Όλη η αλήθεια για την οικονομική κατάσταση της Ευρώπης, σε ένα σκίτσο!

Αυτό είναι το σκίτσο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του στο Facebook ο πρόεδρος του Αυστριακού Κόμματος της Ελευθερίας, Heinz-Christian Strache. Στο σκίτσο απεικονίζονται οι τραπεζίτες (die Banken), η κυβέρνηση (die Regierung) και ο λαός (das Volk).

Με βάση αυτό και μόνο το σκίτσο, Εβραίος δικηγόρος της Βιέννης ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να ασκηθεί δίωξη εναντίον του πολιτικού για «υποκίνηση θρησκευτικού και ρατσιστικού μίσους και παραβίαση του νόμου ο οποίος απαγορεύει τις νεοναζιστικές δραστηριότητες»!

«Δεν είναι σύμπτωση ότι ο επικεφαλής του Κόμματος της Ελευθερίας εμφανίζει στην ιστοσελίδα του στο Facebook ένα σκίτσο για τους Εβραίους και ότι αυτό (το σκίτσο) είναι παρόμοιο με εκείνα στην “Der Stürmer” των δεκαετιών του 1930 και του 1940», ανέφερε ο Όσκαρ Ντόιτς, επικεφαλής του Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Βιέννης!

Οι Εβραίοι διαμαρτύρονται καθώς η μύτη του τραπεζίτη στο σκίτσο είναι εφανέστατα Εβραϊκή ενώ τα μανικετόκουμπά του έχουν ως σχήμα το αστέρι του Δαυίδ.

Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτή είναι η αλήθεια: Οι κορυφαίοι τραπεζίτες που καταδυναστεύουν και καταστρέφουν την Ευρώπη και που την έχουν φέρει στην σημερινή της κατάσταση, είναι στην πλειοψηφία τους Εβραϊκής καταγωγής και αυτό δεν μπορεί να οφείλεται σε μια απλή και τυχαία σύμπτωση!