Ἡ λαθροεποικιστικὴ εἰσβολὴ συνεχίζεται ἀκατάπαυστα, ἡ δημογραφία τῆς Ἑλλάδος μεταβάλλεται ἄρδην ἀλλὰ οἱ νεοραγιάδες ἀγρὸν ἀγοράζουν…

Την ώρα κατά την οποίαν οι ιταμές προκλήσεις της Τουρκίας εις βάρος του Ελληνισμού κλιμακώνονται  επικίνδυνα, με την αναθεωρητική και επεκτατική στρατηγική των νεο-οθωμανών να εκδηλώνεται επιθετικώς σε Αιγαίο και Κύπρο, όπου η Τουρκία ξεκινά παράνομες γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ, προκλήσεις ενώπιον των οποίων το ελλαδικό κατεστημένο περιορίζεται σε λεκτικές διαμαρτυρίες, απλώς συνιστώντας ως συνήθως ψυχραιμία, μία πιο ύπουλη διαδικασία Αλώσεως του Ελληνισμού εκ των ένδον μέσω της πληθυσμιακής διεισδύσεως τελεί εν εξελίξει. Πρόκειται για έναν ιδιότυπο υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας, η οποία εντέχνως προωθεί μάζες μουσουλμάνων της ανατολής στο ελληνικό έδαφος.  Διότι η συνεχιζόμενη εποικιστική εισβολή Αφρικανών και Ασιατών στον ελλαδικό χώρο, τους οποίους με τον τρόπο της σπρώχνει η Τουρκία, όχι μόνο δεν έχει κοπάσει (όπως κάποιοι ενδεχομένως νομίζουν) αλλά εντείνεται απελπιστικώς!

Χρησιμοποιούμε σκοπίμως τον όρο “ελλαδικός χώρος”, διότι είναι δύσκολο να μιλάμε πλέον για “χώρα”, αφού ειδοποιό γνώρισμα οιασδήποτε φυσιολογικής χώρας (κράτους, πολιτείας) αποτελεί η ύπαρξη διακριτών συνόρων που ορίζουν την επικράτειά της, τα οποία φυσιολογικώς φυλάσσονται από ένοπλες δυνάμεις (στρατό, συνοριοφυλακή). Όμως στο ελληνώνυμο κατ’  ευφημισμόν “κράτος” σύνορα φαίνεται πλέον ότι de facto δεν υφίστανται, αφού συνεχώς και αδιακόπως εισέρχονται ανεμπόδιστα αναρίθμητοι τριτοκοσμικοί έποικοι παραβιάζοντάς τα. Όλοι αυτοί οι κατ’ ουσίαν εισβολείς, άμα τη αφίξει τους, προσδιορίζονται, αδιακρίτως και γενικευτικώς, με τον ψευδή και ανυπόστατο χαρακτηρισμό “πρόσφυγες”, εξασφαλίζοντες ούτω εν συνεχεία σκανδαλώδεις παροχές και προνόμια, τα οποία ο μέσος Έλληνας πολίτης δεν μπορεί ούτε να φαντασθεί, όπως: δωρεάν στέγαση, δωρεάν σίτιση, δωρεάν υγειονομική περίθαλψη και νοσηλεία στα κρατικά νοσοκομεία και, επί πλέον, χρηματικό επίδομα που ανέρχεται σε 600 € κατ’ άτομο (!), ήτοι ποσό μεγαλύτερο από έναν συνήθη μισθό ιδιωτικού τομέως σε συνθήκες ελαστικού ωραρίου δουλοπαροικίας, που αναζητούν οι πληττόμενοι από την κρίση Έλληνες – ποσόν επίσης μεγαλύτερο του ολιγομήνου επιδόματος ανεργίας των μυριάδων Ελλήνων απολυμένων, και όλα αυτά σε μία χώρα που μαστίζεται από τεράστια ποσοστά ανεργίας και υποαπασχολήσεως!

