Ἀπόδραση τοῦ γηραιοῦ ἀγωνιστοῦ Horst Mahler ἀπὸ την σιωνιστοκρατουμένη Ο.Δ.Γ. καὶ τοὺς μοχθηροὺς διῶκτές του.

Ο 81χρονος πια αγωνιστής είχε καταδικασθή σε κάθειρξη 10 ετών και 2 μηνών για «εγκλήματα γνώμης» και άρνηση του «ολοκαυτώματος», δηλαδή επειδή ουδέποτε απεδέχθη τα τερατώδη ψεύδη και τις ακατάσχετες ύβρεις κατά του γερμανικού λαού για την περίοδο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, μένοντας σθεναρός και ανυποχώρητος υπερασπιστής της ιστορικής και πολιτικής αληθείας. Ο Horst Mahler θα έπρεπε κατά τον γερμανικό νόμο και σύμφωνα επίσης με την σχετική απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστού του Potsdam ήδη μόλις είχεν εκτίσει τα 2/3 της ποινής του να απελευθερωθεί. Ο συγκεκριμένος μάλιστα δικαστής είχε χαρακτηρίσει αμφιβόλου νομιμότητος την ποινικοποίηση της αμφισβητήσεως του «ολοκαυτώματος» επί της οποίας εστηρίχθη η δίωξις και προσέθεσε ότι η επιβληθείσα ποινή για «εγκλήματα γνώμης» είναι υψηλοτέρα των επιβαλλομένων ακόμη και σε περιπτώσεις βιαστών και δολοφόνων…

Ωστόσο η απόφαση αυτή ανηρέθη από υψηλότερα δικαστικά κλιμάκια, παραπέμποντας σε μια περί «κακής συμπεριφοράς» του εγκλείστου κατηγορία από το 2014, βάσει δηλώσεων του εγκλείστου περιεχομένων εντός του τελευταίου του βιβλίου ‘’Das ende der Wanderschaft’’, το οποίον συνεγράφη εν όσῳ ο συγγραφεύς του ήτο έγκλειστος στην φυλακή! Τούτο επισείεται ως πιθανή βάση μη εφαρμογής της συνήθους πρακτικής απελευθερώσεως μετά την έκτισιν των 2/3, θα έπρεπε δε κατ᾿ αρχάς να κρίνει το αρμόδιο δικαστήριο αν αυτό αναγνωρίζεται ως πιθανή αιτία αναστολής εφαρμογής της πρακτικής, αν δε κρίνει έτσι, κατόπιν η υπόθεση να σταλή προς εξέτασιν υπό άλλου αρμοδίου δικαστηρίου… Δηλαδή το δικαστήριο οφείλει να γνωμοδοτήσει αν οι επίμαχες δηλώσεις του συγγραφέως εις το ως άνω σύγγραμμά του αποτελούν προσωπικές του γνώμες και εκτιμήσεις ή μήπως απλώς … εκφράσεις «καταδιώξεως του εβραϊκού έθνους», αναλόγως δε της αποφάνσεώς τους είτε να προωθήσουν το αίτημα αναστολής της διακοπής λειτουργίας προς περαιτέρω εκδίκασι είτε να το απορρίψουν ως αβάσιμο… Όμως, ενώ συνήθως η σχετική γνωμοδότηση εκδίδεται εντός το πολύ 4 εβδομάδων, οι επιφορτισμένοι με αυτήν την λήψη θέσεως και γνωμοδότηση δικασταί αποφεύγουν συστηματικώς και αναβάλλουν την σχετική τους απόφαση εδώ και 3 χρόνια! Έτσι, ένας πρόεδρος παρητήθη, ένας άλλος επέτυχε περαιτέρω αναβολή ζητώντας ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη – και ούτω καθ᾿ εξής!

Προφανώς το ζήτημα αποτελεί μιά πολύ «καυτή πατάτα» για τους δικαστικούς υπαλλήλους του συστήματος!

Το επίμαχο βιβλίο αποτελεί μελέτη του ριζικώς μισανθρώπου χαρακτήρος του εβραϊσμού, βασισμένη κυρίως στα ίδια ιερά κείμενα της εβραϊκής θρησκείας, αποκαλυπτικά μέρη των οποίων ο συγγραφεύς παραθέτει αυτούσια και σχολιάζει στο βιβλίο του, γεγονός που προφανώς θεωρείται ανοσιούργημα σε μία Γερμανία και σε μία Ευρώπη όπου ο Εβραϊσμός τίθεται υπεράνω πάσης κριτικής! Το αρχέγονο μίσος των Εβραίων κατά των «Εθνών», δηλαδή κατά των Λευκών, ήδη αποτυπωμένο στην αφρίζουσα λύσσα παλαιοδιαθηκικών προφητών όπως του Ησαΐα, ο οποίος μιλάει οραματιζόμενος εκστατικώς τα πτώματά τους να βρωμούν στοιβαγμένα ως ολόκληρα βουνά, από τα οποία να εκρέουν ποταμοί αίματος, σήμερα εκφράζεται τελικώς και απολήγει στην αφιονισμένη τους αφοσίωση στην υπόθεση του αφανισμού του Λευκού Ανθρώπου, μέσῳ της μετατροπής του σε μιαν άμορφη και άχρωμη ανθρωπομάζα χωρίς ταυτότητα και ρίζωμα…

