Ἡ μέριμνα περὶ “προστασίας τῶν ζωικῶν εἰδῶν” – ἀλλ᾿ ὅμως περὶ ἐξαφανίσεως (μεθοδευμένης Γενοκτονίας) τοῦ Λευκοῦ Ἀνθρώπου!!!

Όταν το δόγμα (και το χρήμα…) νικούν κατά κράτος την επιστήμη και την συνείδηση… 

Εν προκειμένῳ πρόκειται περί των επιβεβλημένων, μάλιστα δε διά σιδηράς ισχύος στον πανεπιστημιακό χώρο, γνωστών δογμάτων της πολιτικής ορθότητος, που πλέον υπέχουν θέσιν ριζοσπαστικού και θεοτύφλου θρησκευτικού δόγματος τύπου  Ταλιμπάν…

Ένα επίκαιρο παράδειγμα προσείλκυσε ειδικώς την προσοχή μας:

Το ΑΠΘ συντονίζει Πρόγραμμα για την εκπαίδευση και υποστήριξη προσφύγων/μεταναστών μέσω των δομών της Ανώτατης Εκπαίδευσης”:

http://www.auth.gr/it/node/24226

“Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Αν. Καθηγητής του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης”

Σύμφωνα με το βιογραφικό του σημείωμα (https://www.bio.auth.gr/v1/content/analytiko-viografiko-triantafyllidi-alexandroy), “Η έρευνα του εργαστηρίου εστιάζεται στην εφαρμογή των αρχών της πληθυσμιακής γενετικής στη διαχείριση και προστασία ζωικών πληθυσμών

Μάλλον η προστασία πληθυσμών θαλασσίων χελωνών ή τσιπούρας μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επιμελών μας βιολόγων, ενώ προκειμένου περί προστασίας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ανθρωπίνων πληθυσμών, ποικιλιών και ειδών ισχύει το αντίθετο ακριβώς ενδιαφέρον, καθώς αυτό επιβάλλεται ΑΝΩΘΕΝ εκ του προαναφερομένου ταλιμπανικού ορθοπολιτικού δόγματος!

Ο εν λόγω κύριος έχει προφανώς όλες τις προϋποθέσεις ακαδημαϊκής αναρριχήσεως στις … διαβόητες για το αξιοκρατικό τους  καθεστώς βαθμίδες των ελληνικών πανεπιστημίων, καθὼς η ενεργός επίδειξη ορθοπολιτικής νομιμοφροσύνης καὶ αγκυλώσεως δεν εκτιμάται μόνον και προκρίνεται κατά την ανάθεση σχετικών με την ορθοπολιτικότητα θέσεων, όπως η εν λόγῳ, που μάλιστα είχε ήδη από την 1η Νοεμβρίου 2016 δρομολογηθῆ (βλ. http://auth.gr/news/anouncements/22156), αλλά δυστυχώς και επί έργου και θέσεων καθαρώς επιστημονικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρος. Τα δεδομένα αυτά της “ακαδημαϊκής αναρριχήσεως” ο αναπληρωτής καθηγητής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης του Κωνσταντίνου κατέχει μάλιστα “οίκοθεν”, καθώς (όλως συμπτωματικώς, προς θεού, μη υποθέσετε τίποτε περί ευνοιοκρατίας ή νεποτισμού, η “αξιοκρατία” είναι δεδομένη – απλώς διαφέρουν οι διάφοροι ορισμοί της!) ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καθηγητής της αυτής έδρας του αυτού τμήματος!!! 

Ως γνωστόν στην θλιβερά Μπουζουκογραικυλία έχουν ήδη από μακρού παύσει να τηρούνται έστω και κάποια προσχήματα – εφ᾿ όλων των τομέων…

Να σημειώσουμε παρεμπιπτόντως και ότι το Βιολογικό τμήμα του ΑΠΘ τυγχάνει να αποτελεί κομβικό σημείο και ορμητήριο για τις αφηνιασμένες συμμορίες των ασυδότων φρουρών/ταλιμπάν του τραγελαφικού ορθοπολιτικού Καθεστώτος, ήτοι των ως “αντιεξουσιαστών” γνωστών χαϊδεμένων “παιδιών” του…  Το Βιολογικὸν ως … προπύργιο του “αντιρατσισμού” (!!!), αντι-βιολογικών  δογματικών εμμονών κ.λπ. αποτελεί βεβαίως σενάριο γκροτέσκας παρανοίας, αφού οι εν λόγῳ δογματικοί ευρίσκονται ακριβώς στον αντίποδα κάθε βιολογικής αλήθειας, αποτελώντας κι ενσωματώνοντας τον βδελυρό απόπατο των ειδών – εν δράσει π.χ. εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=DouJCVaokXg !!!

Ο πατέρας του λοιπόν κατέστη ευρύτερα γνωστός λόγῳ γενετικής μελέτης ελληνικών πληθυσμών και συγκρίσεώς τους με άλλες εθνότητες. Τα αποτελέσματα των ερευνών εκείνων είναι μεν πολύ ενδιαφέροντα, όμως η βεβιασμένη τους ΘΛΙΒΕΡΗ “ερμηνεία” από τον κ. καθηγητή, του οποίου καναδυό σχετικές διαλέξεις (σε προβληματικά ελληνικά, ομολογούμε!) είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, καθοδηγεί δυστυχώς προς ΠΡΟΕΞΗΓΜΕΝΑ παραπλανητικά συμπεράσματα!

