ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 2016

Μιά σύντομη αναφορά

pano-finalΆλλη μια χρονιά βαίνει προς την δύση της. Μια χρονιά ιδιαιτέρως αρνητική για την πορεία του Έθνους και της Φυλής μας, καθώς η κατακλυσμιαίων διαστάσεων «ειρηνική» (αφού βεβαίως δεν υφίσταται άμυνα!) εισβολή των φαιών μαζών μεταναστών δεν αφήνει κανένα περιθώριο θετικής προοπτικής για το Είδος μας, εάν δεν ανασχεθεί άμεσα και δεν παταχθεί αποφασιστικά· το οποίον βεβαίως και προϋποθέτει την πάταξη του εφιαλτικού κατεστημένου Συστήματος και των ανδραπόδων του, τα οποία ανοίγουν διάπλατα πύλες, γκρεμίζουν αμυντικά τείχη, αποσαθρώνουν και κατερειπώνουν τις ψυχές και την εσωτερικήν άμυνα των λευκών υπηκόων τους. Διότι ο εσωτερικός εκφυλισμός των Ελλήνων αλλά και των λοιπών Ευρωπαίων εν γένει αποτελεί βασικό στοιχείο στην επίτευξη της επιβολής των σχεδίων του αιωνίου εχθρού στον πλανήτη…

20151227_003136Η ανάσχεση, όμως, κι η πάταξη του Συστήματος, άρα δε και της σ᾿ αυτό υποταγμένης ψυχοσυνθέσεως, κοσμοθεάσεως και ψυχολογίας, προϋποθέτουν το θετικό μέρος μιας αληθινής και ολοκληρωτικής Επαναστάσεως, που συνίσταται στην επιλογή, άνδρωση κι οικοδόμηση μιας Κοινότητος συνειδητών φορέων της Εθνοκοινοτικής Επαναστάσεως: Φορέων που θα την βιώνουν, εκδηλώνουν, πραγματώνουν κατ᾿ αρχήν μέσα τους, ώστε βαθμηδόν να ανδρωθεί μέσα από τις τάξεις της Κοινότητος, δίκην ιστού βλαστοκυττάρων, ο Νέος Άνθρωπος, ο Νέος Δημιουργός, ως τελείως ξένος και βαθύτατα, ριζικώς και αντιδιαμετρικώς εχθρικός προς την συστημική Παρακμή κι Εντροπία. Κι εδώ ακριβώς έγκειται ο μοναδικός και πρωτοποριακός ρόλος του ΑΡΜΑτος.
Μέσα στο εκπνέον έτος ως Εθνοφυλετικός Δεσμός Αναπλάσεως διοργανώσαμε ποικίλες δραστηριότητες κι εκδηλώσεις, όσο κι αν διανύουμε κατόπιν συνειδητής επιλογής μίαν φάση κυρίως δημιουργικής εσωστρεφείας, δείχνοντας όμως εκ παραλλήλου προς εχθρούς και φίλους ότι συνεχίζουμε και κατά την δεδομένη χρονική περίοδο να εργαζόμαστε για την επίτευξη του πρωτίστου μελήματός μας: Δηλαδή για την επιλογή, αφύπνιση κι εν συνεχεία την σφυρηλάτηση εκείνων των χαρακτήρων, οι οποίοι θ’ αποτελέσουν την Νέα Τάξη των Ευπατρίδων, την μάχιμη κι ακάθεκτη εμπροσθοφυλακή του Λευκού Κόσμου.

Οι δράσεις μας έλαβαν κατά το 2016 χώραν τόσο σε κλειστούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Στο αστικό περιβάλλον αλλά και στην ύπαιθρο. Εντός των συνόρων αλλά και εκτός.

final %ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1-11

Αναγνωρίζουμε εν πλήρει επιγνώσει ότι, εν σχέσει προς την κρισιμότητα των καιρών, οι ενέργειές μας δεν ήσαν αρκετές – οι δε πλείστες αυτών περιωρισμένης εκτάσεως και εύρους, συνεπώς ούτε άξιες ειδικής διαδικτυακής αναφοράς και προπαγάνδας, γι᾿ αυτό και δεν τις εκθέτουμε αναλυτικώς: εν αντιθέσει προς τα προσφάτως αναφανέντα γελοία φαινόμενα προβολής στο διαδίκτυο (και με την χρήση πολυμέσων παρακαλώ!) από διάφορες «επαναστατικές» ομάδες ενός «πετάγματος» προκηρύξεων σε 3 δρόμους και 2 πεζοδρόμια ή μιας αναγραφής ενός συνθήματος πάνω σ’ έναν βράχο (!), βαφτίζοντας τις ενέργειες αυτές πομπωδώς και κυμβαλοειδώς ως … επαναστατικές Ε/Σ δράσεις!

