Μετά από την περίπτωση της Drygalla , το Σιωνιστικό καθεστώς της κατεχόμενης Γερμανίας σκέφτεται να επιβάλλει πλέον σε όλους τους αθλητές και τους αθλητικούς συλλόγους δήλωση “δημοκρατικών” φρονημάτων!

Το υπουργείο Εξωτερικών της Σιωνιστικής κατοχικής κυβερνήσεως της Γερμανίας, εξετάζει το ενδεχόμενο να υποχρεώνει τους αθλητές και τους αθλητικούς συλλόγους της χώρας να υπογράφουν δήλωση “δημοκρατικών” φρονημάτων προκειμένου να τους επιτρέπεται η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες!

Όπως αναφέρεται στις σχετικές ειδήσεις στον διεθνή τύπο, οι “Μη” Κυβερνητικές Οργανώσεις της Γερμανίας (και φυσικά και οι συμμορίες αναρχοκομμουνιστών) έχουν ξεκινήσει μια μαζική προπαγάνδα ότι “οι νεοναζί επιχειρούν να στρατολογήσουν υποστηρικτές τους μέσα από αθλητικούς και νεολαιίστικους συλλόγους, ιδιαίτερα σε περιοχές της πρώην κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας, όπου τα ποσοστά ανεργίας βρίσκονται στα ύψη”.

«Είναι ένα θέμα που προέκυψε στα τέλη του περασμένου έτους. . . το εξετάζουμε για την αναθεώρησή μας. Δεν σχετίζεται κατ’ ουδένα τρόπο με την υπόθεση της Drygalla. Ο ακροδεξιός εξτρεμισμός στον γερμανικό αθλητισμό αποτελεί εδώ και καιρό αιτία ανησυχίας», τόνισε ο ίδιος εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας.

Στην πραγματικότητα το θέμα συνδέεται άμεσα και με την υπόθεση της  Drygalla , καθώς η ίδια κατάφερε να “ξεφύγει” από την πίεση των ΜΜΕ που την συνέδεαν με την ακροδεξιά και το Εθνικοδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας (NPD), καθώς σε συνέντευξή της σε Γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων αρνήθηκε για ακόμη μια φορά ανοιχτά κάθε σχέση της με την ακροδεξιά (όπως είχαμε αναφέρει και στην αρχική μας σχετική δημοσίευση  https://www.armahellas.com/?p=6262 η ίδια θεωρεί προσβλητικό αυτόν τον χαρακτηρισμό  καθώς αυτοπροσδιορίζεται ως Εθνικοσοσιαλίστρια). Αρνήθηκε επίσης κάθε σχέση της με το NPD δηλώνοντας ότι ο σύντροφός της Michael Fisher έχει πλέον αποχωρήσει από το NPD , ότι η ίδια δεν συμμετείχε ποτέ σε πορείες του συγκεκριμένου κόμματος , ότι οι ιδέες της είναι διαφορετικές τόσο από την ακροδεξιά όσο και από το NPD  και ότι δεν έκανε παρέα με όσους φίλους του συντρόφου της ήταν στο NPD και ότι είχε διαφωνήσει με την υποψηφιότητά του σε εκλογές με το συγκεκριμένο κόμμα και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δημιουργήθηκαν προβλήματα στην μεταξύ τους σχέση (μάλιστα υπάρχουν πλέον πάρα πολλοί Γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές που είτε δεν συμμετείχαν ποτέ στο Εθνικοδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας (NPD), είτε έχουν αποχωρήσει από αυτό διαφωνώντας και που δεν επιθυμούν πλέον σχέσεις μαζί του )

Έτσι μετά και από τις παραπάνω δηλώσεις της Drygalla, το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας αποφάσισε να ζητήσει δηλώσεις “δημοκρατικών φρονημάτων” προκειμένου να αντιμετωπίσει τις “μικρότερες”  και ξεκάθαρα αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και ξεκάθαρα ασυμβίβαστες με το σύστημα Εθνικοσοσιαλιστικές οργανώσεις και ομάδες (τον ιδεολογικό και πολιτικό χώρο στον οποίον κινούνταν και η Drygalla) που τοποθετούνται ανοιχτά ενάντια στην Σιωνιστική Δημοκρατία και αρνούνται να συμβιβαστούν μαζί της και να ενταχθούν στα κοινοβούλια και στα όργανά της, των οποίων μάλιστα τα μέλη τους, ακολουθώντας τον εθνικοσοσιαλιστικό τρόπο ζωής, στην πλειοψηφία τους αθλούνται και έχουν μάλιστα εξαιρετικές επιδόσεις.

Φαίνεται καθαρά λοιπόν ότι το Σιωνιστικό καθεστώς της κατεχόμενης Γερμανίας αντιλαμβάνεται καθαρά ποιος είναι ο βασικός εχθρός του: Οι ανεξέλεγκτοι από κρατικούς και δημοκρατικούς μηχανισμούς , δομές και διαδικασίες, ασυμβίβαστοι και ανυπόταχτοι Εθνικοσοσιαλιστές!