Θρίαμβος της Αριστεράς! Πλήρης και άνευ όρων υποβάθμιση της εργασίας!

tumblr_mt01snrvxy1qec2uho1_500 Σας παρουσιάζουμε το ΦΕΚ 51 της 03/04/2016 όπου μεταξύ δεκάδων άλλων προδοτικών μέτρων , στο άρθρο 69 δίνεται η δυνατότητα εργασίας, παροχής υπηρεσιών και ασκήσεως ανεξάρτητης οικονομικής δραστηριότητος σε όποιον βρίσκεται στον Ελλαδικό χώρο για «ανθρωπιστικούς λόγους» με τους ίδιους ακριβώς όρους που ισχύουν για τους Έλληνες. Αρχικώς διακρίνει κάποιος μία δόση ψευδοανθρωπισμού, αλλά αν αναλογιστούμε την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και των εργασιακών σχέσεων θα διακρίνουμε ότι ανοίγονται διάπλατα οι πύλες της ανεξελέγκτου «μαύρης εργασίας» και της κατακρημνίσεως των τελευταίων εν ισχύι εργατικών δικαιωμάτων μιας και αγροτοπατέρες, μεγαλοβιομήχανοι ακόμη και μικροεπιχειρήσεις θα στραφούν για ακόμη μία φορά προς την λυσσαλέα εκμετάλλευση των πληθυσμιακών ροών οι οποίες εισβάλλουν στην Ελλάδα. Με την σειρά τους αυτές θα ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες – ειδικώς στην ύπαιθρο – όπου σε μερικά χρόνια θα έχουμε μίαν πλήρη αλλοίωση της φυλετικής , πολιτισμικής και θρησκευτικής συστάσεως των περιοχών αυτών. Ας μην αναφερθούμε , βεβαίως, στην κατάσταση της πρωτευούσης.

11 Άρα λοιπόν, οι εθνομηδενιστές μπολσεβίκοι, που μαίνονται κατά του Έθνους και του εθνικού κράτους, χάριν δήθεν των διεθνών εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και λοιπά κουραφέξαλα, καταδεικνύουν εκκωφαντικώς ότι στέλνουν την κοινωνία ( και την πολυλιβανισμένη τους εργατιά!) στα τάρταρα, μαζί με το Έθνος, συμπορευόμενοι υποτακτικώς με τα φιλελευθεροκαπιταλιστικά κατεστημένα και κάστρα του πολύχρωμου αλλά κατά βάθος ενιαίου Εθνομηδενισμού.

 Διότι μόνο η φυσική, οργανική εθνική οικογένεια μπορεί να μεριμνήσει δεόντως και να αγκαλιάσει την κοινωνία – διά του αληθούς Εθνικού Κράτους.

Διαβάστε ολόκληρο το ΦΕΚ εδώ :

https://www.e-nomothesia.gr/kat-allodapoi/prosphuges-politiko-asulo/nomos-4375-2016-phek-51-a-3-4-2016.html