“Εθνική” ομάδα Γαλλίας

13432238_292372921099779_6405794031757463680_nΕνώ άπαντες ασχολούνται αυτές τις ημέρες με το πρωτάθλημα “Euro” και παρακολουθούν σαν (ή καλλίτερα ως, δηλ. όντας) υπνωτισμένοι μερικούς ειδωλοποιημένους εκατομμυριούχους νεαρούς να παίζουν μπάλα, ελάχιστοι πλέον είναι εις θέσιν να συνειδητοποίησουν το πασιφανές: Ότι οι “εθνικές” ομάδες των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών μόνον εθνικές πλέον δεν είναι!

Κάθε άλλο, αποτελούμενες μάλιστα από κυρίως νέγρους και παντοδαπούς αλλοφύλους βάρβαρους, που είχαν την τύχη (για εμάς δε μεγίστη ατυχία) να γεννηθούν στην Ευρώπη και βάσει των καταδυναστευουσών παραφρόνων ιδεοληψιών να πολιτογραφηθούν “Γάλλοι”, Γερμανοί”, “Άγγλοι”, “Σουηδοί” κ.ο.κ. .

Δεν είναι εις θέσιν ο μέσος, ευνουχισμένος από φυσικά αισθητήρια κι ένστικτα, πολίτης να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς βλέπει στις οθόνες της τηλεοράσεως, δεν παρατηρεί κι ούτε καταγράφει την εμφανή και προκλητικώς προελαύνουσα κατάκλυσί του από τις αλλόφυλες μάζες, που συστηματικώς, εγκληματικώς και προδοτικώς προωθούνται από ΜΜΕ και λοιπά κατεστημένα, προς εκπλήρωσιν και ολοκλήρωσιν της μαθηματικώς βεβαίας πια φαινομένης γενοκτονίας των (ακόμη ναρκωμένων…) λευκών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μόνιμο πλέον μήνυμα όλων των ποδοσφαιρικών οργανώσεων που κάθε λίγο διαφημίζουν είναι το “say no to racism”, φαίνεται δε πως το συνεχές σφυροκόπημα, ο δολίως υφέρπων ολικός εκφυλισμός και η αδιάκοπη πλύσις εγκεφάλου, μεταξύ άλλων και με αδιάποκοπο σφυροκόπημα με φράσεις και παραστάσεις αυτού του τύπου έχει κάνει τον μέσο Ευρωπαίο να αποδεχθεί την εξάλειψη της φυλετικής του οικογενείας και ταυτότητος.

Πρέπει όμως ως συνειδητοί κι εγρηγορούντες φυλετισταί να επισημάνουμε ότι η χειρίστη και πιο διαβολική πλύσις εγκεφάλου είναι αυτή ακριβώς που διενεργείται κάτω από το κατώφλι της συνειδητότητος, όπου ο παθητικός δέκτης “λούζεται” με υποβλητικές παραστάσεις που βιάζουν την ψυχονοητική ισορροπία και τα φυσικά αισθητήρια προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση: γι᾿ αυτό και, επί παραδείγματι, η παθητική, πλέον, αποδοχή της φρικαλέας αυτής πραγματικότητος της φυλετικής συνθέσεως των “εθνικών” ομάδων έχει πολύ περισσότερον ολέθρια και σαρωτικά αποτελεέσματα, μάλιστα δε στην ψυχή των νεαρωτέρων, από κάθε παπαγαλική παρόλα και σύνθημα. Δυνάμει, λοιπόν, και αυτής της εξελίξεως, το σύγχρονο ποδόσφαιρο διεκδικεί πρωτεία πρωτοκαθεδρίας ως το σύγχρονο “όπιο των λαών”!