Συνελλήφθη ο επικεφαλής διακεκριμένης Ταλμουδικής ακαδημίας που προέτρεπε σε δολοφονίες μη Εβραίων

Ο επικεφαλής μιας διακεκριμένης Ταλμουδικής ακαδημίας στον οικισμό Εβραίων εποίκων Yitzhar στην Δυτική Όχθη, συνελήφθη την Δευτέρα, καθώς έγραψε βιβλίο το οποίο καλούσε σε αντικατάσταση της κυβερνήσεως με θρησκευτική μοναρχία. Το βιβλίο επίσης προέτρεπε ανοιχτά σε δολοφονίες των μη Εβραίων.Ο ραββίνος Yitzhak Shapira είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Η Τορά του Βασιλιά» (“The King’s Torah”), στο οποίο αναφέρει ότι σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο, η δολοφονία των μη Εβραίων είναι νόμιμη. Το βιβλίο διαφημίζονταν σε Εβραϊκή εφημερίδα και έχει δημουργήσει δημόσια αναταραχή στο Ισραήλ. Ο Shapira είχε συλληφθεί και τον  περασμένο Ιανουάριο, με την κατηγορία της συμμετοχής σε εμπρησμό ενός παλαιστινιακού τζαμιού στο χωριό Yasuf, αλλά στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Από την πλευρά του, ο Shapira, αναφέρει  ότι η έκδοσή του βιβλίου του είναι πλήρως στηριγμένη στην Τορά και το Ταλμούδ. Ήδη δεκάδες ραββίνοι αλλά και μέλη του κοινοβουλίου του Ισραήλ διαμαρτύρονται για την σύλληψή του.

“Επιτρέπεται να σκοτώσεις τους δίκαιους μεταξύ των εθνών, ακόμη και αν δεν είναι υπεύθυνοι για μία κατάσταση που εγκυμονεί συνεχώς κινδύνους”, έγραψε, προσθέτοντας: “Αν σκοτώσουμε έναν μη Ιουδαίο ο οποίος έχει αμαρτήσει ή έχει παραβιάσει μία από τις επτά εντολές – επειδή νοιαζόμαστε για τις εντολές – δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτήν την δολοφονία”.

Παρακάτω δείτε ένα βίντεο με ένα άλλο ραββίνο, τον Manis Friedman να λέει:

“Ο μόνος τρόπος για να διεξάγουμε ένα ηθικό πόλεμο, είναι ο Ιουδαϊκός τρόπος: Καταστρέψτε τις ιερές τους πόλεις. Σκοτώστε άνδρες, γυναίκες και παιδιά και τα ζώα τους.

Όμως οι ιδέες για θανάτωση των μη Εβραίων, δεν υπάρχουν μόνο στην Τορά και στο Ταλμούδ.. Στην επίσημη μετάφραση από την “Αποστολική διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος” με υπογραφή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εβραϊκών θρησκευτικών κειμένων που εκδίδονται στην Ελλάδα με τον τίτλο “Παλαιά Διαθήκη”, διαβάζουμε στις “προφητείες Ιερεμίου” το πως ο θεός Γιαχβέ αφανίζει όλους τους αλλοφύλλους με προεξέχουσα την Γάζα…

Ἐπὶ τοὺς ἀλλοφύλους.
Τάδε λέγει Κύριος· ἰδοὺ ὕδατα ἀναβαίνει ἀπὸ βοῤῥᾶ καὶ ἔσται εἰς χειμάῤῥουν κατακλύζοντα καὶ κατακλύσει γῆν καὶ τὸ πλήρωμα αὐτῆς, πόλιν καὶ τοὺς κατοικοῦντας ἐν αὐτῇ· καὶ κεκράξονται οἱ ἄνθρωποι, καὶ ἀλαλάξουσιν ἅπαντες οἱ κατοικοῦντες τὴν γῆν.ἀπὸ φωνῆς ὁρμῆς αὐτοῦ, ἀπὸ τῶν ὁπλῶν τῶν ποδῶν αὐτοῦ καὶ ἀπὸ σεισμοῦ τῶν ἁρμάτων αὐτοῦ, ἤχου τροχῶν αὐτοῦ οὐκ ἐπέστρεψαν πατέρες ἐφ᾿ υἱοὺς αὐτῶν ἀπὸ ἐκλύσεως χειρῶν αὐτῶν ἀπὸ φωνῆς ὁρμῆς αὐτοῦ, ἀπὸ τῶν ὁπλῶν τῶν ποδῶν αὐτοῦ καὶ ἀπὸ σεισμοῦ τῶν ἁρμάτων αὐτοῦ, ἤχου τροχῶν αὐτοῦ οὐκ ἐπέστρεψαν πατέρες ἐφ᾿ υἱοὺς αὐτῶν ἀπὸ ἐκλύσεως χειρῶν αὐτῶν ἥκει φαλάκρωμα ἐπὶ Γάζαν…

Η είδησις υπάρχει εδώ