Η διεθνής των «αλληλέγγυων» αναρχοκοπριτών αφού μετέτρεψε σε τσαντιροκαταυλισμό το ΑΠΘ, βανδάλισε το δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης!

6Συνεχίζοντας τις …πολιτιστικές εκδηλώσεις, η “πατριωτική” συγκυβέρνηση αριστεροδεξιών “ταγών” της χώρας απογειώνουν τον πολιτισμό, την πνευματικότητα και την παράδοση του τόπου…

Αυτήν την φορά σε αγαστή συνεργασία με τους υποστηρικτές τους ανέλαβαν να «διαφημίσουν» και πάλι τα παγκοσμίως μοναδικά πανεπιστήμιά μας. Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές παραστάσεις με το υψηλής εμπνεύσεως καλλιτεχνικό δρώμενο “Νo border”. Αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, λαθρομετανάστες και λοιποί αλληλέγγυοι ενεργοί κοπρίτες έδωσαν σφραγίδα ταυτότητος κατακλύζοντας ασφυκτικά το ΑΠΘ με τσαντίρια, ασχήμια βρώμα και δυσωδία, επιδεικνύοντας έτσι για μίαν ακόμη φορά το πῶς οραματίζονται το μέλλον του ανθρώπου και δη του Ευρωπαίου.

Ιταμοί κι αναίσχυντοι καθώς συνηθίζουν και ενεργώντας ως κράτος εν κράτει, εξευτελίζουν ακόμη περισσότερο τα πανεπιστήμια και την χώρα εν γένει, μη αφήνοντας κανένα ψήγμα αξιοπρεπείας της δημοσίας εικόνος μας ως λαού που τυχόν και κατά λάθος μας έμεινε, χωρίς εν τούτοις κανένας “πατριώτης” (μαντρωμένος ή μη ) να αρθρώνει έστω μια λέξη αντιδράσεως, οργής, αγανακτήσεως.

4Και σαν να μην έφθανε η ανεμπόδιστη μετατροπή του μεγαλυτέρου πανεπιστημίου της χώρας σε καταυλισμό της διεθνούς των αναρχοάπλυτων-αλληλλέγγυων κοπριτών, εσχάτως συνέβη το εξής εξωφρενικό: ως όχλος κανιβάλων επέδραμαν στο δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης όπου προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές χωρίς κανείς εισαγγελέας να επιληφθεί (αλήθεια πιστεύει κανείς ότι υπάρχει ακόμα ανεξάρτητη δικαστική εξουσία;), χωρίς η αστυνομία (των εντολοδόχων της “αντεξουσιαστικής” ‘συριζαν(θ)ελ’ εξουσίας) να τους εμποδίσει ή να συλλάβει κάποιον από τους καταστροφείς δημοσίας περιουσίας ενός χρεωκοπημένου κράτους!

Αν πιστέψουμε στο Καζαντζακικό: “Ο λάος δεν σώζεται, σώζει”, τότε τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Διά ενδιαφερομένους, οι παραστάσεις διαρκούν έως την 27η Ιουλίου. ΩΣ ΕΑΝ Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΓΥΦΤΟΠΑΖΑΡΟΥ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΗ ΚΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΣΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΙΣΕΛΘΕΙ.

1       Πράγματι δε, αυτές οι εξελίξεις, που για τους παλαιοτέρους εξ ημών δεν αποτελούν καμμίαν έκπληξη, ερχόμενες ως η φρικαλέα κορωνίδα της Μεταπολιτεύσεως, ερμηνεύουν την παρῳδιακή προσεπίκληση του εθνολετήρος Κ. Καραμαν-αλή ως … “εθνάρχου”: Πρέπει, λοιπόν, να προσχωρήσουμε κι εμείς στην παρῳδιακή αυτήν επίκληση, καθώς διαβλέπουμε πλέον καθαρά κι αναγνωρίζουμε ότι ο πομφοφυγώδης εκείνος φωστήρας και πρωτεργάτης της “μεταπολίτευσης” έθεσε, πράγματι, τα θεμέλια ενός νέου παρῳδιακού “ἐθνους”, ωρίμου προς μελλοντικήν ένταξιν εις τα ολονέν επεκτεινόμενα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – ἔστω και μέσῳ “Ευρωπαϊκής Ενώσεως” – που βαδίζει στα χνάρια των ολεθρίων οραμάτων του εβραιοπλήκτου μιγάδος Kallergi.

Κατωτέρω παρατίθεται οπτικοακουστικό υλικό προς τέρψιν των νεοραγιάδων ελλαδιτών – και θλίψιν και ανασκούμπωμα των ελαχίστων εναπομεινάντων Ελλήνων.

https://www.youtube.com/watch?v=BnF_nVaTfOY

https://www.youtube.com/watch?v=GQ7AkTjgqjo

https://www.youtube.com/watch?v=vpr5Pr-uKiw

2 3