ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Διὰ στόματος Μουζαλα(χ) ἀποκαλύπτεται ὅτι οἱ αφροασιάτες λαθρέποικοι θὰ μεταφέρονται σὲ σπίτια, θὰ χρηματοδοτοῦνται, θὰ ἐκπαιδεύονται καὶ θὰ ἐξασφαλίζουν ἐργασία!!!

Περιγράψαμε στην αμέσως προηγουμένη αναφορά μας τις λίαν επικίνδυνες μεθοδεύσεις της εθνοδιαλυτικής σπείρας των νεομπολσεβίκων εξουσιαστών της Πατρίδος μας, οι οποίοι έχουν βάλει  στο στόχαστρό τους την Παιδεία και ιδιαιτέρως το μάθημα της Ιστορίας, από τα σχολικά προγράμματα σπουδών του οποίου σχεδιάζουν να απαλείψουν διαβολικώς κάθε φυσικό εθνικό προσανατολισμό, προωθώντας μία νέου ύφους και χαρακτήρος “Ιστορία”,  την οποία ανοικτά προσδιορίζουν ως «πολυπολιτισμική» (βλέπε εθνοαποδομητική).

Παραλλήλως όμως με την προσπάθεια επιβολής στην ελληνική κοινωνία (διά της κρατικής μάλιστα εκπαιδεύσεως) του σαθρού ιδεολογήματος της «πολυπολιτισμικότητας», φροντίζουν και για την υλοποίηση του ετέρου σκέλους του ολεθρίου σχεδίου τους, που αποσκοπεί στην  ταχεία μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας σε ένα πολυφυλετικό-πολυεθνοτικό σύμφυρμα, επί του οποίου το ιδεολόγημα του «πολυπολιτισμού» θα βρίσκει μοιραίως έδαφος. Διότι τι είδους «πολιπολιτισμική αγωγή»  θα ήτο τελικώς δυνατόν να επιβληθεί  σ᾿ έναν λαό, εάν αυτός παρέμενε εθνοφυλετικώς καθαρός και ομοιογενής και πολιτισμικώς παραδοσιακός, αμιγής και ρωμαλέος;  Φροντίζουν λοιπόν για την ταχύρρυθμη αποσύνθεση του ελληνικού πληθυσμού διά της νοθεύσεώς του με αλλοφύλους πληθυσμούς, πράγμα που συντελείται διά της συνεχιζομένης εισαγωγής αφροασιατών λαθροεποίκων, που λίαν συντόμως θα φροντίσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να μονιμοποιήσουν, εν συνεχεία να νομιμοποιήσουν και τέλος  να «ενσωματώσουν» στην ελληνική κοινωνία, κατ’ ουσίαν αφελληνίζοντάς την ολοσχερώς και αμετακλήτως…

Δεν πρόκειται καθόλου για κινδυνολογικά σενάρια και υπερβολές, διότι οι άθλιοι αυτοί ολετήρες του Ελληνισμού διακηρύσσουν τις προθέσεις τους όλως απροκαλύπτως! Δυστυχώς όμως οι νοοτροπίες της νωθρότητος, του ραγιαδισμού αλλά και του γενιτσαρισμού, που έχουν προ πολλού εισχωρήσει στο κοινωνικό σώμα, έχουν διαβρώσει σε τέτοιο βαθμό τους συγχρόνους  Έλληνες,  ώστε οι περισσότεροι ν᾿ αδυνατούν να αντιληφθούν το μέγεθος της απειλής!

Μεταφέρουμε ένα τελευταίο σχετικό κρούσμα του ανεκδιηγήτου «υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής», Μουζ-αλα-χ.  Μιλώντας λοιπόν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και  ερωτηθείς για τις ενέργειες που γίνονται στον τομέα της «ένταξης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία», δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής συγκλονιστικά:

[…] «Εδώ και τέσσερις μήνες προχωράμε στο νέο μας σχεδιασμό, ο οποίος έχει δύο ποιοτικά χαρακτηριστικά, που προκαλούν τεράστιες αλλαγές και διευκολύνουν την ένταξη. Το ένα είναι ότι σταματάμε το συσσίτιο και δίνουμε στους ανθρώπους μετρητά και το δεύτερο ότι περνάμε από τα καμπ στα διαμερίσματα» […]

