάχα ως “κίνητρο” μαζί με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε πτήσεις πολυτελείας!

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι ενώ το Ισραήλ ακολουθεί αυτού του είδους της πολιτικές για την δική του χώρα, αποτελεί διεθνώς τον μεγαλύτερο προπαγανδιστή των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” του “αντιρατσισμού” και των “δικαιωμάτων των μεταναστών”. Η φυλετική και πολιτιστική ισοπέδωση και ο πνευματικός ευνουχισμός των υπολοίπων εθνών σε συνδυασμό με την διατήρηση των δικών τους Σιωνιστικών παραδόσεων και μια δική τους ισχυρή και άκρως σοβινιστική εθνική πολιτική, είναι το κυριότερο όπλο για την Παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ έχει ψηφιστεί και εφαρμόζεται πλήρως, αντιμεταναστευτικός νόμος που τιμωρεί με τουλάχιστον 5 χρόνια φυλάκιση όποιον ενοικιάζει σπίτι σε λαθρομετανάστες ή τους προσφέρει εργασία. Ο νόμος αυτός δεν είναι καθόλου “ακραίος” όπως προσπαθούν κάποιοι να τον παρουσιάσουν, καθώς η παροχή εργασίας σε παρανόμους αλλοδαπούς την στιγμή που υπάρχουν άνεργοι ομοεθνείς απόλυτα ικανοί να καλύψουν αυτές τις θέσεις εργασίας, όπως και η παροχή στέγης σε παρανόμους εισβολείς (εκ των οποίων αρκετοί έχουν ως μοναδικό εισόδημα το οργανωμένο έγκλημα και στην “καλύτερη” περίπτωση την παράνομη εργασία ή το παράνομο εμπόριο), αποτελεί αδίκημα σε βάρος του έθνους και μάλιστα με εγκληματική/κακουργηματική διάσταση αφού έχει φθάσει στο σημείο να απειλεί άμεσα την ίδια του την ύπαρξη. Ένα έγκλημα σε βάρος του έθνους που γίνεται με μοναδικό αντάλλαγμα το ατομικό κέρδος λίγων παραπάνω Ευρώ από τα ενοίκια και την μαύρη εργασία. Θα τολμήσουν άραγε ποτέ όλοι αυτοί που προσπαθούν στην χώρα μας να εκμεταλλευθούν πολιτικά το μεταναστευτικό πρόβλημα, να διεκδικήσουν να εφαρμοστεί ένας αντίστοιχος αντιμεταναστευτικός νόμος και στην Ελλάδα;