Ο πλανήτης των πιθήκων…

Καθώς πλησιάζει το θέρος, το ζήτημα της εξ ανατολών εισβολής ορδών λαθροεποίκων αναμένεται να περάσει εκ νέου σε φάση οξύνσεως (μετά από μία, παροδική, σχετική ύφεση που παρατηρήθηκε ως προς την μαζικότητα των αφίξεων). Ενδεικτικώς, μόνο σήμερα πραγματοποιήθηκε από ελληνικά σωστικά μέσα, περισυλλογή άνω των 300 λαθρομεταναστών οι οποίοι ναυάγησαν σε θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκάφος μετέφερε ίσως και 700 άτομα!
Η συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας, βάσει της οποίας οι Τούρκοι δεσμεύθηκαν να συγκρατούν στο έδαφός τους τα λαθροεποικιστικά στίφη (πράγμα που προσωρινώς έπραξαν, αποδεικνύοντας, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι είναι οι ίδιοι που οργανωμένα ως χώρα «σπρώχνουν» τους ισλαμοεποίκους, διά των εδαφών τους, στην Ευρώπη), οδηγείται σε κατάρρευση, που αναμένεται να οδηγήσει σε νέα κύματα εισβολέων στο άμεσο μέλλον! Το δέλεαρ της καταργήσεως της βίζας για τους Τούρκους οι οποίοι ταξιδεύουν προς τις ευρωπαϊκές χώρες – που αποτελεί διακαή πόθο του Ερντογκάν – συναντά πολλές αντιδράσεις στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να μετατίθεται συνεχώς στο μέλλον, ενώ η πρόσφατη αναγνώριση από το γερμανικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας ήρθε να διαταράξει έτι περεταίρω το αρνητικό κλίμα. Η αντίδραση της Άγκυρας και η πρόκληση αντιποίνων θεωρείται περίπου βεβαία…
Και καθώς άπαντες αναμένουν το ξέσπασμα ενός νέου λαθροεποικιστικού κύματος εντός του επικειμένου θέρους, οι με άδηλες προοπτικές στοιβαζόμενοι σε διάφορα ανά την επικράτεια στρατόπεδα, αυτοσχέδιους καταυλισμούς, «hot-spots» και λοιπές «δομές φιλοξενίας» (και κυρίως στην Β. Ελλάδα!) λαθροέποικοι του προηγουμένου κύματος, έχουν ξεσαλώσει πέραν παντός ορίου! Παρά την εκκένωση της Ειδομένης – διαδικασία που πραγματοποιήθηκε “στα μουλωχτά”, με αποκλεισμό κάθε ανεξάρτητου από την κυβέρνηση μ.μ.ε. (μη τυχόν και κατηγορηθεί η κυβέρνηση ως «ρατσιστική»…) – και την επαναλειτουργία (μετά από δύο ολόκληρους μήνες αποκλεισμού!!!) της σιδηροδρομικής γραμμής, σε μία επιχείρηση της αστυνομίας που κατάφερε το πρωτοφανές: να μεταφέρει από τους 9.000 του γκέτο της Ειδομένης τους 4.000 σε διαφόρους καταυλισμούς αλλά παράλληλα να «αγνοεί» που πήγαν οι υπόλοιποι 5.000 (!!!) οι οποίοι βρίσκονταν εκεί, κάθε μέρα συνεχίζουν να συμβαίνουν σημεία και τέρατα τα οποία επιμελώς προσπαθεί να αποκρύψει η κυβερνητική προπαγάνδα του θιάσου των Συριζαν(θ)ελ. Ωστόσο μερικά περιστατικά λόγω της μεγάλης εκτάσεως και εντάσεώς των, γίνονται αναποφεύκτως γνωστά, αποδεικνύοντας ότι ο θλιβερός καταγέλαστος και εθνικώς επικίνδυνος κυβερνητικός θίασος έχει πλήρως χάσει κάθε έλεγχο της καταστάσεως. Βιασμοί, πορνεία, εμπόριο ναρκωτικών, ληστείες, πυροβολισμοί (!), μαχαιρώματα και γενικευμένες συρράξεις συνοδευόμενες από διαφυλετικές και διεθνοτικές συμπλοκές, εμπρησμοί και λεηλασίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη στα συνεχώς αναδυόμενα ανά την επικράτεια γκέτο λαθρομεταναστών.
Τέτοιες σκηνές ασύλληπτου χάους εκτυλίχθησαν τόσο στην Λέσβο όσο και στη Σάμο τις τελευταίες ημέρες.
Δεν χρειάζονται εκτενείς περιγραφές. Αρκεί κανείς να παρατηρήσει το οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί για να γίνει αντιληπτό το που μας οδηγεί η πολιτική των «ανοικτών συνόρων» ένεκα της οποίας συρρέουν χωρίς φραγμό στην χώρα μας ορδές αλλοφύλων εγκληματιών και κανιβάλων. Οι σκηνές μοιάζουν απίστευτες αλλά είναι αληθινές και συμβαίνουν στην Ελλάδα!!!

Καθώς φαίνεται, η κατάσταση περιέρχεται αναποφεύκτως σε σημείο ώστε η όποια λύση θα είναι πολύ δύσκολο να είναι αναίμακτος…