Συνελήφθη ο Horst Mahler στην Βουδαπέστη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του – γερμανικού κυρίως – τύπου, ο γηραιός Γερμανός συναγωνιστής (και επίτιμο ιδρυτικό μέλος του ΑΡΜΑτος) Horst Mahler, ο οποίος, όπως αναφέραμε σε πρόσφατη ανάρτησή μας ( https://www.armahellas.com/?p=21880 ), διέφευγε των απηνών διωκτών του (της σιωνιστοκρατουμένης Ο.Δ.Γ.) που με ταλμουδικό μένος απεφάσισαν προσφάτως να του στερήσουν και πάλι την ελευθερία, παρά την προχωρημένη ηλικία του και τα πολλαπλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, καταδικάζοντάς τον, για άλλη μια φορά, σε φυλάκιση για αδίκημα …«γνώμης» και συγκεκριμένα για «άρνηση Ολοκαυτώματος©», συνελήφθη χθες στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και αναμένεται να εκδοθεί στην Γερμανία.
Η κυβέρνηση του Β. Όρμπαν αποδεικνύεται πολύ ασθενής για να αντιταχθεί στις ισχυρές σιωνιστικές πιέσεις, αρνούμενη, καθώς φαίνεται, να του χορηγήσει άσυλο, όπως ζητά.

Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις, δηλώνοντας ολόψυχα την συμπαράστασή μας στον γενναίο συναγωνιστή και ακατάβλητο υπερασπιστή της ιστορικής αληθείας, Horst Mahler!

https://www.nytimes.com/2017/05/15/world/europe/horst-mahler-germany-hungary.html?_r=1

„Gerechtigkeit für Horst Mahler!“

https://zionistreport.com/2017/05/arrested-in-hungary-fugitive-holocaust-denier-convicted-for-sieg-heil-salutes-faces-return-to-prison/