Νέοι “εὐρωπαῖοι”, νέα ἤθη: Σομαλὸς μετανάστης μεταμφιέζεται σὲ νοσοκόμο κι ἐπιτίθεται γιὰ νὰ βιάσῃ ἑτοιμόγεννη σὲ Μαιευτήριο!!! /Μigrant somalien, Rome: déguisé en infirmier, il s’apprêtait à violer une femme venue pour accoucher!

Πολύ λογικό ίσως για τον Σομαλό και την κουλτούρα του, το να προσπαθήσει να βιάσει μίαν ανήμπορη ετοιμόγεννη 43χρονη γυναίκα  σε κλινική όπου μετέβη για να γεννήσει! Έτσι λοιπόν στο νοσοκομεία Sant’ Eugenio στην Ρώμη ο … ευγενής αυτός ανθρωπίδης (ο οποίος σημειωτέον είχε κάρτα διαμονής στην Ιταλία και ήδη ευρίσκεται στην χώρα εδώ και πέντε χρόνια…), αφού έκλεψε την υπηρεσιακή περιβολή, μεταμφιεσμένος σε νοσοκόμο μπήκε σε χώρο της μαιευτικής κλινικής, όπου και επεχείρησε να βιάσει μία γυναίκα η οποία ήταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση! Αφού της επετέθη και της έσχισε τα ρούχα, επεχείρησε να την βιάσει παρά την κατάστασή της, καθώς ουσιαστικώς ευρίσκετο στην διαδικασία του τοκετού, και ενώ η ίδια ουρλιάζοντας καλούσε για βοήθεια, συνειδητοποιώντας λοιπόν πως δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει το άρρωστο σχέδιό του, τελικώς … ηρκέσθη στο να αυνανισθεί ενώπιον όλων. Και όλα αυτά το βράδυ της πρωτοχρονιάς!

Πραγματικά είναι οδυνηρό να διαβάζει κανείς τέτοιες και τόσες άλλες αμέτρητες πια παρόμοιες ανήκουστες ιστορίες, πόσο δε μάλλον στην καρδιά της Ευρώπης!

Δύστυχε λευκέ άνθρωπε, γιατί άραγε να αξίζεις όλα αυτά τα (ανήκουστα) δεινά; 

Ξύπνα επί τέλους και διαολόστειλε όλους αυτούς τους υπανθρώπους που ταπεινώνουν, απειλούν και προσβάλλουν κατά τον πλέον υποκτηνώδη τρόπο τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας, μαζί με όλους τους προαγωγούς και τους συνηγόρους τους!

 

 

https://francais.rt.com/international/46988-rome-migrant-enfile-blouse-entre-salle-accouchement-tente-violer-femme