Δυστυχώς οι Έλληνες μοιάζει να μη αντιλαμβάνονται το μέγεθος όχι μόνο της εις βάρος τους κοροϊδίας και της αρνητικής διακρίσεως αλλά πολύ περισσότερο μοιάζει να μην αντιλαμβάνονται το μέγεθος της απειλής από την εν εξελίξει διαδικασία εθνολογικής αλλοιώσεως, αποτελέσματος της δημογραφικής καταρρεύσεως των γηγενών και της συγχρόνου συνδυασμένης ταχείας αντικαταταστάσεως του εντοπίου πληθυσμού, που ραγδαίως φθίνει, από το πλεόνασμα του εισαγομένου – διά της λαθρομεταναστεύσεως (που έχει βαπτιστεί σε “πολιτικώς ορθή” ορολογία: “προσφυγική κρίση”) – εκρηκτικού υπερπληθυσμού της ισλαμικής Κεντρικής Ασίας (κυρίως Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές), της αραβοισλαμικής Μέσης Ανατολής (Ιράκ, Συρία) και Βορείου Αφρικής (Μαρόκο, Αλγερία, Λιβύη, κλπ) καθώς πλέον και της υποσαχαρίου Αφρικής!

Είναι βέβαιον ότι οι Έλληνες δεν αντιλαμβάνται το μέγεθος της απειλής, της ζωτικής υπαρξιακής απειλής που τους περιζώνει, διότι, παρά την κάποια χλιαρή δυσφορία, την εκφραζόμενη κυρίως σε ιδιωτικές συζητήσεις αλλά σχεδόν ποτέ ανοιχτά (από τον φόβο ίσως της αποδιαπομπεύσεως και του διασυρμού που ελλοχεύει για όποιον εκφράσει αντιμεταναστευτικές απόψεις καθώς, σε τέτοιες περιπτώσεις, εισπράττει σχεδόν αυτομάτως τον κοινωνικώς στιγματιστικό, τεχνητώς φορτισμένο με την μεγίστη αρνητικότητα, χαρακτηρισμό του “ρατσιστού”), η οποία σχετίζεται με την βίωση των παρενεργειών του τριτοκοσμικού εποικισμού σε επίπεδο κυρίως της αισθήσεως ανασφαλείας (που συνδέεται αμέσως με την αλλοδαπή εγκληματικότητα που έχει εκτιναχθεί σε αύλληπτα ύψη), δεν προκύπτει εν τούτοις η έκφραση κάποιας συλλογικής αντιδράσεως ή διαμαρτυρίας, σε δημόσιο επίπεδο, όπως συνέβη, επί παραδείγματι, με τις μαζικές διαμαρτυρίες εναντίον της προδοσίας των Πρεσπών, η οποία, παρά το ιστορικό άγος και το βαρύτατο εθνικό τραύμα και την ταπείνωση, από απόψεως καταβαραθρώσεως της εθνικής τιμής και υπερηφάνειας και των δυνητικών μελλοντικών γεωπολιτικών κινδύνων που συνιστά, θα τολμούσαμε να πούμε ότι ωχριά μπροστά στο φάσμα της ολικής εθνο-βιολογικής εξαλείψεως που συνιστά η, διά του μαζικού εποικισμού αλλοφύλων, πληθυσμιακή μεταβολή που επέρχεται στον ελλαδικό χώρο!

Προκειμένου να επισημάνουμε την επιτακτικότητα των ανωτέρω διαπιστώσεων, παραθέτουμε εν συνεχεία τα εξής τεκμήρια, τα προερχόμενα από σταχυολόγηση προσφάτων δημοσιευμάτων του αστικού τύπου που, παρά την σημαντικότητα των πληροφοριών που κρύβουν, συνήθως εκφεύγουν της προσοχής των περισσοτέρων αναγνωστών, εντός του κυκεώνος της καθημερινής επικαιρότητος που, βρίθοντας ανουσίων πληροφοριών κάθε λογής, καθιστά δυσχερή τον εντοπισμό των πιο σημαντικών εξ αυτών.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα που επιγράφεται: “«Έκρηξη» στις αφίξεις μεταναστών μέσω Έβρου: Σε ένα χρόνο αυξήθηκαν κατά 170%!”

