Βρέθηκε ο τάφος του Αριστοτέλους(;)

r8“Μια πολύ σημαντική αρχαιολογική έρευνα ολοκληρώθηκε και το συμπέρασμα που προέκυψε προκαλεί ενθουσιασμό καθώς, υπάρχουν πολύ σοβαρές ενδείξεις ότι βρέθηκε ο τάφος του Αριστοτέλους.

H σχετική ανακοίνωση για τον χώρο που στέγασε την τέφρα του φιλοσόφου, έγινε στη Θεσσαλονίκη, με την συμπλήρωση 2400 χρόνων από την γέννησή του και ενώπιον 250 αριστοτελιστών από όλο τον κόσμο…”

Μαθητής του Πλάτωνος, διδάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πραγματικός πανεπιστήμων, καθ’ ότι στα έργα του ασχολήθηκε με την φυσική, την βιολογία, την πολιτική αλλά και με την ποίηση, την μουσική και πλήθος άλλων επιστημών και τεχνών, ο Αριστοτέλης (384-322 π.Χ.) υπήρξε μία εκ των σπουδαιοτέρων μορφών της φιλοσοφίας.

Η ανακάλυψη του τάφου αυτού, θα φέρει σίγουρα νέα στοιχεία  για την ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού  φιλοσόφου. Στοιχεία αδιάσειστα που θα διαλύσουν το νέφος που έχουν δημιουργήσει τα ψεύδη διαφόρων, κατ’ επίφασιν επιστημόνων, στην προσπάθειά τους να λοιδωρήσουν λαμπρές προσωπικότητες της Αρχαίας Ελλάδος και του Αρίου Πνεύματος γενικότερα και φέρνουν  στο φως την Αλήθεια, αναζητητής της οποίας υπήρξε και ο Αριστοτέλης.

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/politismos/vrethhke-o-tafos-toy-aristotelh.4080265.html?utm_source=Contra&utm_medium=breaking_news_hp&utm_campaign=24MediaWidget