Κοροϊδία

Το τελευταίο τους όπλο ενάντια στα αμέτρητα περιστατικά βιασμού νεαρών γυναικών από λαθρομετανάστες, ρίχνει “στην μάχη” η Σουηδική αστυνομία. Πρόκειται για “προστατευτικά” …περιβραχιόνια τα οποία φέρουν διάφορες επιγραφές όπως “μην με αγγίζεις”, “απαγορεύεται ο βιασμός” κλπ.
Είναι πραγματικά άξιον απορίας αν οι υπεύθυνοι της αστυνομίας όντως πιστεύουν ότι ένα τέτοιο μέτρο θα είχε κάποιο αποτέλεσμα… Στην πραγματικότητα πρόκειται για εξόφθαλμη εξαπάτηση της κοινωνίας που συνίσταται στην απόκρυψη της πραγματικότητας από τις προδοτικές πολιτικές μαφίες που ασκούν την εξουσία στις ευρωπαϊκές χώρες, η οποία είναι αδυσώπητα σκληρή: οι παρουσιαζόμενοι ως τάχα «κατατρεγμένοι» λαθρομετανάστες (στην πραγματικότητα, τρομοκρατικοί πυρήνες ισλαμιστών) έρχονται στις χώρες μας με μόνο κίνητρο τα λάφυρα των δυτικών κοινωνιών που τους προσφέρονται απλόχερα, μεταξύ άλλων και οι ευάλωτες και ανυπεράσπιστες λευκές γυναίκες και τα λευκά κορίτσια.
Το αστείο αυτό μέτρο θυμίζει τις “gun free zones” στην Αμερική. Εκεί, διάφοροι φιλελεύθερους φορείς της πνευματικής λέπρας της «πολιτικής ορθότητας», διατείνονται ότι: “αν ένας τρομοκράτης συνειδητοποιήσει πως βρίσκεται σε μια περιοχή όπου κανείς δεν είναι οπλισμένος τότε θα αφήσει κάτω το όπλο του”, διότι “αυτή είναι η ανθρώπινη φύση”!
Πρόκειται προφανώς περί ενός ακόμη ανεκδότου το οποίο όμως δυστυχώς δεν θα προσφέρει γέλιο αλλά περισσότερα δάκρυα στις νεαρές γυναίκες της Σουηδίας και των οικογενειών τους. Μαύρα ανέκδοτα όπως αυτό θα συνεχίζουν να φέρνουν δάκρυα και πόνο μέχρι την στιγμή κατά την οποία ο λευκός άνθρωπος βρει την δύναμη να αφυπνιστεί από το τεχνητό κώμα στο οποίο τον έχουν καταδικάσει, να σπάσει τα δεσμά της δουλείας και της εθελοτυφλίας, ώστε να επανακτήσει την χαμένη του ελευθερία!

Πηγή: Breitbart