(https://www.protothema.gr/greece/article/886085/ekrixi-stis-afixeis-metanaston-meso-evrou-se-ena-hrono-auxithikan-kata-170/ ), το 2018  ο αριθμός των παρανόμως εισελθόντων μεταναστών εκτοξεύτηκε σε σύγκριση με το 2017, τόσο μέσω των χερσαίων συνόρων στον Έβρο όσο και μέσω των θαλασσίων συνόρων στο ανατολικό Αιγαίο. Παρατίθενται αριθμητικά στοιχεία (από απάντηση σε επίσημη ερώτηση που κατετέθη στην Βουλή), όπου αναλυτικά εκτίθενται και τα σημεία καταγραφής της εισόδου των μεταναστών καθώς και οι εθνικότητες αυτών. Σημειώνουμε στο σημείο αυτό ότι η κατάσταση όπως είναι βέβαιο έχει επιδεινωθεί πολύ περισσότερο, ιδίως όσον αφορά τις διελεύσεις μέσω του Έβρου. Σημειώνουμε επίσης ότι οι αριθμοί που παρατίθενται αφορούν μόνον τους επισήμως καταγεγραμμένους λαθροεισβολείς (οι οποίοι συλλαμβάνονται, καταγράφονται και …αφήνονται ελεύθεροι για να παραληφθούν εν συνεχεία από τις εθνοκτόνες Μ.Κ.Ο. για περαιτέρω φροντίδα και διασπορά στις άπειρες πλέον  “δομές φιλοξενείας”, μισθωμένες οικείες, ξενοδοχεία, ξενώνες και λοιπά καταλύματα που ξεφυτρώνουν ως μανιτάρια σε κάθε πόλη και κωμόπολη της Ελλάδος!) διότι πολλαπλάσιος είναι, μετά βεβαιότητος, ο αριθμός όσων δεν συλλαμβάνονται, οπότε και δεν δεν καταγράφονται… για την ύπαρξη των οποίων όμως  έχουμε εμμέσως κάποια εικόνα με βάση τα άπειρα τυχαία συμβάντα (συνήθως τροχαία ατυχήματα επί της Εγνατίας οδού) μετά από καταδίωξη οχημάτων λαθρομεταφοράς εποίκων.  Αλλεπάλληλα παρόμοια περιστατικά αποκαλύπτουν, δειγματοληπτικώς, την συνεχή, καθημερινή, διέλυση ομάδων λαθρομεταναστών από τα διάτρητα σύνορα προς τα μεγάλα αστικά κέντρα (ενδεικτικό πρόσφατο συμβάν που είναι ένα μόνο από τα πάμπολλα ανάλογα: https://www.protothema.gr/greece/article/886701/rodopi-diakinites-pidisan-en-kinisei-apo-ih-gemato-metanastes/ ).

Το γεγονός ότι έχουν πολλαπλασιαστεί οι διελεύσεις των λαθροεποίκων μέσω του Έβρου δεν σημαίνει ότι έχουν μειωθεί οι αντίστοιχες μέσω των νήσων του ανατολικού Αιγαίου. Καθημερινώς βλέπουν το φως δημοσιεύματα όπως το ακόλουθο πρόσφατο, το οποίο αναφέρεται στον εντοπισμό, από το Λιμενικό Σώμα, βορείως των Οινουσσών, μίας μηχανοκινήτου λέμβου με 28 μετανάστες, τους οποίους και …διέσωσε (https://www.protothema.gr/greece/article/887064/hios-edopistikan-kai-diasothikan-27-metanastes-sunelifthi-ena-atomo/ ). Αυτό το “διέσωσε” το λέει συνήθως το ίδιο το Λιμενικό Σώμα, θέλοντας να διαφημίσει την …αποτελεσματικότητά του, καθώς έχει καταλήξει μέσον και υπηρεσία ασφαλούς μεταφοράς των ισλαμιστών λαθροεισβολέων στα ενδότερα της χώρας, αντί να πράξει το απορρέον από τον αντικειμενικό σκοπό της υπάρξεώς του, ως σώματος ασφαλείας, καθήκον του, ήτοι, την φρούρηση των θαλασσίων συνόρων και την αποτροπή της λαθροδιελεύσεως! Πρόκειται για απόλυτο θέατρο του παραλόγου, για πλήρη σύγχυση και αντιστροφή εννοιών, σε μία χώρα η στάση της οποίας επί του ζητήματος της λαθροεισβολής συνιστά τραγέλαφο μοναδικό ίσως στην παγκόσμιο ιστορία! Αξίζει, για του λόγου το αληθές, να ρίξει κανείς μία ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία “νέα” ( http://hcg.gr/news ) για να διαπιστώσει μέσω των καθημερινών δελτίων τύπου “διασώσεων” και συλλήψεων αλλοδαπών, το μέγεθος της τρέλας. Κάθε μέρα, κυριολεκτικώς, κομπάζει το λιμενικό για παρόμοιες “διασώσεις”, διαφημίζοντας κατ’  ουσίαν την απόλυτη ακύρωση ή μάλλον την αντιστροφή του φυσιολογικού του ρόλου!!! Φρίκη!

