Το κατάντημα της Ελλάδος: έμεινε στους Γύφτους ν’ αντιτεθούν στους λαθροεισβολείς!!!

romaB Εν μέσω της φοβεράς καταστάσεως που βιώνει η ελληνική επικράτεια ως εκ των ακαταμετρήτων μαζών λαθροεισβολέων ψευτοπροσφύγων και των “κέντρων φιλοξενίας” που εδημιουργήθησαν υπό των κυβερνώντων προδοτών, έχει λησμονηθή πλήρως το βαθύτατο και διαχρονικό εθνικό και κοινωνικό καρκίνωμα των γύφτων.

Εξ άλλου τώρα δέχονται και ενισχύσεις από παρομοίους των τύπους, που όμως επεκτείνονται σε κλασσικά πεδία δράσεως των γύφτων, όπως π.χ. η λεηλασία των μεγάλων μετασχηματιστών της ΔΕΗ (βλ. π.χ. http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/eksarthrothike_speira_pou_eixe_rimaksei_tous_metasximatistes_tis_dei-64162819/http://www.newsbomb.gr/tags/tag/44023/metasxhmatistes-dehhttp://www.protothema.gr/greece/article/576042/pakistanoi-xilosan-27-metashimatistes-stin-argolida-zimia-170000-euro-sti-dei/http://www.pelopsnews.gr/nea/11791-ermionida-pakistanoi-kleboyn-toys-metasxhmatistes-ths-dehhttp://www.gazzetta.gr/plus/article/917521/pakistanoi-xilosan-27-metashimatistes-stin-argolida-zimia-170000-eyro-sti-deihttp://www.newsit.gr/tags/%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A7%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%A3http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/speira-pakistanwn-prokalese-zhmia-sxedon-misou-ekatommyrioy-eyrw-sth-deh.3381232.htmlhttp://www.pelop.gr/?page=article&DocID=222634 – κι εδώ κάτι από τον παλιό, καλό καιρό, που οι εγχώριοι γύφτοι είχαν μονοπώλιο στον συγκεκριμένο … εργασικό τομέα https://www.youtube.com/watch?v=2Q1OOoi0iNI  ).

Μολαταύτα, η εν Αττική παρασιτική των δράσις συνεχίζετο απροσκόπτως, μέχρις ότου η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, άθελα τους, προέβησαν σε μια … τρομερά διάκρισι εις βάρος της κοινότητος των “Ρομ”, στήνοντας υπερπολυτελές κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών δίπλα ακριβώς στο ταπεινό παζάρι γυφτοκλεφταράδων και ρακοσυλλεκτών στον Βοτανικό. Ακολούθως, τα γνωστά παράσιτα, που ως γνωστόν διέπονται υπό ανυπέρβλητης συμφύτου απεχθείας προς πάσα μορφή πραγματικής εργασίας, μη ανεχόμενοι την κατάφωρη αυτήν αδικία, διαμαρτύρονται εντόνως δια τας απανθρώπους συνθήκας που επικρατούν στο καθ’ όλα παράνομο γυφτοπάζαρό τους, απαιτώντας μάλιστα από την πολιτεία να … δημιουργήση και γι᾿ αυτούς πολυτελείς εγκαταστάσεις,  ανάλογες αυτών των λαθρομεταναστών, άλλως απειλούν πως οι 1.500 οικογένειές των θα βρεθούν έξω από την Βουλή!
Παρακαλούμε προσέξατε τις εισηγήσεις του διορισθέντος από την κυρία Δούρου ειδικού κοινωνικού  διαμεσολαβητού Απ. Αθανασοπούλου:
και του προκαθημένου της ομοσπονδίας Ρομά Ευθυμίου Δημητρίου, που υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας:

Έχουμε συχνά ασχοληθή με την χαίνουσα και πυορροούσα πληγή της γυφτιάς, που πια δικαιούται να αισθάνεται ότι τώρα πιάνει κορυφή, μέσα στην φρίκη της εποχής μας. Ενδεικτικώς βλ. π.χ. https://www.armahellas.com/?s=%CE%B3%CF%85%CF%86%CF%84%CF%89%CE%BD  και   https://www.armahellas.com/?s=%CE%B3%CF%85%CF%86%CF%84%CE%BF%CE%B9  .


…Φαίνεται, όμως, ότι οι τάσεις προσεγγίσεως γύφτων-“εθνικιστών” συγκεκριμένων κύκλων ήρθαν για να μείνουν, πρβλ. π.χ. 
http://hleianews.gr/p/636096_georgios-galeos-oi-ellines-roma-einai-patriotes-ergatikoi-&-filotimoi.html, τώρα και με … κινητοποίησι και της άλλης πλευράς!

Διογκώνεται, λοιπόν, το εν δυνάμει πελατολόγιο της γνωστής “εθνικιστικής” επιχειρήσεως. Μήπως λοιπόν θα έπρεπε, πλέον, σοβαρώς να εξετασθή η συμμετοχή και πιστοποιημένων γύφτων στα επόμενά τους ψηφοδέλτια;