Δαλάι Λάμα: «Η Ευρώπη, η Γερμανία επί παραδείγματι, δεν είναι δυνατόν να μετατραπεί σε αραβική χώρα. Η Γερμανία είναι Γερμανία»

images2

Για την Βουδιστική θρησκεία έχει – ορθώς – διατυπωθεί η παρατήρηση, ότι πρόκειται για μια φωτεινή διδασκαλία, μεστή πνευματικότητος, η οποία καίτοι είναι καθαρά αρίας προελεύσεως και χαρακτήρος, δεν έχει ωστόσο …αρίους πιστούς, αφού, ως γνωστόν, αν και προήλθε από την βραχμανική Ινδία, ιστορικώς επεκράτησε, με διάφορες παραλλαγές, κυρίως σε λαούς της Άπω Ανατολής (Θιβέτ, Κίνα, Ιαπωνία, χερσόνησος Ινδοκίνας, κλπ).

Αντιστρόφως έχουμε πολλάκις επισημάνει την τραγικότητα της ιστορικής αντιφάσεως η οποία συνίσταται στην επικράτηση στους ευρωπαϊκούς λαούς (ή μάλλον στην, διά πυρός και σιδήρου, επιβολή) μίας ολότελα ξένης προς την ευρωπαϊκή παράδοση και χαρακτήρα, θρησκείας, του σημιτογενούς, μεσανατολικής προελεύσεως (ιουδαιο)χριστιανισμού!

Την τραγικότητα αυτής της αντιφάσεως έρχεται εσχάτως να υπογραμμίσει η στάση προβεβλημένων ηγετικών προσωπικοτήτων των θρησκειών αυτών, αναφορικά με το κρισιμότατο ζήτημα της εποικιστικής εισβολής τριτοκοσμικών στην Ευρώπη.

Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε τις πρόσφατες – άκρως δηλητηριώδεις –  φιλομεταναστευτικές δηλώσεις διαφόρων προκαθημένων χριστιανικών εκκλησιών με πιο χαρακτηριστικές τις εμετικές δηλώσεις του Πάπα  – είναι σε όλους γνωστές.

Στον αντίποδα, ευχάριστη έκπληξη προκαλούν οι πρόσφατες, αρκετά τολμηρές, δηλώσεις του πνευματικού ηγέτου του θιβετανικού Βουδισμού, Δαλάι Λάμα, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Η Ευρώπη, η Γερμανία επί παραδείγματι, δεν είναι δυνατόν να μετατραπεί σε αραβική χώρα. Η Γερμανία είναι Γερμανία»!

Πηγή: https://anongalactic.com/dalai-lama-many-refugees-europe-germany-cannot-become-arab-country/