Ας έρθουμε τώρα σε μία άλλη σημαντική πτυχή του ζητήματος. Τα κέντρα των μεγάλων Ελληνικών πόλεων, ιδίως δε η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν κατακλυστεί από νεαρούς βορειοαφρικανούς, μεσανατολίτες και κεντροασιάτες, ηλικίας 17-25 ετών, αποκλειστικώς άνδρες (πολλοί εκ των οποίων διενεργούν μάλιστα εμπόριο ναρκωτικών), ήτοι, βάσει της ηλικίας τους:  στρατιώτες! Γνωρίζετε πώς αποκαλούνται αυτοί οι νέοι Σαρακηνοί, οι (δυνάμει) στρατιώτες (του Ισλάμ, βεβαίως, αφού άπαντες είναι μουσουλμάνοι) με βάση την “πολιτικώς ορθή ορολογία”; Αποκαλούνται “ασυνόδευτα προσφυγόπουλα”. Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατα στοιχεία – επίσημα στοιχεία, άρα υπο-εκτιμημένα ως προς τους συνολικούς αριθμούς, αλλά άκρως αποκαλυπτικά ως προς τα επιμέρους ποσοστά κατανομής – το 92% των “ασυνόδευτων προσφυγόπουλων” που αιτήθηκαν ασύλου στην Ελλάδα ήταν αγόρια! https://www.protothema.gr/greece/article/885797/prosfugiko-pano-apo-2600-asunodeuta-prosfugopoula-zitisan-asulo-stin-ellada-to-2018/ Αλήθεια, όλοι γνωρίζουμε, η κοινή λογική το υπαγορεύει άλλωστε, ότι εκεί όπου υπάρχουν πόλεμοι και ταραχές, το πιο ευάλωτο τμήμα του πληθυσμού είναι τα κορίτσια. Να όμως που, στην περίπτωσή μας, τα “προσφυγόπουλα” είναι αποκλειστικώς αγόρια! Αυτό και μόνο αποκαλύπτει την τεράστια απάτη των δήθεν “προσφυγόπουλων” που στην πραγματικότητα είναι οι ανιχνευτές των κοινοτήτων και των πολυμελών οικογενειών των μουσουλμανικών χωρών από τις οποίες προέρχονται, που στέλνονται επί τούτου (με την αμέριστη αρωγή και οικονομική στήριξη των εθνοκτόνων Μ.Κ.Ο. του “ψυχοπονιάρη” G. Sorros) για να συμπαρασύρουν εν συνεχεία και άλλα μέλη των οικογενειών και των χωριών τους. Λειτουργούν δηλαδή ως Δούρειοι Ίπποι για την είσοδο των αλλοφύλων του Ισλάμ στην Ευρώπη. Και είναι προφανές ότι πρώτα στέλνονται τα πιο σκληραγωγημένα αγόρια. Το εξηλιθιωμένο βεβαίως “πόπολο” και οι χαζοχαρούμενες αλληλλέγγυες φοιτητριούλες που σπεύδουν να προσφέρουν έργο στις Μ.Κ.Ο., επιμένουν, παρ’ όλα αυτά, να βαυκαλίζονται με την αυταπάτη ότι πρόκειται για “καημένα προσφυγόπουλα που έρχονται στην Ευρώπη για να βρουν καταφύγιο, κυνηγημένα καθώς είναι, υποτίθεται, από τον πόλεμο”. Έλα όμως που το παραμύθι δεν καταρρίπτεται μόνο από το αρσενικό φύλο των “προσφυγόπουλων”. Τα ίδια επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι από την (έως πρότινος εμπόλεμη Συρία προέρχονται λιγότερα από το 14% των “προσφυγόπουλων” που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα. Πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι το υπόλοιπο 86% προέρχεται από μη εμπόλεμες χώρες (π.χ. άνω του 30% προέρχεται από το, κάθε άλλο παρά εμπόλεμο, Πακιστάν). Το σόι “προσφυγόπουλα” είναι λοιπόν αυτά, τα οποία, πάλι σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, αυξάνονται κάθε χρόνο; Αδυσώπητα τα ερωτήματα!

