To εθνοκτόνο τυραννικό καθεστώς απαγόρευσε στην Β. Παπαχρήστου να συμμετάσχει στους “Ολυμπιακούς” αγώνες του Λονδίνου, διότι τόλμησε να αναφέρει ότι η χώρα μας έχει εποικιστεί από εκατομμύρια τριτοκοσμικούς εισβολείς!

“Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό !!! ”

Σε αυτήν την φράση που δημοσίευσε η πρωταθλήτρια του τριπλούν, βασίστηκε η ανθελληνική κυβερνητική συμμορία του Κουβέλη και της Ρεπούση, για να στείλει το μήνυμά της: Όποιος αθλητής τολμήσει έστω και να αναφέρει ότι υπάρχει το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, θα τιμωρείται και θα αποκλείεται από αθλητικές δραστηριότητες.

Η ανθελληνική κυβερνητική συμμορία της ΔΗΜ.ΑΡ. ήταν αυτή που γκρέμισε τα όνειρα της νεαρής αθλήτριας, καθώς προανήγγειλε και απαίτησε τον αποκλεισμό της. Την απαίτησή της ΔΗΜ.ΑΡ. έκαναν δεκτή λίγο αργότερα οι παρασιτικοί και στενά συνδεδεμένοι με το καθεστώς του φαύλου πελατειακού και κομματικού κράτους, μηχανισμοί που καταδυναστεύουν εδώ και δεκαετίες τον Ελληνικό αθλητισμό και φέρουν το όνομα ΣΕΓΑΣ και “Ελληνική” “Ολυμπιακή” επιτροπή.

«Ρατσιστικό χιούμορ και ‘αστειάκια’ που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια ‘αστεία’ θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο»
έγραφε η ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο σχόλιο της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου στο twitter, το οποίο αντίκειται στις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού αλλά και στο πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων που προάγει την αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση όλων των λαών και φυλών του Κόσμου. Με απόφασή του, στην σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παραπέμπει την αθλήτρια στην Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας» έγραφε η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Και η αθλήτρια τιμωρήθηκε διότι αυτό που ονομάζουν ως “πνεύμα” των “Ολυμπιακών Αγώνων” (που βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τα αρχαιοελληνικά Ολυμπιακά ιδεώδη ) , δηλαδή το αντιπνεύμα της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας, του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού που αντί για την υγιεινή διατροφή διαφημίζει την Coca Cola και στηρίζεται στην βιομηχανία των χημικών ουσιών και των “μη ανιχνεύσιμων” αναβολικών, η υποκουλτούρα της πολιτιστικής ισοπεδώσεως και της γενοκτονίας των εθνών, εκτός από τον ευνουχισμό “όλων των λαών και φυλών του Κόσμου” ώστε να καταστούν ανίκανοι να προβάλλουν αντιστάσεις στην παγκόσμια Σιωνιστική τυραννία (τον ευνουχισμό τον αποκαλούν “αρμονική συνύπαρξη και συναδέλφωση” όπως αναφέρει η ανακοίνωση), προάγει και την….μετεγκατάσταση όλων αυτών των λαών και φυλών του Κόσμου στην …Ελλάδα! (και στην Ευρώπη.)

Εκτός από τα παραπάνω, η “Ελληνική” “Ολυμπιακή” Επιτροπή, με ανακοίνωσή της απαγορεύει σε όλους τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες να κάνουν οποιαδήποτε δημόσια δήλωση που “δεν αφορά αθλητικά θέματα και δεν σχετίζεται με τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου!”

Φοβούνται προφανώς ότι και άλλοι Έλληνες αθλητές θα έκαναν δηλώσεις που να αφορούν είτε την μαζική εισβολή τριτοκοσμικών και κάθε είδους εγκληματικών στοιχείων στην χώρα μας, είτε την οικονομική της καταλήστευση και αφαίμαξη από την παγκόσμια τυραννία των Σιωνιστών τραπεζιτών-χρηματιστών-τοκογλύφων.