Ο νέος εκλεκτός του συστήματος.

  KOULISΟ υπό του Συστήματος προωθηθείς άεργος γόνος της γνωστής εθνοβόρου (και πιθανόν επίσης σημιτικής) φάρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, πιστός στην οικογενειακή του αντεθνική παράδοσι ολικής κι απροκαλύπτου υποταγής στις επιταγές του παγκοσμίου Σιωνιστικού Συστήματος, έδωσε το παρόν στην εν Δρέσδη συγκληθείσα ετησία σύνοδο της Λέσχης Bildeberg, ούτως ώστε να επιδόση αυτοπροσώπως τα διαπιστευτήριά του στους γνωστούς δυνάστες της  Ευρώπης, όπως άλλως τε και η χαριτόβρυτος αδελφή του παλαιότερα (2003, 2009) κι ο πατέρας του (1993).

 bilderberg-group_2016 Όπως και οι σαλτιμπάγκοι του ΣΥΡΙΖΑ μετέβησαν εις Λονδίνον τω 2014, δια να λάβουν την τελική άδεια από τα διεθνιστικά κέντρα του City, αναλόγως και ο Κούλης ως γονυκλινής υποτακτικός της ΝΠΤΠ έσπευσε να ικετεύση για την πολυπόθητη πρωθυπουργική καρέκλα. Ο εν λόγω τζιτζιφιόγκος, εκμεταλλευόμενος την κραυγαλέαν ανικανότητα της παρούσης κυβερνήσεως, έχει το θράσος να ομιλή συνεχώς και εις υψηλούς τόνους περί αξιοκρατίας και αριστείας (πρβλ. και https://www.armahellas.com/?p=16909), υποσχόμενος στους εξαθλιωμένους Έλληνας ότι ως πρωθυπουργός θα μετατρέψη την χώρα σε πρότυπο φιλελεύθερο “ευρωπαϊκό” κράτος, δια μέσου των επικαμπτικών δημοσίων διεθνών σχέσεων της οικογενείας του μετά της λυμαινομένης την Ευρώπη χρηματιστηριακής κάστας, που και ο ίδιος συνεχίζει, αταλάντευτος στην μητσοτάκειο γραμμή Ιπεκτσί, της προδοσίας και της πλήρους και άνευ όρων δουλικής υποταγής.

    Ουδέποτε υπήρξε άλλως τε αμφιβολία για τον εξόχως προδοτικό καιι πατριδοκάπηλο χαρακτήρα της ροζ (πλέον) “κεντροδεξιάς” που εκπροσωπεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε και για τις εβραιόδουλες θέσεις της. Άλλως τε ο πατέρας του ήταν αυτός που, ως πρωθυπουργός, σε συνεργασία με τον τότε υπουργό εξωτερικών Αντ. Σαμαρά,  ανεγνώρισε το “κράτος” του Ισραήλ, την ίδια ώρα που εξέπληττε και τους προστάτες του ακόμη με την ταχύτητα ξεπουλήματος όλων των εθνικών ελληνικών υποθέσεων (Σκόπια, ελληνοτουρκικά, άνευ όρων άνοιγμα συνόρων προς Αλβανία κ.ο.κ.). Τελείως ανάλογος και κατά τρόπον εντελώς εξώφθαλμον υπήρξε και η θητεία της “Ντόρας” στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ τώρα ο Κυριάκος δεν χάνει ευκαιρία να ξεχειλίζη από φλογερές δηλώσεις πίστεως και υποταγής προς το παγκόσμιο σιωνιστικό Σύστημα. Πῶς, λοιπόν, να μη εκλεγόταν “με την αξία του” στην θέσι του αρχηγού της προδοτικής Ν.Δ.; Και πῶς να μη αναμένη λαμπρά συνέχεια περαιτέρω σταδιοδρομίας, ως πτωματοφάγου επί του όζοντος πτώματος (μερίμνῃ βεβαίως των οικείων του) της Ελλάδος;