Ενδεικτικά κατορθώματα της «ευγενούς» φυλής των …αθιγγάνων.

Το έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψιν˙ οι αθίγγανοι (γνωστοί και ως τσιγγάνοι, γύφτοι, κατσίβελοι, «ρομά»,  κλπ) αποτελούν ζωντανό εθνολογικό παράδειγμα των ολεθρίων (για κάθε Ευρωπαϊκό έθνος) συνεπειών της εγκαταστάσεως μιας ριζικώς ξένης φυλετικής ομάδος στον ίδιο γεωγραφικό χώρο. Οι ρυπαροί αθίγγανοι, οι οποίοι βρίσκονται εγκατεστημένοι σε διάφορες  χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων -και μάλιστα σε ανυπολόγιστο αριθμό- και στην Ελλάδα, αποτελούν τυπική περίπτωση μαζικής μεταναστεύσεως η οποία πραγματοποιήθηκε στα τέλη των μεσαιωνικών χρόνων.

Παρά τους αιώνες που έχουν μεσολαβήσει από την εποχή της μετακινήσεως των αθιγγάνων από τον ευρύτερο χώρο της κεντρικής Ασίας σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης μέχρι σήμερα, οι αθίγγανοι παραμένουν, παντού και πάντοτε, απολύτως ξένο σώμα, συνώνυμοι ως πληθυσμιακή ομάδα, με το άκρον άωτον της μιαρότητος, της βρωμιάς και της κάθε λογής παραβατικότητος. Άλλωστε και αυτό καθ’ αυτό το εθνοτικό προσωνύμιό τους (αθίγγανος) υποδηλώνει την παγιωμένη αντίληψη των Ελλήνων περί της μιαρότητος των γύφτων οι οποίοι ανέκαθεν ήταν απολύτως απόβλητοι αφού κανείς δεν έπρεπε καν να τους αγγίζει!

Παλαιότερα, όταν στα ρεπορτάζ των εφημερίδων μετεδίδετο η είδηση κάποιου εγκλήματος, οι συντάκτες φρόντιζαν να επισημαίνουν την αθιγγανική ταυτότητα του δράστου, οσάκις συνέβαινε ο δράστης να είναι γύφτος – ήτοι συνηθέστατα. Προϊούσης όμως της επιβολής της «ορθοπολιτικής» (αυτό-)λογοκρισίας εντός του δημοσιογραφικού κόσμου, τέτοιου είδους «ρατσιστικές» διευκρινίσεις περιορίστηκαν. Βεβαίως, οι οξύνοες αναγνώστες δύνανται από τα συμφραζόμενα των ειδήσεων να πιθανολογήσουν την αθιγγανική παρουσία πίσω  από ένα γεγονός που μεταφέρεται από τα μ.μ.ε.,  ακόμα και όταν η συμμετοχή αθιγγάνων αποσιωπάται.

Σας μεταφέρουμε ολίγα χαρακτηριστικά δείγματα προσφάτων ειδήσεων όπως μετεφέρθησαν από τα αστικά μ.μ.ε., όπου μέλη της «ευγενούς» φυλής των αθιγγάνων πρωταγωνιστούν…  

1.

Ξυλοδαρμός σε νοσοκομείο

Η καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση και η ταλαιπωρία από τις ουρές εξώθησαν ομάδα τσιγγάνων στα άκρα. Έδειραν το γιατρό και το προσωπικό ασφαλείας στο δημόσιο νοσοκομείο Κορίνθου. Εκτός κινδύνου τα θύματα

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας ιατρός του νοσοκομείου Κορίνθου, από ομάδα τσιγγάνων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν επειδή δεν εξυπηρετήθηκαν άμεσα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και εκτόξευαν απειλές εναντίον όλων, ακόμη και των περαστικών από τους διαδρόμους.

Ο έλεγχος μάλιστα δεν άργησε να χαθεί και η ομάδα των εκνευρισμένων τσιγγάνων ήρθε στα χέρια με τους άντρες ασφαλείας του νοσοκομείου αλλά και τους γιατρούς.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου αναφέρονται τα εξής:

“Σχετικά με το επεισόδιο με τους Ρομ και τους ιατρούς εφημερίας στο Νοσοκομείο Κορίνθου, σας πληροφορώ ότι επικοινώνησα την επομένη τηλεφωνικά με τον Διοικητή Ασφαλείας κύριο Μουρελάτο, στον οποίο επεσήμανα την συχνότητα και την επικινδυνότητα παρόμοιων επεισοδίων και ζήτησα την προστασία της Αστυνομίας με την μορφή βραδύνων περιπολιών”.

Και συνεχίζει: “Να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο υπάρχει όλο το 24ωρο υπηρεσία φύλαξης, οι άντρες της οποίας, φυσικά, δεν οπλοφορούν.

Χωρίς να θέλουμε να επιδοθούμε σε κυνήγι μαγισσών, γνωρίζετε και γνωρίζουμε ότι επεισόδια από αυτή την ομάδα συμπολιτών μας, από ασήμαντα μέχρι δύσκολο να προβλεφθεί η έκβαση τους απασχολούν καθημερινά την Αστυνομία και τον τοπικό Τύπο”.