Μεταξύ άλλων τον ακούσαμε να ανακοινώνει στους ατυχείς του ακροατάς πως … “η περί ινδοευρωπαϊκής ομογλωσσίας θεωρία έχει πλέον απορριφθή από τους γλωσσολόγους”!!! Διερωτόμεθα από που αντλεί την σχετική του ενημέρωση ο γηραιός καθηγητής – μήπως άρα γε παρακολουθώντας εκπομπές του Λιακόπουλου και του Βελόπουλου από τα τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης που οι δύο αυτοί πρωτοκλασσάτοι ελλαδεμποράκοι ξεκίνησαν την λαμπρή τους πορεία;

Είμαστε αφ᾿ ετέρου εις θέσιν να γνωρίζουμε ότι τις έρευνές του τις διεξήγαγε όταν είχε στο επιτελείο του κάποιον καλό γνώστη των μαθηματικών μεθόδων που απαιτούνται, έστω κι αν κυρίως ο ίδιος έλαβε την όποιαν αίγλη… Βεβαίως όταν κανείς πάσχει από ανεπάρκεια κατανοήσεως και ορθής συμπερασματολογίας εξ αποτελεσμάτων του κλάδου του ή και των ίδιων του στατιστικών δεδομένων, μπορεί πράγματι και νάναι παρήγορο αν τουλάχιστον επιδεικνύει δεξιότητες και σε άλλους εμπλεκομένους επιστημονικούς τομείς, προς μερικήν ίσως υπεραναπλήρωσιν – όμως η γλωσσολογία δεν φαίνεται να ενδείκνυται ως εναλλακτικός σας χώρος, κ. καθηγητά…

Η ορθοπολιτική δουλοφροσύνη των ακαδημαϊκών μας βιολόγων ειδικώς μας θυμίζει κι έναν λίγο παλαιότερο καθηγητή Βιολογίας του παν/μίου Πατρών (Ασπιώτης), που διεκήρυσσε τηλεοπτικώς (κερδίζοντας ως γνήσιος συστημικός κερκοπίθηκος πολύτιμους συστημικούς πόντους στον ναό του ορθοπολιτικού ταλιμπανισμού – και ΟΧΙ πλέον των Μουσών, όπως κάποτε εννοούνταν τα Πανεπιστήμια!) πως η βιολογία “έχει καταρρίψει τους περί φυλών μύθους και προλήψεις, αφού ευρέθη ότι το 98,5% του DNA είναι κοινό για όλες τις φυλές”… Αυτό το είχε πεί και το άλλο εκείνο μέγα συστημικό ανδρείκελο, ο λαμπρός εκείνος πρόεδρος των ΗΠΑ και γνωστός υποστηρικτής και του ημετέρου αντιστοίχου αστέρος Alexis, ο Bill Clinton, κατά την εν Ελλάδι επίσκεψίν του!  Όμως οι ασπόνδυλοι αυτοί “κύριοι” λησμονούσαν ν᾿ αναφέρουν και κάτι άλλο, που είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΝΩΣΗ για την ορθή εκτίμηση του αποτελέσματος:  Δηλαδή ότι με τα βακτηρίδια έχουμε κοινό το 7% του DNA, με τα σκουλήκια το 21%, με τα δροσόφιλα μυγάκια 36%, με τα ζεβρόψαρα 85% και με τον χιμπατζή 98%!!! 

Όπως λοιπόν βλέπετε η ερμηνεία έχει απαιτήσεις και προϋποθέσεις – γνώσεων, ενοράσεως και, προ παντός, εντιμότητος!

Το πόσον εντίμως ο κ. Αλ. Τριανταφυλλίδης (ο νεώτερος και πάλιν) αντιμετωπίζει το θέμα της προστασίας των ειδών προκειμένου περί του ανθρώπου δεν είναι πλέον διόλου αμφίβολον – αλλά σαφές: (ΣΥΝ)ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΤ᾿ ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ, ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ: Του Λευκού Ανθρώπου, ο οποίος δεν έχει την τύχην να περιλαμβάνεται εις την αρχήν της προστασίας ειδών που επαγγέλλονται τα σύγχρονα χρηματοδοτούμενα βιολογικά εργαστήρια, όπως άλλως τε και ο ΟΗΕ κ.λπ., και η οποία αρχή δύναται φερ᾿ ειπείν να περιλαμβάνει μύγες και ποικιλίες σκουληκιών, επίσης δε αφρικανούς και μεσανατολίτες – αλλά ποτέ εκείνον, ο οποίος είναι, απεναντίας, στοχοποιημένος ως είδος ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΙΝ, κατά τελείως αντίθετον πάσης διατυμπανιζομένης προστασίας ειδικήν (ορθοταλιμπανικήν) αρχήν!!! 

(Εδώ ο όρος “πρὸς εξαφάνισιν” είναι κυριολεκτικός, ενώ συνήθως οι θλιβεροί νεοέλληνες λέγουν εξ αγραμματοσύνης είδος “πρὸς εξαφάνισιν” αντί “υπό εξαφάνισιν”… Όμως, κατ᾿ εξαίρεσιν πάλι, προκειμένου περί του Λευκού Ανθρώπου ισχύουν αμφότερα: ήτοι, αποτελεί τόσον είδος υπό εξαφάνισιν όσον και είδος ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΙΝ, ως  εκ του Ταλιμπανιστικού Ορθοπολιτικού Δόγματος και των θλιβερών του ανδραπόδων – κάθε τάξεως και επιπέδου!).