Συνελήφθη o Πακιστανός που κακοποίησε την 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο. Παραμένουν ασύλληπτοι όλοι ανεξαιρέτως οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος…


Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα DNA με το γενετικό υλικό που βρέθηκε πάνω στην άτυχη κοπέλα και ανήκει σε 21χρονο Πακιστανό που βρίσκονταν παράνομα στην χώρα μας και δίχως να διαθέτει κανένα νόμιμο έγγραφο εργάζονταν σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο της Πάρου ως κηπουρός την ίδια στιγμή που εκατοντάδες νέοι Έλληνες της Πάρου είναι άνεργοι.

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες που περιγράφει ο 21χρονος Πακιστανός στην αστυνομία, καθώς ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην 15χρονη Μυρτώ με σκοπό να κλέψει το κινητό της και στην συνέχεια να την βιάσει και όταν αυτή αντιστάθηκε προσπάθησε να την δολοφονήσει χτυπώντας συνεχώς και ανελέητα το κεφάλι της πάνω στα κοφτερά βράχια και προσπαθώντας να το συνθλίψει. Η 15χρονη παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική Μονάδα του Αττικού Νοσοκομείου και οι γιατροί εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την κατάστασή της ως πολύ κρίσιμη.

Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του Πακιστανού μετά από περιγραφή η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς ότι λίγη ώρα αφότου η κόρη της ζήτησε να πάει μια βόλτα μόνη της στην παραλία, είδε έναν άντρα που φορούσε μια πολύχρωμη μπλούζα και λευκό παντελόνι να απομακρύνεται από την παραλία σχεδόν τρέχοντας. Με βάση τις περιγραφές για τα χαρακτηριστικά του αλλά και τα ρούχα που φορούσε, η Αστυνομία βρήκε ότι ο Πακιστανός έμενε σε δωμάτιο που του είχε παραχωρηθεί από το ξενοδοχείο και το οποίο ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο της επιθέσεως.

Η αστυνομία τον αναζήτησε χωρίς όμως να καταφέρει να τον εντοπίσει. Στη διεύθυνση του ξενοδοχείου που επικοινώνησε μαζί του, ο Πακιστανός ανέφερε ότι έφυγε επειγόντως στην Αθήνα εξαιτίας ενός πολύ σημαντικού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντός του που ζει στην πρωτεύουσα.

Η βιαστική αναχώρησή του από την Πάρο την επομένη της επιθέσεως δημιούργησε ακόμη περισσότερες υποψίες στις διωκτικές αρχές, οι οποίες με εισαγγελική άδεια μπήκαν στο δωμάτιο που χρησιμοποιούσε και έλαβαν δείγμα βιολογικού υλικού, προκειμένου αυτό να συγκριθεί με το DNA που βρέθηκε στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης Μυρτούς.

Χθες παραδόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, τα οποία τον ταυτοποιούν ως τον δράστη της επίθεσης εναντίον της 15χρονης.

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες σε σπίτι παράνομα διαβιούντων στην Ελλάδα ομοεθνών του και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου ελήφθη και δεύτερο δείγμα DNA το οποίο επίσης ταυτοποιήθη με αυτό που πάρθηκε από το σώμα της 15χρονης.

Ελεύθεροι , ασύλληπτοι και ανενόχλητοι παραμένουν οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος:

-Ο λαθροεργοδοτης: Η προσφορά στέγης και εργασίας σε κάποιον που έχει εισέλθει παράνομα στην χώρα είναι με βάση τους ισχύοντες νόμους παράνομη όπως και η ανασφάλιστη εργασία, είναι επίσης ηθικά εγκληματική την στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες νέοι Έλληνες άνεργοι στην Πάρο. Επίσης το να προσλάβει κανείς ένα κτήνος που στην χώρα του οι γυναίκες κακοποιούνται συστηματικά και η ζωή τους δεν θεωρείται ότι έχει καμία αξία και που είχε συνηθίσει να τις βλέπει να κυκλοφορούν μονάχα με ισλαμική μαντήλα, και να τον ρίχνεις σε ξενοδοχείο της Χρυσής Ακτής όπου για το θολωμένο του μυαλό όλες οι γυναίκες που φορούν μαγιό είναι “γυμνές και αμαρτωλές” και ενώ οι ομοεθνείς του εμπλέκονται σε εκατοντάδες επιθέσεις βιασμών στην χώρα μας, αποτελεί ξεκάθαρα ηθική αυτουργία στο έγκλημα. Αποτελεί πρόκληση ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καθαρά κέρδη κάθε μήνα καθώς ενοικιάζει τα δωμάτια στα 180 και 200 ευρώ την βραδιά και την ίδια στιγμή απασχολεί και φιλοξενεί παράνομους λαθρομετανάστες, δίχως βιβλιάριο υγείας ,δίχως ασφάλιση και δίχως οποιοδήποτε νόμιμο έγγραφο. Και όμως οι περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις της Πάρου όπως και ολόκληρης της Ελλάδος, όπως και επιχειρήσεις εστιάσεως (εστιατόρια, καφετέριες κ.λ.π.) είναι σήμερα γεμάτες παράνομους αλλοδαπούς και μάλιστα κυρίως Πακιστανικής υπηκοότητος ενώ τόσο η επιθεώρηση εργασίας του Ι.Κ.Α. όσο και τα κατά τόπους εργατικά κέντρα υπάρχουν απλώς και μόνο για να καλύπτουν τους λαθροεργοδότες , τους οποίους και πάντοτε ειδοποιούν τηλεφωνικώς πριν από τους προγραμματισμένους “τυπικούς” αραιούς “ελέγχους” από τους οποίους πάντοτε προκύπτει ότι “όλα λειτουργούν νόμιμα”.