(πηγή: news 247) 

2.

Ξήλωσαν καμπάνες

Σίγησαν οι καμπάνες σε χωριό της Ηλείας, καθώς οι κλέφτες της περιοχής αποφάσισαν να ξηλώσουν το καμπαναριό. Ιστορικής αξίας οι καμπάνες. Άφαντοι παραμένουν οι δράστες

Αστείρευτο το ταλέντο των παρανόμων στην Ηλεία. Μετά τις οργανωμένες σπείρες διαρρηκτών, μετά από τους κλέφτες νάιλον και υφασμάτων από καλλιέργειες, μετά από τους κλέφτες των… στιφάδων, ήρθαν και οι κλέφτες του καμπαναριού.

Στην Αλφειούσα οι κλέφτες επέβαιναν σε ένα μπλε φορτηγάκι. Οι ίδιοι κατέβασαν τις δύο καμπάνες από το καμπαναριό του ξωκλησιού και παραμένουν άφαντοι.

Η αξία τους είναι 1.000 ευρώ, ενώ η μία από αυτές έχει και αφιέρωση: “Αφιερωμένη στην Βολάντζα”.

Στην Ξυλοκέρα από άλλο ξωκλήσι πήραν καμπάνα με ιστορία, αφού είχε κατασκευαστεί πριν από 150 χρόνια και η αξία της τιμάται στις 4.000 ευρώ.

(πηγή: news 247)

3.

Βεβήλωσαν τάφους στη Μαγνησία.

Ομάδα αγνώστων βεβήλωσε τάφους τα μεσάνυχτα στο κοιμητήριο Φυτόκου στη Μαγνησία.Οι δράστες εισήλθαν παράνομα στο κοιμητήριο, άρπαξαν καντήλια και μεταλλικούς σταυρούς από τα μνήματα, ενώ έκλεψαν ακόμη και τις κορνίζες με τις φωτογραφίες των νεκρών, προκαλώντας παράλληλα μεγάλες ζημιές στα μάρμαρα των τάφων.
Στη συνέχεια, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την υπόθεση ερευνά η τοπική αστυνομία, που αποδίδει τους βανδαλισμούς σε συμμορία Ρομά της περιοχής.

 

 

 

(πηγή: newsbeast.gr)

 

 

 

 4.

 

Κακοποίησε μέχρι θανάτου το παιδί του

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη ζωή ούτε στο ελάχιστο. Αντίθετα, βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του ίδιου του του πατέρα. Νωρίτερα ο άνθρωπος αυτός είχε κακοποιήσει και σεξουαλικά το μόλις ενάμιση έτους παιδί του.

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε σε οικισμό αθίγγανων στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Πατέρας φέρεται να κακοποίησε μέχρι θανάτου βρέφος ηλικίας μόλις 1,5 έτους.

Το παιδάκι, κοριτσάκι στο φύλο, κατέληξε, το απόγευμα, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ενώ έφερε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Το βρέφος βρέθηκε, αργά το μεσημέρι από τη μητέρα του, σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Μαζί του ήταν η 8χρονη αδελφή του, η οποία έφερε τραύματα στο κεφάλι της.

Τα δύο κοριτσάκια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου λίγο αργότερα κατέληξε το μικρότερο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστού, σε αντίθεση με το βρέφος, το 8χρονο κοριτσάκι δεν έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Ως δράστης φέρεται ο 24χρονος πατέρας των κοριτσιών, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Πριν φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στα ίχνη του, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε διάφορες περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης. Τελικά, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή των ΚΤΕΛ, στη Μενεμένη.

(πηγή: news 247)

 5.

Εισβολή αθίγγανων στο μαιευτήριο Μητέρα

Εισβολή αθίγγανων στο μαιευτήριο Μητέρα μετά το θάνατο συγγενικού τους προσώπου. Προξένησαν φθορές στο λόμπι του μαιευτηρίου. Διμοιρία των ΜΑΤ μετέβη στο σημείο.

Μετά το θάνατο μίας νεαρής γυναίκας που μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο “Μητέρα” με αλλεργικό σοκ, συγγενείς και γνωστοί της άτυχης κοπέλας κατέφθασαν στο μαιευτήριο για να μάθουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους στου μαιευτήριο εισέβαλαν στο λόμπι του μαιευτηρίου, προκαλώντας φθορές σε πόρτες και τηλεοράσεις.

Στο σημείο κατέφθασε και μία διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να περιορίσει τους αθίγγανους στον προαύλιο χώρο του μαιευτηρίου. Η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο και οι αθίγγανοι αποχώρησαν από το χώρο.

Σύμφωνα με το μαιευτήριο, η νεαρή είχε υποβληθεί σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης σε άλλο κέντρο, υπέστη αλλεργικό σοκ και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο “Μητέρα” όπου μέσα σε 5 λεπτά κατέληξε.

(πηγή: news 247)