Δολοφονία ζεύγους Γάλλων αστυνομικών από Ισλαμιστή

Οι ισλαμικοί τρομοκρατικοί πυρήνες, που εισήλθαν σε ευρωπαϊκό έδαφος υπό τον μανδύα του “δύστυχου μετανάστη” φαίνεται πως ενεργοποιούνται αφού αμέσως μετά το χτύπημα σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης ομοφυλοφίλων (δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε βεβαίως ως “τραγικό”) από δηλωμένο μαχητή του ISIS, στην Γαλλία αστυνομικός εκτός υπηρεσίας βρήκε φρικτό θάνατο μαζί με την γυναίκα του από κάποιον άλλο τζιχαντιστή -πρώην κακόμοιρο μετανάστη- ο οποίος επίσης κατά δήλωση του εκδικήθηκε με την πράξη του για τα χτυπήματα της Δύσεως στον ISIS.

Ο δράστης ήταν γνωστός στις υπηρεσίες της Γαλλίας, παρ’όλ’αυτά δεν απετράπη η δολοφονία των δύο αστυνομικών και μάλιστα μπροστά στα μάτια του τριών ετών γιου τους. Να σημειωθεί ότι ο δράστης μετέδωσε σε live streaming την δολοφονία του ζεύγους στο διαδίκτυο ενώ δήλωσε πως “το Euro θα μετατραπεί σε νεκροταφείο”.

Δεν θα προκαλέσει καμιά έκπληξη αν τα χτυπήματα αυτά συνεχιστούν ή αυξηθούν αφού είναι προφανές πως όλες σχεδόν οι δυτικές χώρες έχουν εκατοντάδες χιλιάδες, στα σπλάχνα των μεγαλουπόλεών τους, κέντρα εκκολάψεως μουσουλμάνων τρομοκρατών (hotspots). Αρκεί κανείς να θυμηθεί την δήλωση του ISIS που προανήγγειλε χτυπήματα από τέτοιους πυρήνες. Φυσικά δεν θα ψελίσει κάνεις πολιτικός τις λέξεις “ισλαμική απειλή” και την ευθύνη θα φορτωθεί για άλλη μια φορά το βάναυσο και απάνθρωπο ρατσιστικό κλίμα με το οποίο αντιμετωπίζονται πάντα οι κακόμοιροι λαθρομετανάστες.

Πηγές: DH , RT , Speisa