Νέοι καιροί, νέα ήθη… – ήθη όμως τα οποία και αυτομάτως αποδεικνύουν το πόσον οι τοιούτοι αλαζόνες «επαναστάτες» είναι ξένοι προς το αληθές και σεμνό Ε/Σ ήθος, μάλιστα δε το πόσον τους είναι άγνωστη η έννοια «στρατιώτης»! Πράγματα θεμελιώδη για το ΑΡΜΑ, το οποίον δικαίως λοιπόν επιδεικτικώς αποφεύγουν και να κατονομάσουν και εχθρεύονται, … περίπου όπως «ο Διάολος το λιβάνι» – εν όσῳ αμοιβαίως αλληλοκολακεύονται, όλοι οι μεγάλοι «αυτόνομοι» επαναστάτες της δεκάρας…

kalli5-1Βεβαίως τούτο είναι και αναμενόμενο, αφού τέτοια άτομα δεν θα μπορούσαν ούτε να ενταχθούν στην Κοινότητά μας – αλλ᾿ ούτε καν να νοιώσουν και να εννοήσουν την αυθεντικότητα δράσεων, των οποίων η καταξίωση δεν προέρχεται από κάποιον άμεσο εξωτερικό (πραγματικό ή παραφουσκωμένο…) αντίκτυπο αλλ’ έγκειται στην ίδια τους την αυθεντικότητα καθ᾿ αυτήν, και που προσθέτει στην ίδια την οντότητα του ΑΡΜΑτος και των μελών του. Η περί «δράσεως» αντίληψή τους καταμαρτυρεί την αξιοθρήνητη ναρκισσιστική κουλτούρα του Facebook και των selfies. Η ανέλιξη, όμως, κι η άνδρωση αληθινών αγωνιστών προϋποθέτει ακριβώς το ολοκληρωτικό ξεπέρασμα τέτοιων επιπέδων και καταστάσεων, νοοτροπιών, βιοθεωριών – συνοπτικώς: τέτοιου επιπέδου υπάρξεως. Κατά τούτο δικαιολογημένα μας παραβλέπουν!

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b10182Περαιτέρω θα έπρεπε όλες αυτές οι επηρμένες ναρκισσιστικές ανθυπομετριότητες να γνωρίζουν και ότι η κεντρική ομάς του ΑΡΜΑτος έχει φοβερή πείρα και περγαμηνές διοργανώσεως και δεκάδων μεγάλων εξωστρεφών, επίσης, εκδηλώσεων, που κατ’ αυτήν όμως την περίοδο δεν αποτελούν την πρώτην μας επιλογήν: Ως παραδείγματα θ’ αναφέραμε ένα από τα σημαντικώτερα μεταπολεμικά Ε/Σ Συνέδρια (Φίλυρο, Οκτ. 1998, όπου και εισήχθη για πρώτη φορά το Λάβαρο κι η ονομασία του ΑΡΜΑτος), μεγάλες συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη (όπως οι επικές και μεγαλειώδεις εκείνες της 20ής Απριλίου 2002 της πλατείας Αριστοτέλους και του Ιουνίου 2002 προ του αγάλματος του Φιλίππου), στο Βίτσι και αλλού – και ούτω καθ᾿ εξής.

Αυτό που εμείς, λοιπόν, υποσχόμαστε είναι η συνέχεια και η εντατικοποίηση του Αγώνος μας, έστω και με τα όσα2016-04-20-5 πενιχρά μέσα διαθέτουμε, μακριά από υποκουλτούρες και συστημικές (έστω κι επαναστατικοφανείς) παγίδες του μοντερνισμού, και προ παντός μακριά από ψευτιά και ιδιοτέλεια. Διότι η Υπόθεσή μας απαιτεί και το ΑΡΜΑ συνολικώς εμφορείται από ανιδιοτελή Προσφορά – και μόνον! Όσοι αδυνατούν να το εννοήσουν, καλά θα κάνουν να παραμένουν μακριά από εμάς.

Τα Λάβαρά μας κι η ουσία τους υπερβαίνουν την κάθε μικρότητα κι ατομικότητα, κι εμείς τα ανατείνουμε υπερηφάνως ψηλά, τα κρατούμε αμόλυντα κι ανυπόστειλα, αποστολήν δε και νόημα του βίου και της Δράσεώς μας έχουμε θέσει την πραγμάτωση των υψηλών και ουσιαστικών τους ιερών φορτίων και Ιδεών: η μεγίστη δε τιμή μας είναι να καταξιωνόμαστε ακριβώς ως Στρατιώτες αυτών των Λαβάρων – κυρίως και πρώτιστα!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

12687780_573461092819445_6622330752694956961_n