ΟΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΑΣΚΕΙ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ»…

Οι τοπικοί υποτακτικοί κι ενεργούμενα του συστήματος, αδυνατώντας να κατανοήσουν ό,τι είναι εκτός της κοντόθωρης οπτικής του «κόσμου» τους, προσπαθούν να εξηγήσουν, να κατηγοριοποιήσουν και το χειρότερο ν’ αποδώσουν σε Κοσμοθεωρίες, Ιδέες και Αισθητικές, αλλότριους σκοπούς και νοήματα, καθώς έτσι έχουν εκπαιδευτεί να ενεργούν, ομαδοποιώντας και βάζοντας στα προκατασκευασμένα «κουτάκια» τους τα πάντα, καθώς και ό,τι τους φαίνεται παράξενο ή ασυνήθιστο.

Στην περίπτωσή μας, λοιπόν, έχουμε μια συνήθη και τυπική δράση του ΑΡΜΑτος, εν προκειμένῳ στην πόλη των Πατρών. Εκεί διενεμήθησαν προκηρύξεις που αφορούσαν το μείζον και οξύτατα φλέγον ζήτημα του, δυνάμει της κρατούσης προδοτικής και ανεστραμμένης τάξεως πραγμάτων, εποικισμού της Ελλάδος αλλά και ολοκλήρου της Ευρώπης από τα αφροασιατικά στίφη.

Αυτό ήταν αρκετό ώστε τα ντόπια φυντάνια της δημοσιογραφίας να εξαπολύσουν επίθεση (https://www.patrasevents.gr/article/283293-neo-neonazistiko-morfoma-ekane-tin-emfanisi-tou-stin-patra, http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/441713), επίθεσιν βεβαίως φέρουσαν αυτά τα χαρακτηριστικά  που διαθέτουν εν αφθονία: Ψεύδος και κωμικώτατα δοκησίσοφη ασχετοσύνη!

Έτσι λοιπόν στα … εμπεριστατωμένα άρθρα τους, αφού μας παραλλήλισαν με το γνωστό κοινοβουλευτικό κόμμα της ακροδεξιάς κι «ενημέρωσαν» τους αναγνώστες πως σκοπός μας είναι  να «αλιεύσουμε» πελατεία από τους ψηφοφόρους  του κόμματος αυτού, διεβεβαίωσαν ακόμη, με εξ ίσου αδιάσειστα στοιχεία, πως κατά το παρελθόν ως τάγμα εφόδου κυνηγούσαμε μετανάστες… Συμπληρώνουν δε την σοβαρή τους έρευνα για το ΑΡΜΑ «πληροφορώντας» τους σεβαστούς αναγνώστες τους πως, «σύμφωνα με τα γραφόμενα της ιστοσελίδος» μας, καλούμε τους Έλληνες να οργανωθούν σε ομάδες με βάση το … γαλάζιο αίμα (;!;!)!!!

Ως προς το πρώτο, τα περί «Χρυσής Αυγής», «υπαρχηγίας» και λοιπά έχει δοθεί απάντηση στις πανομοιότυπες «σοφίες» ετέρου αστέρος της δημοσιοκαφρίλας, του καρναβαλικώς συναφούς σας «Ιού», στην ενότητα ” «Ἰὸς» καὶ οἱ ἰοβόλοι ὄφεις τῆς «Ἐφημερίδος τῶν Συντακτῶν»…” των τελευταίων «Οἰακισμῶν» (https://www.armahellas.com/?p=21507).

Λοιπόν, «κύριοι» δημοσιογράφοι εκ Πατρών, μάλλον ακόμη τελείτε υπό την επήρειαν του καρναβαλιού, και μόνον ως τέτοιους καταγέλαστους φασουλήδες μπορούμε να σας δούμε, μηδαμώς δε και χωρίς της προσηκούσης αυθορμήτου θυμηδίας!

Ασφαλώς και δεν τρέφουμε αυταπάτες πως θα μπαίνατε ποτέ στην βάσανο έστω να αναγνώσετε στοιχειωδώς τις Αρχές του ΑΡΜΑτος, προκειμένου στοιχειωδώς να δύνασθε να παράσχετε ενημέρωση, καθώς σεις πράγματι μόνον την τετριμμένη και πεπατημένη συστημική παραπληροφόρηση υπηρετείτε δουλικώς· σας διαμηνύουμε όμως τούτο:

Πλησιάζει ραγδαίως και μοιραίως η στιγμή, που η Φωνή του Αίματος θα σαλπίσει κρισίμως και αφυπνιστικώς, απαιτώντας να διαλέξουμε σαφώς και απεριφράστως στρατόπεδο. Και τότε η προσχηματική «ενημέρωση»  και το καταταλαιπωρημένο και διεστραμμένο «λειτούργημα» που ασκείτε δεν θα σας προστατεύσει καθόλου από την Νέμεση – εκπεφρασμένην τότε πλέον όχι από εμάς τους λίγους αλλά, κυρίως, από την αφυπνισμένην ορμή και οργή του Λαού!