-Ο λαθροενοικιαστής: O Πακιστανός προσέφυγε στην Αθήνα όπου διέμεινε στο σπίτι δύο ομοεθνών του σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της αστυνομίας, βρίσκονταν επίσης παράνομα στην χώρα. Επομένως η ενοικίαση του σπιτιού ήταν δίχως συμβόλαιο και νόμιμα έγγραφα, άρα ήταν παράνομη. Όλοι αυτοί επίσης οι εγκληματίες που εισβάλλουν καθημερινά στα σπίτια, κλέβουν ληστεύουν , δολοφονούν και βιάζουν κάπου κατοικούν, και πίσω από κάθε συμμορία υπάρχει συνήθως και ένας “έλληνας” λαθροενοικιαστής που της έχει προσφέρει στέγη για να κερδίσει λίγες μόλις δεκάδες Ευρώ τον μήνα εγκληματώντας σε βάρος των συμπατριωτών του.

Στο Ισραήλ όποιος ενοικιάζει σπίτι ή προσφέρει εργασία σε παράνομα ευρισκόμενο στην χώρα αλλοδαπό τιμωρείται με βάση τον νόμο σε 5 έως και 10 χρόνια φυλάκιση. Στην Ελλάδα κανείς δεν υπάρχει κανείς που να τολμά να προτείνει ένα τέτοιο μέτρο, το οποίο ακόμα και μόνο του θα έλυνε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της λαθρομεταναστεύσεως, καθώς ακόμα και για τις πολιτικές συνιστώσες του συστήματος που δηλώνουν “αντιμεταναστευτικές” ευθύνη έχουν μονάχα οι “λαθρομετανάστες” και οι “πολιτκοί” , ενώ δεν έχει γίνει ποτέ έστω και μια μεμονωμένη αναφορά σε λαθροεργοδότες και λαθροενοικιαστές, καθώς ακόμη και τα ίδιοι τα στελέχη τέτοιων πολιτικών χώρων είτε στενοί συγγενείς τους, νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες και τους απασχολούν στις επιχειρήσεις τους. Η λογική του εύκολου και άμεσου υλικού ατομικού κέρδους σε βάρος του έθνους είναι βαθιά ριζωμένη στην νεοελληνική κοινωνία και εάν δεν ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ αυτή πρώτα, ποτέ δεν πρόκειται να λυθεί ουσιαστικά και το μεταναστευτικό πρόβλημα. Ένα αυθεντικό αντιμεταναστευτικό κίνημα θα πρέπει εκτός από το να αναδεικνύει τις καταστροφικές και ολέθριες συνέπειες της λαθρομεταναστεύσεως στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή κοινωνία αλλά και τις ευθύνες των πολιτικών και της αριστεράς , να έχει πρώτα πρώτα το θάρρος να κοιτάξει τον κάθε λαθροεργοδότη και λαθροενοικιαστή αλλά και κάθε έναν που ανέχεται αυτήν την κατάσταση στα μάτια και να του πει “ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ” (ακόμη και αν αυτός είναι πατέρας του, γαμπρός του ή πεθερός του…)

-Οι πολιτικοί που διαμόρφωσαν και διαμορφώνουν αυτήν την κατάσταση, είτε δηλώνουν ανοιχτά υπέρ των λαθρομεταναστών (ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ) είτε δηλώνουν δήθεν “υπερασπιστές της νομιμότητος” (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) έχοντας δώσει όμως σαφείς εντολές στην αστυνομία ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ και απελάσεις παράνομων μεταναστών παρά μόνο σε περιπτώσεις σοβαρών κακουργημάτων , ενώ όσοι συλλαμβάνονται για οποιοδήποτε άλλον λόγο π.χ. κλοπές και διαρρήξεις, αφήνονται μετά από λίγο διάστημα ελεύθεροι παρότι δεν διαθέτουν άδεια παραμονής στην χώρα!

-Η ηγεσία της αστυνομίας που (υπακούοντας τυφλά στο υπουργείο για να μην χάσουν την θέση τους και τον υψηλό μισθό που αντιστοιχεί σε αυτήν) έχει δώσει εντολές στους αστυνομικούς να μην φέρνουν στο τμήμα κανέναν αλλοδαπό “απλώς και μόνο επειδή δεν έχει νόμιμα έγγραφα”, διότι όπως τους λένε “μετά είμαστε υποχρεωμένοι να τον κρατήσουμε και δεν έχουμε που να τους βάλουμε”.

