Η σύλληψη του αναθεωρητή ιστορικού Δρ Fredrick Toben, νέα επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου.

Ο 64 χρονος Αυστραλός ιστορικός και ακαδημαϊκός Δρ Fredrick Toben συνελλήφθη την 1η Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου κατα την διάρκεια αλλαγής πτήσεως προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η σύλληψη του έγινε μετά την έκδοση Ευρωπαϊκού εντάλματος από τις Γερμανικές αρχές που θέλουν να δικάσουν τον δρ Toben για υποτιθέμενες αντισημιτικές δηλώσεις του. Ο δρ Toben θα παραμείνει στις φυλακές του Λονδίνου έως και την 29η Οκτωβρίου οπότε και μία Βρετανίδα δικαστής θα αποφασίσει για την έκδοση του στην Γερμανία!

Νωρίτερα ο δικηγόρος του δρ Toben δήλωσε στο δικαστήριο πως το ένταλμα συλλήψεως έχει σημαντικές ελλείψεις δεδομένου ότι δεν αναφέρει ούτε τον χρόνο, ούτε το μέρος, ούτε τον βαθμό συμμετοχής του κατηγορουμένου στο αναφερόμενο «αδίκημα»!

«Η κατηγορία είναι τόσο ασαφής, θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε δήλωση στο διαδίκτυο», είπε.

Η εκπρόσωπος των Γερμανικών αρχών, Melanie Cumberland, δήλωσε ότι το ένταλμα αφορά την έκδοση αντισημιτικού και αναθεωρητικού ιστορικού υλικού στο Διαδίκτυο μεταξύ του 2000 και του 2004 στην Αυστραλία, στην Γερμανία και αλλού και πως η έκδοση του εντάλματος δικαιολογείται πλήρως με βάση την Γερμανική νομοθεσία.

Στην αίτηση για απελευθέρωση με εγγύηση του πελάτη του, ο δικηγόρος του δρ Toben, κος Watson, είπε ότι ο 64 χρονος ακαδημαϊκός δεν επιθυμούσε να προσβάλει κανέναν με τις απόψεις του και πως δεν είναι, ούτε υπήρξε ποτέ μέλος πολιτικού κόμματος. «Είναι ένας απλός ερευνητής», πρόσθεσε. Η αίτηση δεν έγινε δεκτή από το δικστήριο καθώς ο δρ Toben θεωρήθηκε ύποπτος φυγής.

Σε αντίθεση με την Μεγάλη Βρετανία, στην Γερμανία, η άρνηση του εβραϊκού «ολοκαυτώματος» αποτελεί ποινικό αδίκημα και οι κατηγορούμενοι μπορούν να υποστούν ποινές φυλάκισης έως και 5 χρόνων!

Η ύπαρξη και μόνο νομοθεσίας που ποινικοποιεί την ιστορική έρευνα και περιορίζει το βασικότερο συνταγματικό δικαίωμα όλων των πολιτών των Ευρωπαϊκών κρατών, την ελευθερία λόγου και εκφράσεως, είναι πραγματικά σκανδαλώδης! Αποκαλύπτει ξεκάθαρα όλη την υποκρισία του Συστήματος και των μ.μ.ε. (μέσων μαζικής εξαπατήσεως). Η δικαιοσύνη είναι λοιπόν επιλεκτική και η ελευθερία εκφράσεως υπό απροκάλυπτο περιορισμό!

Με πραγματική ανησυχία παρατηρούμε λοιπόν την προσπάθεια των Γερμανικών αρχών να μεταφέρουν τις εξοφθάλμως εξωφρενικές ιδιαιτερότητες της νομοθεσίας της χώρας τους, όσον αφορά τα «εγκλήματα» σκέψης και λόγου, στο διαδίκτυο. Η περίπτωση του δρ Toben διαφέρει βέβαια από αυτή του συναγωνιστή Stephan Gunther (βλέπε παλαιότερη δημοσίευση) καθώς, σε αντίθεση με τον τελευταίο, ο δρ Toben ΔΕΝ είναι Γερμανός πολίτης και δεν συνελλήφθη καν στην Γερμανία! Με άλλα λόγια εάν οι δύο συλληφθέντες εκδοθούν, δικασθούν και καταδικασθούν στην Γερμανία θα δημιουργηθεί σοβαρό νομικό προηγούμενο ώστε πολλές χώρες του Λευκού Κόσμου να μπορούν να εκδίδουν τους δικούς του ενοχλητικούς «εγκληματίες» στην Γερμανία αντί να αναγκάζονται για να επιτύχουν το ίδιο αποτέλεσμα, να τροποποιήσουν την νομοθεσία τους. Είναι δε χαρακτηριστική η πλήρης αποσιώπηση των κραυγαλέων αυτών περιπτώσεων περιορισμού της ελευθερίας εκφράσεως εκ μέρους των μέσων μαζικής εξαπατήσεως, αποσκοπώντας, προφανώς, στην αποτροπή εκδηλώσεως ενός επικινδύνου, για το Σύστημα, σκανδάλου, αφού οι διώξεις αυτές αποκαλύπτουν την απόλυτη περιφρόνηση της δημοκρατικού μεταπολεμικού κατεστημένου προς την αρχή της ελευθερίας εκφράσεως που το ίδιο και οι θλιβεροί θιασώτες του ανέκαθεν διατυμπάνιζαν ως μια εκ των «ιερών αγελάδων» του μεταπολεμικού δυτικού «πολιτισμού»…

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις καθώς η έκδοση του δρ Toben και του Hans Gunther στην Γερμανία θα αποφασισθεί την ερχόμενη εβδομάδα.