«Έχουμε δύο βασικούς στόχους, οι οποίοι θέλουμε να γίνουν μαζικά και είμαστε σε συνεννόηση με τα υπουργεία Παιδείας, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Υγείας. Ο πρώτος είναι να μάθουν ελληνικά, αγγλικά, δικαιώματα και υποχρεώσεις. Ετοιμάζουμε ένα τεράστιο πρόγραμμα με το υπουργείο Παιδείας. Ο δεύτερος είναι η εργασία. Στρεφόμαστε με σκέψεις προς τη γεωργία, σκοπεύουμε να κάνουμε μία καταγραφή μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου των δεξιοτήτων όλων των μεταναστών, ώστε να δούμε τι θα κάνουμε. Θα αξιοποιήσουμε και τους κοινωνικούς φορείς. Είμαστε σε επαφή με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ελλάδας και σκοπεύουμε τον Σεπτέμβριο να αρχίσουμε συνεργασία με ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΣΕΕ, συνδικάτα, Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων, βιοτέχνες, ώστε να προκύψουν προγράμματα που θα πρέπει να παράγουν αποτέλεσμα για χιλιάδες ανθρώπους. Είναι δύσκολο» […]

http://www.huffingtonpost.gr/2017/07/30/eidhseis-metanasteytiko-mouzalas-stamatame-syssitio-stous-prosfyges-dinoume-metrhta_n_17631314.html#

http://www.protothema.gr/greece/article/701501/mouzalas-stamatame-ta-sussitia-kai-tha-dinoume-metrita-stous-metanastes/

Ομολογεί λοιπόν ο Μουζαλάχ χωρίς περιστροφές ότι σχέδιο των Συριζαν(θ)ελ εθνοπροδοτών είναι όλους αυτούς τους τριτοκοσμικούς ισλαμιστές εποίκους της Πατρίδος μας να τους παράσχουν και κατοικία και χρήματα και εργασία, ώστε να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα! Παράλληλα «κλείνει και το μάτι» και στον διαβρωμένο από την φιλοχρηματία και τον ατομικισμό μέσο νεοέλληνα κοπρίτη, ο οποίος, αδιαφορώντας για το μέλλον των παιδιών του, βολεύεται με το χρήμα που, σε εποχή οικονομικής στενότητος και δυσπραγίας, ρέει από τις εθναποδομητικές υπηρεσίες της €.€. και από διάφορες ύποπτες (σιωνιστικών συμφερόντων) Μ.Κ.Ο. με σκοπό την «ένταξη των μεταναστών», είτε ενοικιάζοντας το ακίνητό του, είτε πωλώντας είδη και υπηρεσίες στους προστατευόμενους εποίκους.

Αυτή η κατάσταση δεν αποτελεί εικασία αλλά μίαν οδυνηρά πραγματικότητα, την οποίαν μας μεταφέρουν εκφράζοντας την αγωνία και την οργή τους Έλληνες, μάλιστα δε συμπατριώτες μας που ζουν σε ακριτικές περιοχές (π.χ. νησιά του Β.Α. Αιγαίου) και επικοινωνούν μαζί μας, οι οποίοι παρακολουθούν το οικτρό αυτό φαινόμενο, ήτοι την εξαγορά συνειδήσεων και το αισχρό βόλεμα με τις διάφορες μπίζνες που έχουν στηθεί προς «εξυπηρέτησιν» των (τῇ αρωγῇ των κρατικών υπηρεσιών και των ανεξελέγκτων σκοτεινών Μ.Κ.Ο.) αφικνουμένων λαθροεποίκων να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους!

Θυμηδία προκαλεί η δήλωση του Μουζάλα για την αντίθεσή του στις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη πολύπαθη Μόρια της Λέσβου ανέφερε τα εξής  ασύλληπτα: «είναι σαφές ότι είμαστε αντίθετοι στην αστυνομική βία χωρίς λόγο»  […] «Χρειάζεται και η καταστολή με απόλυτα νόμιμο τρόπο και χωρίς καταχρήσεις»

Όλα αυτά τα δηλώνει ανοικτά και ασύστολα καίτοι π.χ., προ ολίγων μόλις ημερών, αφρικανοί κανίβαλοι λαθρέποικοι για πολλοστή φορά είχαν επιδοθεί σε λεηλασίες και καταστροφές ασυλλήπτων διαστάσεων!

http://www.protothema.gr/greece/article/695959/moria-lesvou-ektetamenes-zimies-ston-kataulismo-apo-ta-epeisodia/