Διευρυμένη “δημοκρατία”: Από μία ψήφο στον καθένα ακόμα και στους νεκρούς.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, που ανακοίνωσε επιτέλους χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο πληθυσμός της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 άτομα (νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες).

Από αυτούς είναι βέβαιο ότι οι ενήλικες που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι λιγότεροι από 8 εκατομμύρια.

Σύμφωνα τώρα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, που αυτή τη στιγμή είναι ακόμα αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, το εκλογικό σώμα της χώρας, δηλαδή οι άνω των 18 ετών Ελληνίδες και Έλληνες που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανέρχεται σε 9.952.570 ενήλικες .

Σίγουρα κάποιοι από αυτούς που υπάρχουν στους εκλογικούς καταλόγους δεν έχουν απογραφεί καθώς έχουν φύγει μετανάστες στο εξωτερικό. Όμως και πάλι οι αριθμοί δεν ταιριάζουν εκτός εάν στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι και εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί…

Το φαινόμενο δεν είναι νέο… Στο παρελθόν και στην περίοδο που ακόμα υπήρχε στην Ελλάδα ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού που ήταν άκρως προσκολλημένοι σε κάποιο κόμμα ή σε κάποιον υποψήφιο καθώς πίστευαν ότι από εκεί θα “βολευτούν”, είχαν γίνει πολλές φορές γνωστά περιστατικά μαζικής εκλογικής νοθείας σε κάποιες περιοχές κυρίως της επαρχίας, όπου εκατοντάδες νεκροί φαινόταν να έχουν προσέλθει στις κάλπες και να έχουν ψηφίσει …

To φαινόμενο δεν είναι αποκλειστικά νεοελληνικό αλλά αποτελεί γενικότερη παγκόσμια “αξία” της “δημοκρατίας”.
Στις τελευταίες εκλογές των Η.Π.Α. για παράδειγμα, μονάχα στην πολιτεία της Florida βρέθηκαν να έχουν ψηφίσει 53.000 νεκροί! Διαβάστε σχετικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://lettingfreedomring.com/2012/05/22/53000-dead-voters-found-in-florida-how-many-in-your-state/