Ο Πακιστανός βρίσκονταν συνεχώς σε κοινή θέα καθώς κυκλοφορούσε δημόσια στους δρόμους της Πάρου αλλά και μέσα στο ίδιο το ξενοδοχείο. Κανείς αστυνομικός όμως δεν θα τολμούσε να τον συλλάβει για παράνομη είσοδο στην χώρα, αφού κατόπιν θα είχε να αντιμετωπίσει τόσο την ηγεσία της αστυνομίας όσο και τον θυμωμένο εργοδότη ενός ξενοδοχείου το οποίο μάλιστα από ότι λέγεται είχε επισκεφθεί για τις διακοπές του και ο πρώην πρωθυπουργός G.A.P. Ο Πακιστανός θα έμενε ξανά ελεύθερος και το μόνο αποτέλεσμα θα ήταν η δυσμενής μετάθεση του αστυνομικού…

-Οι δεκάδες χρηματοδοτούμενες από το ανθελληνικό κράτος και την “Ευρωπαϊκή” Ένωση “αντιρατσιστικές” “Μη” Κυβερνητικές οργανώσεις. Κάποιες από αυτές έχουν ως έργο να μηνύουν συνεχώς το Ελληνικό κράτος γιατί δήθεν “παραβίασε τα ανθρώπινα δικαιώματα” διαφόρων λαθρομεταναστών και αθίγγανων και συχνά κερδίζουν τα δικαστήρια μαζί με τεράστιες αποζημιώσεις. Η οικογένεια της Μυρτούς θα είχε κάθε δικαίωμα να μηνύσει το ανθελληνικό κράτος και να απαιτήσει από αυτό αποζημίωση, καθώς δεν φρόντισε να παρέχει στην Μυρτώ το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα του να μπορεί να κυκλοφορήσει στην πατρίδα της ελεύθερη δίχως να κινδυνεύει να την βιάσουν και να την δολοφονήσουν. Και όμως δεν θα έβρισκε ούτε έναν δικηγόρο να την υπερασπιστεί σε μια τέτοια προσπάθεια. Και βέβαια οποιαδήποτε αποζημίωση θα ήταν αδύνατον να επανορθώσει τις βλάβες που υπέστη το σώμα και η ψυχή του 15χρονου κοριτσιού.

-Συνένοχοι και συνυπεύθυνοι στο έγκλημα είναι και τα εκατομμύρια νεοελλήνων νεοραγιάδων που συνεχίζουν να σιωπούν και να αδιαφορούν, προσπερνώντας την είδηση για το συγκεκριμένο γεγονός όπως και τις ειδήσεις για τις καθημερινές δολοφονίες (αλλά και αυτοκτονίες) συμπατριωτών μας ως “μια ακόμα συνηθισμένη καθημερινή είδηση” και που συνεχίζουν να στηρίζουν με την ψήφο τους την καθεστωτική ανθελληνική φιλολαθρομεταναστευτική τυραννία. O κάθε ψηφοφόρος αυτού του καθεστώτος έχει τα χέρια του βαμμένα με το αίμα της Μυρτούς και χιλιάδων δολοφονηθέντων συμπατριωτών μας. Η σιωπή είναι συνενοχή και η ανοχή είναι εγκληματική. Σιωπούν και αδιαφορούν μέχρι που ο θάνατος, ο βιασμός και η ληστεία είτε από παράνομους αλλοδαπούς προερχομένους από κάθε γωνιά της Αφρικής και της Ασίας ή από οποιαδήποτε φυλακή των Βαλκανίων θα χτυπήσει και την δική τους την πόρτα. Τότε όμως θα είναι πολύ αργά και για τους ίδιους…

Αν η Μυρτώ τελικά καταφέρει να ζήσει και επιστρέψει στο σχολείο, άραγε πως θα μπορέσει να την κοιτάξει στα μάτια η “καθηγήτρια” μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ, του ΚΚΕ , του ΕΚΚΕ, του ΚΚΕ(μ-λ), του ΜΛ-ΚΚΕ, της “Κινήσεως για την Ανασύνταξη του ΚΚΕ”, της “Οργανώσεως για την …Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ” και κάθε άλλης μαρξιστικής σέχτας για να προσπαθήσει να την “διδάξει” στο μάθημα της Εκθέσεως τις απόψεις του Υπουργείου “Παιδείας” ότι “δεν ευθύνονται οι μετανάστες για την εγκληματικότητα” και ότι “όλοι όσοι ζητούν να φύγουν από την Ελλάδα οι μετανάστες είναι ένοχοι και εγκληματίες” και ότι “θα πρέπει να αγωνιστεί πιασμένη χέρι χέρι με τους Πακιστανούς ενάντια …. στον ρατσισμό και την ξενοφοβία;”