ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ!!!

aitiseis_631_355 Μπορεί η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να είναι εντελώς ασυνεπής ως προς τις προεκλογικές της υποσχέσεις προς τους Έλληνες, είναι όμως συνεπέστατη στις υποσχέσεις της προς τους λαθρομετανάστες!

 Έτσι, αιτήσεις εγγραφής για την νέα σχολική χρονιά, γραμμένες στα αραβικά παρέλαβαν τις τελευταίες ημέρες δεκάδες βρεφονηπιακοί σταθμοί σε ολόκληρη την χώρα, καθώς το υπουργείο Παιδείας του ντρούλη-χοντρούλη Φίλη θέτει άμεσα σε εφαρμογή το πρόγραμμά ένταξης των παιδιών των «προσφύγων» στο “ελληνικό” εκπαιδευτικό σύστημα.

 Τα φυλλάδια συνοδεύονται από εγχειρίδιο επικοινωνίας με τους αλλοδαπούς γονείς καθώς και από ένα … λεξικό (!!!) με βασικούς όρους της αραβικής γλώσσας, η δε σχετική οδηγία προλογίζεται με το «καλωσορίσατε» προς τους γονείς των υποψηφίων μαθητών.

 Όπως καταλαβαίνετε, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς δεν χωράνε όλοι! Οπότε, θα προτιμούνται φυσικά τα «προσφυγόπουλα», ως έχοντα «άμεση ανάγκη», κι αν στο τέλος περισσέψει και καμμιά θέση, θα γίνονται δεκτά και κάποια ελληνόπουλα. Τι θα γίνουν τα υπόλοιπα; Ας κόψουν το λαιμό τους οι Έλληνες γονείς τους, να βρουν λεφτά να τα στείλουν σε ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς!

 Αφ΄ ετέρου βεβαίως αυτά τα ελληνόπουλα που θα συμπεριληφθούν θα τύχουν ενός πολύ αμφιβόλου προνομίου, αν μάλιστα, καθώς συχνά συμβαίνει, οι κατευθυντήριες γραμμές και ιδέες των “παιδαγωγών” αποτελούν Τσιπροφίλιες μειξοποικιλίες…

 Πιθανόν, όμως, να προοδεύσουν στα αραβικά, ώστε να κατανοούν και τα καινοφανή αραβόφωνα δελτία ειδήσεων της “ελληνικής” ραδιοφωνίας και τηλεοράσεως!!!

Πηγή: http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/05/blog-post_50.html