Το βιβλίο επιτυγχάνει μίαν οξυδερκή διερεύνηση των ριζών της σημερινής Εβραϊκής Πολιτικής Ορθότητος και επιδιώκει την προειδοποίηση των συμπατριωτών του Γερμανών αλλά και όλων των Ευρωπαίων και των λευκών ανθρώπων περί του επικειμένου θανασίμου κινδύνου. Πρώτον δε βήμα προς αντιμετώπισιν του κινδύνου αποτελεί η ορθή διάγνωσις και αναγνώρισίς του, προς των οποίων την κατεύθυνση το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί μίαν πολύτιμη και ουσιώδη συμβολή. Ακριβώς τούτο και αποτελεί τον αληθή λόγον της λυσσαλέας διώξεως του γενναίου αυτού γηραιού μαχητού!

Ο Horst Mahler ετέθη λοιπόν από τον Αύγουστο του 2015 υπό περιορισμόν οίκοι αντί της καθείρξεως, η οποία δεν ανεστάλη, απλώς επετράπη να τελεί περίπου υπό κράτησιν οίκοι βάσει πολύ σοβαρών λόγων υγείας, και μάλιστα κατόπιν επιπόνων ενεργειών της συζύγου του, δεδομένου ότι ο θεράπων ιατρός του κατέθεσε ότι ο ασθενής του έχει διαγνωσθή με 21 (!) διαφορετικές παθήσεις και ασθένειες, μεταξύ των οποίων νεφρική ανεπάρκεια, σοβαρά  καρδιολογικά  προβλήματα και σακχαρώδης διαβήτης, με συνέπεια μάλιστα και τον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού.

Παρά ταύτα, ο εισαγγελεύς του μισαλλοδόξου Ταλμουδικού Συστήματος απαιτεί  να εκτίσει ο Mahler και τα υπόλοιπα 3,5 χρόνια της ποινής του ως έγκλειστος (χωρίς καν προσμέτρηση του διετούς του περιορισμού) με έναρξη  την 19η Απριλίου.

Προ αυτής της καταστάσεως ο Horst Mahler απεφάσισε να διαφύγει εκτός Γερμανίας προς αναζήτησιν ασύλου. Ως ύστατο χαιρετισμό ο Horst Mahler πραγματοποίησε δημόσια ομιλία την 9η Απριλίου, βίντεο της οποίας μπορείτε (και σας συνιστούμε θερμότατα) να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί, όπου συνώψισε την ιστορία της τελευταίας του του διώξεως από το δήθεν «γερμανικό» κράτος και τους Εβραίους πάτρωνές του, ανέλυσε δ᾿ εν συντομία την ουσία της αρχέτυπης εβραϊκής ψυχώσεως, σκέψεως και νοοτροπίας καθώς και το τι αυτή επιφυλάσσει αυτή για τον (πνευματικώς πλήρως υπόδουλο) λευκό κόσμο.

Κατέληξε παροτρύνοντας, όσους ζωντανοί, εις συνέχισιν του αγώνος μέχρι ολοκληρωτικής νίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Horst Mahler είναι επίτιμον και ιδρυτικόν μέλος του ΑΡΜΑτος, εις του οποίου το ιδρυτικόν συνέδριο στον Όλυμπο κατά το χειμερινόν ηλιοστάσιον του 2003 και παρευρέθη ως επίσημος προσκεκλημένος και ένας εκ των κεντρικών ομιλητών.

Ο χαιρετισμός του Horst Mahler με αγγλικούς υποτίτλους:

Horst Mahler on 9.04.2017 / Last speech prior to his renewed imprisonment on 19.04.2017

Για τους γερμανομαθείς παραπέμπουμε σχετικά με το τελευταίο βιβλίο του (που μπορείτε να κατεβάσετε ως αρχείο pdf εδῶ https://germanenherz.files.wordpress.com/2015/03/das-ende-der-wanderschaft-07-01-2013.pdf) στην εξαιρετική ιστοσελίδα https://germanenherz.wordpress.com/tag/das-ende-der-wanderschaft/

https://germanenherz.wordpress.com/