ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ.

Ένας μεγάλος άνδρας του 20ου αιώνος είχε προφητικά προβλέψει ότι παρά την νίκη του εβραϊσμού στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, η αντιπάθεια των λαών εναντίον του εβραϊσμού δεν πρόκειται ποτέ να κοπάσει απλούστατα επειδή οι ίδιοι οι Εβραίοι, με περισσή αλαζονεία και με το θράσος που παραδοσιακά τους χαρακτηρίζει θα φροντίζουν συνεχώς να τον αναζωπυρώνουν με τις δικές τους προκλητικές ενέργειες.

Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα που μπορούν να συναχθούν μετά το πρόσφατο συμβάν της ιταμής εισβολής Ισραηλινών στρατιωτών στα πλοία της διεθνούς νηοπομπής που μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης και ανθρωπιστική βοήθεια στους αποκλεισμένους Παλαιστινίους της λωρίδας της Γάζας;

Α) Οι εβραίοι αισθάνονται πανίσχυροι. Αδιαφορούν παντελώς για την κριτική ή τις πιέσεις της διεθνούς κοινότητος, προτάσσοντας έναντι οιουδήποτε τιμήματος ό,τι αντιλαμβάνονται ως εθνικό τους συμφέρον. Δεν καταλαβαίνουν τίποτε.

Β) Το εβραϊκό κράτος γράφει «στα παλιά του τα παπούτσια» κάθε έννοια διεθνούς δικαίου. Πραγματοποίησε προληπτική στρατιωτική επίθεση σε πολιτικά πλοία εβρισκόμενα σε διεθνή χωρικά ύδατα!

Γ) Οι Η.Π.Α. εξακολουθούν να στηρίζουν το εβραϊκό κράτος και να δικαιολογούν κάθε του ενέργεια, όσο παράνομη, προκλητική ή βάρβαρη μπορεί να είναι. Παρά τη διεθνή κατακραυγή οι ΗΠΑ ακολουθούν τη συνήθη τακτική καλύψεως του Ισραήλ, «κάνοντας τους αμερικάνους»… (είναι οι ίδιοι οι αμερικανοί που έσυραν τους Σέρβους και Σερβοβόσνιους ηγέτες στο διεθνές δικαστήριο και φρόντισαν να απαγχονίσουν τον Σαντάμ Χουσεϊν και τους επιτελείς του…)

Δ) Το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ αρκέστηκε σε μια χλιαρή καταδίκη του γεγονότος χωρίς να κατονομάσει καν το Ισραήλ.

Ε) Αμέσως μετά το συμβάν ενεργοποιήθηκε παγκοσμίως ένας μελετημένος εβραϊκός προπαγανδιστικός μηχανισμός φροντίζοντας να παρουσιάσει το γεγονός ως νόμιμη αυτοάμυνα των Ισραηλινών στρατιωτών που εδέχθησαν τάχα επίθεση (ενώ οι ίδιοι οι Ισραηλινοί στρατιώτες πραγματοποίησαν ρεσάλτο στα πλοία), παρουσιάζοντας επίσης την εναντίον του κράτους του Ισραήλ παγκόσμια κατακραυγή ως σημάδι διεθνούς αντιεβραϊκής συνομωσίας!

ΣΤ) Λόγω του συμβάντος έγινε ευρύτερα γνωστό το ότι διεξήγετο Ελληνοισραηλινή αεροναυτική στρατιωτική άσκηση. Και δεν είναι η πρώτη.

Να θυμίσουμε ότι δεκάδες πολίτες -κυρίως ευρωπαϊκών χωρών- συνελήφθησαν και κρατούνται σε Ισραηλινές φυλακές. Αδιευκρίνιστος είναι ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών. Πολλοί Έλληνες μεταξύ των συλληφθέντων. Άλλοι απελαύνονται, άλλοι εξακολουθούν να κρατούνται.

Θα επανέλθουμε αφού παρακολουθήσουμε τα νεότερα.