Αφήνουμε τελευταία την συγκλονιστικότερη ίσως είδηση όλων. Έχουν περάσει αρκετές μέρες και πιθανώς να έχει ήδη ξεχαστεί ακόμα και από όσους τυχόν την αντελήφθησαν. Ο αχαρακτήριστος “υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής” (ο σοβαροφανής Βίτσας – ναι, εκείνος που έγλυφε το τσούρμο των Πακιστανών μεταναστών που ήταν συγκεντρωμένοι σε συνέδριο στην Αθήνα, δίδοντάς τους υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις για νέες αθρόες χορηγήσεις ιθαγενείας, με απλούστευση των διαδικασιών (!!!) – εκλογές πλησιάζουν και ο Σύριζα χρειάζεται ψηφοφόρους…) οργάνωνε και επέβλεπε την μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών από την Σάμο προς την ενδοχώρα με την χρήση αρματαγωγών του Πολεμικού Ναυτικού, σε ομάδες των 500 ατόμων! Είναι που είχε – υποτίθεται – υπογραφεί η περίφημη συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας για το μεταναστευτικό, σύμφωνα με την οποία θα απαγορευόταν τάχα αυστηρώς η μεταφορά μεταναστών από τα camp των νησιών του ανατολικού Αιγαίου στην ενδοχώρα, ώστε γρήγορα να εξετάζεται επί τόπου το δικαίωμα ή μη χορηγήσεως ασύλου, ώστε όσοι δικαιούνται να προωθούνται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, βάσει συμφωνημένων ποσοστών, και οι υπόλοιποι να επαναπροωθούνται στην Τουρκία, η οποία λάμβανε (και λαμβάνει) έναντι τούτου σημαντικά οικονομικά ανταλλάγματα. Ο προηγούμενος μάλιστα “υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής” (ο αλήστου μνήμης εθνικός καταστροφέας Μουζάλας) όλοι θυμούνται πόσο έντονα επέμενε στο ότι αν μεταφερθούν μετανάστες από τα camp των νησιών στην ενδοχώρα, έστω και λίγοι, τότε παραβιάζεται η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας και αυτομάτως αυτή καταρρέει με κίνδυνο να πλημμυρίσουμε εκ νέου με νέες μαζικές προωθήσεις από την Τουρκία. Αλήθεια, τι συνέβη, εν τω μεταξύ; Άλλαξε κάτι;

Άκρως ανατριχιαστικό είναι το βίντεο με τις δηλώσεις του Βίτσα από το χώρο του λιμένος στο Βαθύ της Σάμου, εν όσω επέβλεπε την επιβίβαση των λαθροεποίκων στα αρματαγωγά που τους μετέφεραν στην ηπειρωτική Ελλάδα. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/765313_se-empolemi-katastasi-i-samos-me-armatagoga-metaferontai

Προσέξτε ειδικότερα τι λέει στο βίντεο, ιδίως στα τελευταία λεπτά του, γύρω στο 7ο λεπτό και μετά, αποκαλύπτοντας εμμέσως τις διαμαρτυρίες για την εν γένει κατάσταση και για τις προθέσεις κατασκευής και νέου camp στην Σάμο τις οποίες εισέπραξε από διάφορους τοπικούς παράγοντες και κυρίως το σημείο όπου ανερυθρίαστα αποκαλύπτει τις προθέσεις της εγκληματικής κυβερήσεως στην οποία μετέχει, επιμένοντας ότι προτεραιότητα γι’  αυτόν έχει να είναι παραμείνουν ανοιχτά τα σύνορα (!) και απλώς να υπάρξει δίκαιος καταμερισμός του βάρους  στην Ευρώπη με προφύλαξη των δικαιωμάτων των μεταναστών (!) https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=syaqQFFAtAw