Στην κατεχόμενη από τον Σιωνισμό Γερμανία εάν σου ξεφύγει και πεις ότι “η εργασία απελευθερώνει” …μένεις άνεργος και σε τρέχουν στα δικαστήρια!

39χρονη παρουσιάστρια στον ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Gong” της Γερμανίας είχε αναφερθεί στον καλό καιρό που επικρατούσε στην περιοχή το τελευταίο Σάββατο του Ιουλίου και στους ανθρώπους που παρ’ όλ’ αυτά ήταν υποχρεωμένοι να εργαστούν την συγκεκριμένη ημέρα. Για να τους… ενθαρρύνει είπε την φράση “Arbeit macht frei” που σημαίνει “η εργασία απελευθερώνει”.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο η ίδια όσο και η τηλεφωνήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού που την υποστήριξε, να απολυθούν από την εργασία τους και να βρίσκονται υπόδικες στα δικαστήρια μετά από μήνυση που δέχθηκαν καθώς η φράση ήταν σύνθημα που χρησιμοποιούνταν και στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία και υπήρχε έξω από τον καταυλισμό εργασίας του Άουσβιτς.

Σε μια Ελεύθερη κοινωνία πράγματι η εργασία απελευθερώνει, καθώς ο άνθρωπος μέσω αυτής αποκτά την δυνατότητα να πάρει στα ίδια του τα χέρια την ζωή του και να απολαμβάνει τους καρπούς από τα αποτελέσματα της εργασίας του.

Σε κοινωνίες σκλαβιάς, όπως ο Σιωνιστικός καπιταλισμός (στον οποίο ζούμε σήμερα) αλλά και ο Σιωνιστικός μπολσεβικισμός, η φράση δεν μπορεί να γίνει κατανοητή, καθώς ο άνθρωπος αποξενώνεται από το προϊόν της εργασίας του και μετατρέπεται σε ένα ακόμη γρανάζι ενός υλιστικού μηχανισμού παραγωγής , τα προϊόντα του οποίου καρπώνονται μικρές κοινωνικές ομάδες που ζουν παρασιτικά σε βάρος της κοινωνίας διχως να εργάζονται, ευρισκόμενοι όμως ταυτόχρονα και στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδος! Τέτοιοι είναι οι διάφοροι τραπεζίτες, χρηματιστές , “επενδυτές” και πολιτικοί στον Καπιταλισμό, όπως και η “κεντρική επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος” στον μπολσεβικισμό. Παρότι οι Εβραίοι αποτελούσαν ένα πολύ μικρό κομμάτι του πληθυσμού της ΕΣΣΔ, η ηγεσία του κόμματος…”τύγχανε” να αποτελείται στην πλειοψηφία της από άτομα Εβραϊκής καταγωγής και αντιστοίχως η πλειοψηφία των μεγαλοτραπεζιτών στην “Δύση” “τύγχανε” να ήταν (και να είναι) επίσης Εβραϊκής καταγωγής…

Πάντως οι καταυλισμοί εργασίας της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας απέδειξαν στην πράξη ότι η εργασία απελευθερώνει, δίνοντας την ευκαιρία και την χαρά σε αρκετούς κρατουμένους που μέχρι τότε δεν είχαν εργαστεί ούτε μια μέρα στην ζωή τους, να νιώσουν δημιουργικοί, παραγωγικοί , χαρούμενοι και ελεύθεροι. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι αυτοί οι κρατούμενοι που όταν αποφυλακίστηκαν τόλμησαν να πουν ανοιχτά την αλήθεια, ανάμεσα σε αυτούς υπήρχαν αρκετοί Εβραίοι αλλά και ο ίδιος ο Σταλινικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Ζαχαριάδης, ο οποίος εργάζονταν ως ξυλουργός στο Νταχάου και όπως αναφέρεται σε επίσημα πρακτικά συνεδριάσεων του ΚΚΕ (όπως τα πρακτικά της 6ης Ολομέλειας της Κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ του 1956 που διατίθενται σήμερα προς πώληση σε τόμους από το βιβλιοπωλείο του ΚΚΕ “Σύγχρονη Εποχή”) αποφυλακίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση και δίχως να δείχνει καθόλου αδυνατισμένος, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες κομμουνιστών πως ο ίδιος ο Ζαχαριάδης δήλωνε ότι “το μόνο που ζητούσαν εκεί από τον κάθε κρατούμενο ήταν να δείχνει εργατικός και συνεργάσιμος” και ότι “όποιος το έκανε αυτό δεν αντιμετώπιζε ποτέ κανένα πρόβλημα παρότι παράλληλα μπορεί να συμμετείχε κρυφά σε σαμποτάζ προκαλώντας συνεχώς δολιοφθορές στους καταυλισμούς, διότι δεν τον υποψιάζονταν!!!”. Το ΚΚΕ για αυτές του τις δηλώσεις αλλά και διότι συνέχιζε να υποστηρίζει φανατικά τον Στάλιν ακόμη και μετά την δολοφονία του τελευταίου από την Σιωνιστική κλίκα της ΕΣΣΔ (που αφού τον χρησιμοποίησε για τον Β παγκόσμιο πόλεμο αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί για να προχωρήσει σε ακόμη βαθύτερες Σιωνιστικές μεταρρυθμίσεις όπως αυτές στο 20ο συνέδριο του Κ.Κ.Σ.E. με την διακήρυξη του Σιωνιστικού οράματος της “Παγκόσμιας συνεργασίας” μέσα από την “παγκόσμια ειρηνική συνύπαρξη” και βάζοντας την βάση για μια παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση μέσα από οργανισμούς όπως την δημιουργία Παγκόσμιων οργανισμών όπως ο ΟΗΕ στους οποίους Σιωνιστές “καπιταλιστές” και Σιωνιστές “μπολσεβίκοι” συνεργάζονταν πλήρως, όπως στην περίπτωση που από κοινού προχώρησαν στην αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ), τελικά διέγραψε τον Ζαχαριάδη αποκαλώντας τον “προδότη” και “συνεργάτη των Γερμανών” και τον έστειλε εξορία στην Σιβηρία (μετά από εντολές της αποτελούμενης κυρίως από Εβραίους Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Σ.Ε.) όπου αντίθετα με την αντιμετώπιση που είχε στο Νταχάου στο οποίο κανείς ποτέ δεν τον πείραξε και μάλιστα τον είχαν διορίσει και αρχηγό θαλάμου, υποχρεώνονταν να ζει απομονωμένος και τελικά δολοφονήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της ΕΣΣΔ. Η ηγεσία του ΚΚΕ τον “απεκατέστησε” μόλις πριν λίγα χρόνια, μαζί με τον μανιακό δολοφόνο Άρη Βελουχιώτη μαζί και με τον Πλουμπίδη τον οποίον είχε διαγράψει ως “χαφιέ και προδότη” ο…Ζαχαριάδης(!!!).
Είναι πάντως προφανές με βάση την στοιχειώδη λογική ότι εάν υπήρχαν μαζικές εκτελέσεις κρατουμένων στο Νταχάου (όπως ισχυρίζονται οι Σιωνιστές) τότε θα είχαν εκτελέσει και τον Γραμματέα του ΚΚΕ και δεν θα είχε επιστρέψει “καλοταϊσμένος και παχύς” όπως τον περιέγραφαν οι “σύντροφοί” του.

Οι εικονιζόμενοι στο παρακάτω βίντεο της εποχής είναι Εβραίοι. Το βίντεο δείχνει τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούσαν τότε στους καταυλισμούς εργασίας και που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τους γελοίους αρρωστημένους Σιωνιστικούς μύθους περί “θανατηφόρων αερίων” , “φούρνων” και…”σαπουνιών” που έφθασαν σήμερα μάλιστα να τους αποκαλούν “ιστορική πραγματικότητα” και να φυλακίζουν τους ιστορικούς μελετητές που την αμφισβητούν! Βεβαίως υπήρχαν και κάποιοι που δεν χάρηκαν, αλλά ενοχλήθηκαν το ότι τους υποχρέωσαν για πρώτη φορά στην ζωή τους να κερδίσουν τα έσοδά τους εργαζόμενοι και όχι μέσα από παρασιτικές δραστηριότητες (όπως για παράδειγμα η τραπεζική τοκογλυφία ) θεωρώντας .ότι το να κερδίζει ένας άνθρωπος τα έσοδά του μέσα από κάποια πραγματική εργασία (και όχι μέσα από τον παρασιτισμό) αποτελεί …”Ολοκαύτωμα”!